Stringo Vloženo 30. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2018 Pawouk nás neopustil, Pawouk to tu celé sleduje potichu [emoji16] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2018 Videl jsem misto kde kotvi Pawouk svuj korab. Reknu vam. Hustej pristav. Zadna plechova bouda u Vltavy. [emoji23]Takovej Clint se svym drevenym pristreskem z odrezku z pily by mohl zavidet. [emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 31. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2018 a to ještě nevíš, že on má hlavní vjezd na rozdíl od mého doku na dálkové ovládání... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2018 A víš, že mě to napadlo? Sem si říkal, že by to chtělo. Minimálně od těch hlavních vrat, protože odemykat a zase za sebou zamykat dvoje vrata je pakárna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 31. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2018 Jj, to mi vadí vystupovat a zase nastupovat nadvakrát, ale zase raději to, než parkovat na ulici. Dokud nebudeme mít modré zóny (a já si je zde přeji) i u nás tak to bude naprdlačku s parkováním venku pořád. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 31. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2018 Doufám, že k nám na ves nic modrého nezavedou. Ani dopravní zácpy zatím nezavedli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 31. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2018 Modré zóny jsou fajn. Místo stejně není, řemeslník nepřijede a ty jenom platíš další daň. :-) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 31. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2018 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2018 Tzv. Pražšký standart. To platí i u projektů a výstavby kanalizace a vodovodů, Celá země to má takhle, jen Praha má svůj Pražský standart. A takhle je to se vším. Teď to mají zavádět i v Brně ty modráky. Praha no, co by člověk chtěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 31. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2018 motosi, jak se to vezme, nám zde zabírají hodně míst "vesnický" pak ti, kteří někam letí a nechce se jim platit parkovné a ve finále tady nějaká autopůjčovna má hromadu zaparkovaných aut 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2018 Přesně, pryč s náplavou. Ale na druhou stranu, kdo by vás živil. Pražáci už jen tak něco nedělají, jen vedoucí posty atd. Na ty podřadný práce tam máte náplavu ze Středočeského kraje atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 31. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2018 Modré zóny jsou klasická ukázka toho, jak pražáci milují zavádění pakáren. A vůbec jim nevadí, že tu pakárnu nasazují sami na sebe. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 31. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2018 Zadarmo parkovat a v Praze dělat a pak na pražáky nadávat, to je fakt umění.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 31. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2018 (editace) před 23 minutami, Clerfayt napsal: Modré zóny jsou klasická ukázka toho, jak pražáci milují zavádění pakáren. A vůbec jim nevadí, že tu pakárnu nasazují sami na sebe. Až na to že modré zony většina pražáku nevnímá pozitivně. Problém je v tom že pro každou městskou část je třeba jiná karty. Nicméně má to i výhody- snižuje to provoz. Spousta lidí nejede přes celé město do práce autem, protože tam nemá kde zaparkovat. SNižují se emise a třeba v holešovicích jsou modré zony užitečné. No ale pak tu máme zony kolem ládví, kobylis a pod. kde jsou podle mě jen proto aby lítali penízky do kapes soukromé společnosti která si ty plochy spravuje. Jinak nevím o tom že by si lidi v nějakém hlasování odhlasovali modré zony a ani nevím o tom že by kvůli modrým zonám a jejich zavedení nějak výrazně vyřvával do okolí, týkalo se to pár jedinců. Máš zkreslené představi o zonách, mají pozitivní vliv na snížení provozu v rámci vnitřního města, ale jejich hlavní důvod jsou samozřejmě peníze. Peníze z parkování totiž nejdou do státní kasy ale společnosti která si vysoutěžila jejich provozování, nehledě na business se odtahovkama. Všimni si, že vraky nikdo nikdy neodtáhne protože odtahovka ví že tam to auto bude hnít roky a nikdy z něj prachy neuvidí viz. aktuální případ na P8 kobylisy kde auto z fota stojí už 3 měsíce. Normálně by tam už dávno byla odtahovka. Modré zony nejsou nic jiného než business, protože to auto blokuje celý pruh a nedá se tam z vrchu projet, takže základní parametr na odtah splnuje, co víc už z něj vytekl i olej a různě sračky, takže způsobil i ekologickou havárii ale auto tam stojí dál a minimálně další pár let tam stát bude. Editováno: 31. Červenec 2018, autor: 15degren Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2018 jj, jen slíznout smetanu bez dalších nákladů. Pak si staví v NS honosná sídla za cenu 1+1 v Praze. Pryč s vyžírky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 31. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2018 Hodně záleží na tom kde konkrétně je modrá zóna a také kolik parkovacích karet se vydá. Jenže když vidím kolik nám konkrétně zde v Ruzyni parkuje přespolních tak mi to vadí a modré zóny to už víc zkazit nemohou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 31. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2018 Stejně to dopadne jako ve Francii.... Kolem Paříže je tak vysoké mýtné, že to krásně zmenší u nás provoz :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 31. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2018 Ale je pravda, že služebák mohu zaparkovat kdekoliv po celé Praze a zaplatíte to všichni. [emoji23][emoji23][emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Červenec 2018 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2018 Hoši to vedro je strašný. Ještě že máme v práci klimu a dá se pěkně v noci spát [emoji23]Oktávka pro chlapy, Rapida dětem [emoji1] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 31. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2018 Neser, já už tejden nemůžu v tom vedru spát. Doháním to přes den v kanclu.Jinak koukal jsem na letní hadry na moto. Asi do nich půjdu..... 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 31. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2018 Letní hadry? To jak vypadá? Já mám kevlarové cestovní hadry a je to tak, že máš 2 vyndávání vložky jak v kalhotech, tak v bundě. Je to jako letní s ventilačníma mřížkama, pak nandáš nepromokavou vložku a když je chladno, tak tepelnou vložku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 31. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2018 před 3 hodinami, 15degren napsal: Až na to že modré zony většina pražáku nevnímá pozitivně. Problém je v tom že pro každou městskou část je třeba jiná karty. Nicméně má to i výhody- snižuje to provoz. Spousta lidí nejede přes celé město do práce autem, protože tam nemá kde zaparkovat. SNižují se emise a třeba v holešovicích jsou modré zony užitečné. No ale pak tu máme zony kolem ládví, kobylis a pod. kde jsou podle mě jen proto aby lítali penízky do kapes soukromé společnosti která si ty plochy spravuje. Jinak nevím o tom že by si lidi v nějakém hlasování odhlasovali modré zony a ani nevím o tom že by kvůli modrým zonám a jejich zavedení nějak výrazně vyřvával do okolí, týkalo se to pár jedinců. Máš zkreslené představi o zonách, mají pozitivní vliv na snížení provozu v rámci vnitřního města, ale jejich hlavní důvod jsou samozřejmě peníze. Peníze z parkování totiž nejdou do státní kasy ale společnosti která si vysoutěžila jejich provozování, nehledě na business se odtahovkama. Všimni si, že vraky nikdo nikdy neodtáhne protože odtahovka ví že tam to auto bude hnít roky a nikdy z něj prachy neuvidí viz. aktuální případ na P8 kobylisy kde auto z fota stojí už 3 měsíce. Normálně by tam už dávno byla odtahovka. Modré zony nejsou nic jiného než business, protože to auto blokuje celý pruh a nedá se tam z vrchu projet, takže základní parametr na odtah splnuje, co víc už z něj vytekl i olej a různě sračky, takže způsobil i ekologickou havárii ale auto tam stojí dál a minimálně další pár let tam stát bude. Dyť říkám, pakárna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 31. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2018 Stringo mají to v geneze.czOd Modeky kalhoty i bundu. Upswing nebo tak nějak.. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 31. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2018 Jj, vedro mám v práci, doma, nejlíp je mi v autě. Asi se tam přestěhuju . 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 31. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2018 před 6 hodinami, stanmar napsal: nám zde zabírají hodně míst "vesnický" pak ti, kteří někam letí a nechce se jim platit parkovné a ve finále tady nějaká autopůjčovna má hromadu zaparkovaných aut Parkují na Tvém pozemku, nebo jak? Nebo jsi nadčlověk a nikdo jiný na veřejném prostranství parkovat nemůže? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky