Petrrr Vloženo 19. Květen 2018 Sdílet Vloženo 19. Květen 2018 To mel zvedle na heveru. [emoji23] A nebo to v ten okamzik letelo ze skaly. A zacatkem cervna jedu pozvany od jedne firmy do Mostu na automotodrom, skola smyku, drifty apod. Ovce pro sebevrazdu, Rapid pro zivot! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 19. Květen 2018 Sdílet Vloženo 19. Květen 2018 Tak to ti v dobrým závidím. Sám se na takovou akci chystám už minimálně 5 let a furt to odkládám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Květen 2018 Sdílet Vloženo 19. Květen 2018 Ja taky, furt cekam az budu mit pred vybodovanim ze bych si zaplatil odecet bodu a ono nic. Porad ciste konto. Nikdy ani bod. No a osud tomu ted chtel. Ze to budu mit zadaco vcetne doprovodnyho programu. To jsme furt od ruznych firem zvani na ruzne akce do Alp do Vidne na Moravu Atd. Bohuzel letos vse odmitame, moc prace na velkych zakazkach. Ovce pro sebevrazdu, Rapid pro zivot! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Květen 2018 Sdílet Vloženo 19. Květen 2018 Nemusíš na motodrom, po republice je spoustu bývalých letišť s asfaltovou dráhou, dá se to domluvit většinou a můžeš si tam blbnout. U Plzně jedno je, mají tam motokárou dráhu a zbytek trati je volný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 19. Květen 2018 Sdílet Vloženo 19. Květen 2018 před 9 minutami, Petrrr napsal: Ja taky, furt cekam az budu mit pred vybodovanim ze bych si zaplatil odecet bodu a ono nic. Porad ciste konto. Nikdy ani bod. Ovce pro sebevrazdu, Rapid pro zivot! Vždyť rapid víc jak 50 nejede a u vás nemáte ani křižovatky, tak nedostaneš ani pokutu za nedání přednosti nebo za blinkry. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Květen 2018 Sdílet Vloženo 19. Květen 2018 Jedno letiste mensi mam 4km od domu. Volne pristupne. Tam jezdim blbnout v zime. Pokud ale neni kluzna plocha atd. je to na hovno. Si nebudu nicit auto. No tobe dovezu nova vynikajici sluchatka do Opla od Peltoru. Tam ve vnitr neni slyset vlastniho slova pres to tadlatadlatadlatadla chrochtani. [emoji23]Ovce pro sebevrazdu, Rapid pro zivot! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Květen 2018 Sdílet Vloženo 19. Květen 2018 Jj. Jsem povozil pár lidí, co koupili nové chrochtáky a přiznali, že už je serou. Chrochtání a močka. Po večerech objíždí ToiToiky, aby ráno odjeli. ? 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2018 Tak chlapci, pozítří mi končí záruka na auto, teď už za své. Kiderplačka určitě namítne, abych si připravil šrajtofli, jenže tohle není Rapid a ještě ne páteční Plačkovej Já budu měnit jenom olej a dolejvat ropu 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Květen 2018 Sdílet Vloženo 19. Květen 2018 svět se zbláznil i ta "závodnice s SUV"...fakt už čekám jenom na závody v SUV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Květen 2018 Sdílet Vloženo 19. Květen 2018 Jo to je ten Kodiaq co jezdi sam na jednu stranu. [emoji23][emoji23][emoji23] To na tom Nurburgringu nebude muset drzet volant. To bude zatacet samo. [emoji23] ale jen na jednu stranu. [emoji23]Ovce pro sebevrazdu, Rapid pro zivot! 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 19. Květen 2018 Sdílet Vloženo 19. Květen 2018 před 5 hodinami, Clint napsal: Tak chlapci, pozítří mi končí záruka na auto Tak to aby jsi raději ani nejel v úterý do Krušovic, když už budeš mít po záruce 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 19. Květen 2018 Sdílet Vloženo 19. Květen 2018 před 4 hodinami, Clint napsal: Já budu měnit jenom olej a dolejvat ropu Ty seš na fóru novej? Pokud jo, tak chápu, že máš takové mylné představy. před 6 hodinami, motosman napsal: Jj. Jsem povozil pár lidí, co koupili nové chrochtáky a přiznali, že už je serou. Chrochtání a močka. Po večerech objíždí ToiToiky, aby ráno odjeli. Však počkej, s rychlostí, jakou ekofašisti prosazují novinky, se již brzy dočkáme nějaké super přísady do benzínu a na filtry pevných částic i v těch vašich benzínových motorech. V budoucnu bude jedno, čím budeš jezdit, protože to prostě bude v hajzlu. 1 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 19. Květen 2018 Sdílet Vloženo 19. Květen 2018 před 17 hodinami, kokta7 napsal: Ono už to v hajzlu je. Rychle pryč z unie! Příště volím Okamuru. http://www.autoforum.cz/zivot-ridice/eu-naridi-nove-povinne-prvky-vybavy-aut-i-tohle-brzy-bude-muset-mit-kazdy-vuz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Květen 2018 Sdílet Vloženo 19. Květen 2018 (editace) ono to už je v prdeli, např. novinka od BMW: the BMW M2 Competition also boasts an Otto particulate filter (OPF) to further reduce fine dust pollution. Editováno: 19. Květen 2018, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 19. Květen 2018 Sdílet Vloženo 19. Květen 2018 (editace) před 1 hodinou, Clerfayt napsal: Ono už to v hajzlu je. Rychle pryč z unie! Příště volím Okamuru. Platíš všem kofolu. Jinak nevidím na tom nic špatného. Ještě bych do seznamu uvedl povinnost vybavit auto pořádnými světly. Musím říct, že rozdíl mezi halogenem a pořádným světlem je fakt brutální. Hrozně dlouho mi v Astře trvalo, než jsem si zvykl, že vidím třetinu toho, co v Insignii. Ano, je mi jasné, že plno lidí bude namítat, že si mám koupit pořádné halogenové svítidla, ale s rychlostí, s jakou ty žárovky odchází, bych za tři roky provozu auta měl našetřeno na xenony. Editováno: 19. Květen 2018, autor: Sabiza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2018 Tak to soused slavnostně odkryl. Rozdával šáňo s jahodama, jeho stará nosila chlebíčky, dcera udělala striptýz a večer byl ohňostroj [emoji23] Každopádně nějakej snad minimálně třílitr, šestiválec, 280 koní. Kinderky to dá na dálnici i na zpátečku. [emoji23]Oktávka pro chlapy, Rapida dětem [emoji1] 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 19. Květen 2018 Sdílet Vloženo 19. Květen 2018 (editace) před 2 hodinami, Sabiza napsal: Platíš všem kofolu. Jinak nevidím na tom nic špatného. Ještě bych do seznamu uvedl povinnost vybavit auto pořádnými světly. Musím říct, že rozdíl mezi halogenem a pořádným světlem je fakt brutální. Hrozně dlouho mi v Astře trvalo, než jsem si zvykl, že vidím třetinu toho, co v Insignii. Ano, je mi jasné, že plno lidí bude namítat, že si mám koupit pořádné halogenové svítidla, ale s rychlostí, s jakou ty žárovky odchází, bych za tři roky provozu auta měl našetřeno na xenony. Mě na tom krká úplně všechno. Tedy kromě couvací kamery. Další auto budu muset koupit těsně před rokem 2021 a s tím hodně dlouho vydržet. A to i pro manželku. Stejně tak jsem to udělal nyní, abych se vyhnul e-callu a GPF. A na lepší světla zapomeň. Ty přeci nebudou třeba. Budeš mít inteligentního speed asistenta a ten Ti dovolí jet jen tak rychle, tedy pomalu, aby Ti i ta mizerná světla stačila. Editováno: 19. Květen 2018, autor: Clerfayt 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 20. Květen 2018 Sdílet Vloženo 20. Květen 2018 před 15 hodinami, Petrrr napsal: Jo to je ten Kodiaq co jezdi sam na jednu stranu. To na tom Nurburgringu nebude muset drzet volant. To bude zatacet samo. ale jen na jednu stranu. Ovce pro sebevrazdu, Rapid pro zivot! Tomu sa hovorí - OKRUHOVÝ ŠPECIÁL... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Květen 2018 Sdílet Vloženo 20. Květen 2018 Skoda prohlasila i toho Weitfista s jeho Kardiaqem a vydala i patricne TPI, ze pokud Kardiawq tahne na nejakou stranu, ze to je vlastnost. Tedy u Skody kazdy Kardiaq je potencialni okruhovy special. [emoji23]Ovce pro sebevrazdu, Rapid pro zivot! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 20. Květen 2018 Sdílet Vloženo 20. Květen 2018 Ono nazývat to "vkonstruovanou vadou při vývoji vozu" zní blbě. Vybočovalo by to z marketingového přístupu značky a kazilo PR. Navíc neslo náklady na opravu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2018 Asi měl Plačka koupit mergla jako soused. Nerezne, jede, pořádný benzínový motor, žádná litrová sračka. Taky holky by koukaly a mohl by s ním korzovat po Varech. A přitom za něj soused dal méně jak Plačka za kindera [emoji23] Jo a je to kabrouš, to se kinderu může jen zdát... Oktávka pro chlapy, Rapida dětem [emoji1] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2018 Plačka holt koupil co mu ve Škodovce doporučili, když se na něj podívali [emoji23] Oni už prostě umí zákazníka podle vizáže odhadnout [emoji16]Oktávka pro chlapy, Rapida dětem [emoji1] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 20. Květen 2018 Sdílet Vloženo 20. Květen 2018 Keď vezme do ruky flexku a upidliká z kinderky strechu, tiež bude mať kabrouš fáro, za ktorým sa každý otočí... A keď urve dekel z kufra, môže na nej voziť aj seno. Taký DIY tuzing solitér... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 20. Květen 2018 Sdílet Vloženo 20. Květen 2018 před 17 hodinami, Sabiza napsal: se již brzy dočkáme nějaké super přísady do benzínu JJ, e10 se už na nás v rafinérce chystá... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Květen 2018 Sdílet Vloženo 20. Květen 2018 tak to nevadí, stejně většinou tankuji N98, bohužel všude ji nemají, takže občas i N95. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky