Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Škoda connect. Vzdálený přístup do infotaimentu Škodovek.
A to je standard nebo záleží na typu rádia? Konkrétně u OIII je tohle už možné využít? A jak je to u rádií se streamováním displeje mobilu?
Vloženo

To nevím. Datovou kartu mám strčenou v rádiu a jede to přes ní. Navíc to dělá WIFI hotspot v autě. Proto jsem to chtěl a abych měl waze na rádiu.

Vloženo
před 43 minutami, Stringo napsal:

Stejně... Nejde to přes Wi-Fi z mobilu?

To potřebuješ u Amundsena. Ten nemá připojení. I když na některé informace funguje i bez tvého připojení. Teda alespoň si to myslím.

cc01.thumb.jpg.97efa33559ec6e80d900a0dc0ca506ee.jpg

Vloženo
před 2 hodinami, Petrrr napsal:

Dnes jsem v práci na kole. 25km, odpoledne asi zdechnu,

Dnes bych na tom kole vyrazil na Komáří rybníky. A cestou zpět v Krásnu loupnul 2 piva.

• Líbí se mi 1
Vloženo (editace)

K čemu to je dobrý? Já sem myslel, že auto je o tom abych si ho užil a nebo mě odvezlo kam potřebuji... Do aut dávají samí píčoviny.....

Editováno: , autor: kokta7
  • Pozitivní 1
Vloženo

Cler. Jo to by bylo fajn, ale jako samostatna vyjizdka. Ne kdyz jedu rano do Varu kde se cely den parim v kanclu ( 29st.) a odpo kdyz jedu ve 35 pro zmenu domu s tim ze posledni 10km stoupani - sice mirny ale staly a ubijejici.

Vloženo

Hele, otázka spíše pro fotry. Co máte pro děti za autosedačky? Malá už bude potřebovat novou a koukám po nějakých solidních. Zatím jsem našel Cybex Pallas M, která se mi docela líbí. 

Vloženo

Dobrá volba, má ji také, předchozí MR a to dokonce pro obě děti. Jedno má s pultíkem, starší už bez pultíku.  Cybex je prostě Cybex. navíc myslím, že je to český výrobce snad.

Vloženo

Já mám podobnou jako Cybex. Je to "Kiddy Guardian Pro 2". Máme je pro obě děti. Když jsem sháněl sedačku pro první, tak tahle vyhrála v německých testech plný počet hvězdiček, pro druhou už jsem ji kupoval automaticky, protože jsme ji měli vyzkoušenou a naprostá spokojenost.

www.kiddy.de

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...