Clerfayt Vloženo 20. Květen 2018 Sdílet Vloženo 20. Květen 2018 Ten líh zase není pro motor takové zlo jako MEŘO v naftě. Seš si jist, že v N98 taky není? Neplatí to jen pro N100? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2018 Pravda, Plačka uřízne střechu, pod nárazník vzadu navaří dva kusy lešenářské trubky a pustí z kazeťáku zvuk Allonza při startu v Monze. Samice budou řvát a shazovat trenky [emoji23][emoji23] Oktávka pro chlapy, Rapida dětem [emoji1] 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Květen 2018 Sdílet Vloženo 20. Květen 2018 před 2 hodinami, Clerfayt napsal: Ten líh zase není pro motor takové zlo jako MEŘO v naftě. Seš si jist, že v N98 taky není? Neplatí to jen pro N100? wtf? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 21. Květen 2018 Sdílet Vloženo 21. Květen 2018 Klucí, kde je ta Kušárna? Abych zítra nepřijel jinam.... Kdo všechno vůbec dorazíte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2018 Krušárna je v Krušovicích [emoji23] Restaurace U Lípy, já jedu doufám [emoji3]Oktávka pro chlapy, Rapida dětem [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 21. Květen 2018 Sdílet Vloženo 21. Květen 2018 U Lípy, supr. Zítra dorazím. Jen smrt, nebo manželka mi můžou zastavit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 21. Květen 2018 Sdílet Vloženo 21. Květen 2018 Doufám, že budou mít koleno . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Květen 2018 Sdílet Vloženo 21. Květen 2018 před 1 hodinou, Clerfayt napsal: U Lípy, supr. Zítra dorazím. Jen smrt, nebo manželka mi můžou zastavit. Nebo slepice 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 21. Květen 2018 Sdílet Vloženo 21. Květen 2018 V 19. 5. 2018 na 18:10, Clerfayt napsal: Ono už to v hajzlu je. Rychle pryč z unie! Příště volím Okamuru. http://www.autoforum.cz/zivot-ridice/eu-naridi-nove-povinne-prvky-vybavy-aut-i-tohle-brzy-bude-muset-mit-kazdy-vuz/ Kvůli tomu nebudu volit okamuru, kterýmu by to stejně bylo u zadele, kdyby se dostal k moci. Samozřejmě ty super fíčury nebudou nic jiného než uměle generovaní business. Vedle chiptuningu si budou čipaři ještě přivydělávat deaktivacích těch úžasných funkcí, které EU nařídila. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2018 Tvl už mě zase soudruzi podojili... Už se z toho fakt zblázním. Kdo zejtra nepřinese blok jako mám teď já za litr minimálně, nebude už v pirátském klubu. Já vás naučím šmejdi, budete lítat jako já a žádné dodržování rychlosti neakceptuji! [emoji23][emoji23]Oktávka pro chlapy, Rapida dětem [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 21. Květen 2018 Sdílet Vloženo 21. Květen 2018 (editace) To je absolútne v poriadku, lietať sa má po letisku, nie po ceste... Aj si dostal dáke trestné body? Alternatívna možnosť: Predaj Oktu a kúp si Rapida, tam pokuta za rýchlosť nehrozí... Editováno: 21. Květen 2018, autor: stafa 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 21. Květen 2018 Sdílet Vloženo 21. Květen 2018 Já jsem včera v necelých 150 (na tacháči) střihnul policejní octavii, na dálnici a nestavili mě, asi jim za těch reálných skoro 140 nestojím. Kolik jsi to dle tacháče střílel že tě zkasírovali ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 21. Květen 2018 Sdílet Vloženo 21. Květen 2018 Ses nám nějak urval z řetězu, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 21. Květen 2018 Sdílet Vloženo 21. Květen 2018 Jestli to byla poznámka na mě, tak na mě šla akutní sračka a chvátal jsem na hajzl do mekáče na lokti :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 21. Květen 2018 Sdílet Vloženo 21. Květen 2018 Před hodinou, Clint napsal: Tvl už mě zase soudruzi podojili... Už se z toho fakt zblázním. Kdo zejtra nepřinese blok jako mám teď já za litr minimálně, nebude už v pirátském klubu. Já vás naučím šmejdi, budete lítat jako já a žádné dodržování rychlosti neakceptuji! Oktávka pro chlapy, Rapida dětem Příště dostaneš za trest inteligentního rychlostního asistenta . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 21. Květen 2018 Sdílet Vloženo 21. Květen 2018 No jo Clint asi zase parkoval na chodníku... protože jako kloboukář jezdí jen rychlostí maximálně 30 km/h. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standa2003 Vloženo 21. Květen 2018 Sdílet Vloženo 21. Květen 2018 Jsem v Egyptě asi mi to nevyjde 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 21. Květen 2018 Sdílet Vloženo 21. Květen 2018 Clint jezdí na spotřebu, takže to parkování by odpovídalo... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2018 Zase rychlost obec... Někde v polích byla značka začátek obce. No a 78...změřili prej, ale rychlost klesala, už byl vyhozený kvalt Oktávka pro chlapy, Rapida dětem [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2018 Musíte si uvědomit, že nejste členy spolku ochránců ohrožených zvířat, ale jak už název napovídá, pirátského klubu, tak se podle toho chovejte. [emoji23] Ze synovce si berte příklad, ten jde v duchu klubu. Ale někteří z vás zde mají dětské motorizace, které snad chytí jen na jízdu na červenou [emoji23] Oktávka pro chlapy, Rapida dětem [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 21. Květen 2018 Sdílet Vloženo 21. Květen 2018 Ako, takých frajerov mám tuze rád, čo chodia všade 70, mesto aj mimo mesto... Milujem, keď ma taký kokot, čo sa celý čas mimo mesto jasne nechytá, potom ma dobehne a následne aj predbehne v obci, kde idem predpisovo 55, pritom si leští kvaltpáku a strieka do gatí od rozkoše že sa mu to podarilo a ešte má pritom aj po 10 rokoch erekciu, a zase mimo mesto zavadzia a snaží sa za každú cenu, aby som ho nedal dole... Takých prijebancov len chytiť pod krk, skopať im prdel do kockata, kliešťami mu urvať vajcia a na kokote spraviť uzol !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Květen 2018 Sdílet Vloženo 21. Květen 2018 No presne takhle jezdi Clint. Parkrat uz jsem s nim jel. [emoji16]Ovce pro sebevrazdu, Rapid pro zivot! 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 21. Květen 2018 Sdílet Vloženo 21. Květen 2018 Tak potom mu treba urvať gule ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2018 Ten Štaflík se ale umí rozparádit co? [emoji23]Oktávka pro chlapy, Rapida dětem [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 21. Květen 2018 Sdílet Vloženo 21. Květen 2018 Síce si vedúci, ale bacha na mňa!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky