Clerfayt Vloženo 23. Červen 2018 Sdílet Vloženo 23. Červen 2018 Nee, to jen kokta srazil prase! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 24. Červen 2018 Sdílet Vloženo 24. Červen 2018 Mňam, taky bych si dal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Červen 2018 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2018 Nazdárek hoši, jak se tu máte? [emoji6] Už Plačka prodal dětské auto a koupil tu Ramku? Já už najeto 108 tis a žádný problém, paráda, pohoda a spokojenosti mraky [emoji3] Musel jsem to napsat, aby měl Plačka hned od rána zkažený den [emoji23]Oktávka pro chlapy, Rapida dětem [emoji1] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 26. Červen 2018 Sdílet Vloženo 26. Červen 2018 Hlod dnešního dne. V elektroautu se vybila 12V baterka. Musí se koupit nová...... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Červen 2018 Sdílet Vloženo 26. Červen 2018 tak když si kupujete nesmysly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 26. Červen 2018 Sdílet Vloženo 26. Červen 2018 Naprosto boží. 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 26. Červen 2018 Sdílet Vloženo 26. Červen 2018 Tak to je slušná hlína Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Červen 2018 Sdílet Vloženo 26. Červen 2018 (editace) spotřební auta no.... po záruce poslat pryč a koupit jinej krám na dayli ježdění. Editováno: 26. Červen 2018, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Červen 2018 Sdílet Vloženo 26. Červen 2018 No to se muzu pochcat smichy. [emoji23][emoji23][emoji23] Dochazi jen na ma plactiva slova. Ovce pro sebevrazdu, Rapid pro zivot! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Červen 2018 Sdílet Vloženo 26. Červen 2018 Ted prijdou ty povidacky o tom, jak je to jinde stejne. Divim se ze to tam v te diskusi nikdo nevytahl. [emoji23][emoji23][emoji23]Ovce pro sebevrazdu, Rapid pro zivot! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 26. Červen 2018 Sdílet Vloženo 26. Červen 2018 Vono jinde to jiné nebude.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 26. Červen 2018 Sdílet Vloženo 26. Červen 2018 Inde je to rovnaké ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 26. Červen 2018 Sdílet Vloženo 26. Červen 2018 Ono to vyzerá tak, že zo súčasnej ponuky Škodovky je Oktávka tou najlepšou možnosťou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Červen 2018 Sdílet Vloženo 26. Červen 2018 [emoji23][emoji23][emoji23]A Citigo, o nem jsem nikdy nic necetl a neslysel. Octavia ano, mezi slepymi jednooky kralem. [emoji23][emoji23][emoji23]Smutny pribeh o Skode. Asi o tom natocim dokument, podle skutecne udalosti. [emoji23]Vyhlasuji soutez o nejvetsi OVCI fora a majitele Skody. Kdo se hlasi?Ovce pro sebevrazdu, Rapid pro zivot! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 26. Červen 2018 Sdílet Vloženo 26. Červen 2018 Konečně jsi šťastnej, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 26. Červen 2018 Sdílet Vloženo 26. Červen 2018 Peťo, ale my sa tu bavíme o autách, nie o nákupných vozíkoch /Citigo/... Ja som so svojimi dvoma Škodovkami spokojný... A tá tretia, čo je už v Pánu, bola naj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 26. Červen 2018 Sdílet Vloženo 26. Červen 2018 Jestli to nebude tím, kolik těch Citigo jezdí - zde na foru jich je tuším 32..... To opravdu vzorek na porovnávání. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Červen 2018 Sdílet Vloženo 26. Červen 2018 Mne se nahodou Citigo libi. Ano Fiat 500 je designove uplne nekde jinde, ale to i cenou a prostornosti( tu myslim do minusu). Byt bez rodiny. Jako auto do mesta a nebo druhe auto proc ne.Jedina dalsi Skoda co se mi zatim libi je S3. Po tom co jsem si precetl to vlakno od zamku BP dale se mi prestava libit. Stane ty kluku jedna usata [emoji23]. U Rapida Ti staci 10ks jako referencni vzorek. Protoze 11ks z 10ti bude stat za hovno. U 03 Ti staci 20ks tam uznavam to bude lepsi 15ks z 20. [emoji23]Ovce pro sebevrazdu, Rapid pro zivot! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 26. Červen 2018 Sdílet Vloženo 26. Červen 2018 před 1 hodinou, Petrrr napsal: Asi o tom natocim dokument, podle skutecne udalosti. "Motorkáři" (změna od Clerfayta) pro sebevrazdu, Rapid pro zivot! Super nápad! Budu fandit (jako fandím Brožové aby ukázala kozy) a Bartoška to uvede jako hit na karlovarském festivalu :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Červen 2018 Sdílet Vloženo 26. Červen 2018 Byl by to kontroverzni dokument o tom co Cesi nechteji o svem snu slyset. Byl by okamzite zakazan a ja zavren a obzalovan za pomluvu a vlastizradu. [emoji23]Ovce pro sebevrazdu, Rapid pro zivot! 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 27. Červen 2018 Sdílet Vloženo 27. Červen 2018 Vlastizradu určitě né, s Čechy už Škodovka má společné jen místo smontování a prac.sílu, nic víc, nic míň. Stejné jako u nás, "Škoda - turbíny z Plzně do celého světa" dělalo se tu od slévání po konečný produkt, absolutně samostatný podnik a pak to přišlo, každej chtěl nakrást, zbyl z toho jen bordel, pár lidí udělalo akciovou společnost, dali to jakžtakž dohromady a když se začala Škodovka zase sbírat, tak ji prodali Korekcům, ti sbalili Know-how a výrobu přesunují do Indie, kde je to levnější a tady to jde do kopru. Došlo to tak daleko, že na turbíně za desítky milionů najdeš taková zvěrstva z výroby, že nějaké těsnění a vrzající interiér na autě za pár stovek tisíc mě nemůže absolutně rozhodit. 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 27. Červen 2018 Sdílet Vloženo 27. Červen 2018 Jsem rád, že jsem Petra potěšil. Bych fakt rád věděl, jak může někdo při výstupní kontrole zapomenout zkusit pás řidiče. Ale co čekat od ŠA lidí, že jo? Na základní škole je to neučili a dál se nedostali. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 27. Červen 2018 Sdílet Vloženo 27. Červen 2018 Dneska bude krásnej večer.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 27. Červen 2018 Sdílet Vloženo 27. Červen 2018 Neštěká to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 27. Červen 2018 Sdílet Vloženo 27. Červen 2018 Kanec neštěká [emoji848]? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky