motosman Vloženo 1. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2018 Než nastartuji a pustím klimatizaci. A to jsem v Trutnově. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2018 Co to je za apku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2018 Škoda connect. Vzdálený přístup do infotaimentu Škodovek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2018 Já myslel spíš, než se ti tam něco posere a přestane to vůbec fungovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2018 Toho se nebojím. Věřím kvalitě....[emoji23][emoji23][emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2018 Škoda connect. Vzdálený přístup do infotaimentu Škodovek. A to je standard nebo záleží na typu rádia? Konkrétně u OIII je tohle už možné využít? A jak je to u rádií se streamováním displeje mobilu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2018 Hlavně musíš mít tu službu.http://www.skoda-auto.cz/o-nas/connect-skodaKdyž jsem objednával auto, tak jsem zaškrtl co se dalo. A tohle tam bylo na rok zdarma a pak tuším 2000kč/rok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2018 To si děláš srandu, že za zobrazení údajů na mobilu budeš platit 2000/ročně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2018 Tak ono to je hlavně na mapy v kolombu, vyhledání cílu on line, aktualizaci map atd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2018 Stejně... Nejde to přes Wi-Fi z mobilu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2018 To nevím. Datovou kartu mám strčenou v rádiu a jede to přes ní. Navíc to dělá WIFI hotspot v autě. Proto jsem to chtěl a abych měl waze na rádiu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2018 a za data platíš zvlášťz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 1. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2018 před 43 minutami, Stringo napsal: Stejně... Nejde to přes Wi-Fi z mobilu? To potřebuješ u Amundsena. Ten nemá připojení. I když na některé informace funguje i bez tvého připojení. Teda alespoň si to myslím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 1. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2018 před 2 hodinami, Petrrr napsal: Dnes jsem v práci na kole. 25km, odpoledne asi zdechnu, Dnes bych na tom kole vyrazil na Komáří rybníky. A cestou zpět v Krásnu loupnul 2 piva. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2018 (editace) K čemu to je dobrý? Já sem myslel, že auto je o tom abych si ho užil a nebo mě odvezlo kam potřebuji... Do aut dávají samí píčoviny..... Editováno: 1. Srpen 2018, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 1. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2018 Když to tam je tak je to dobrý, a když ne, svět se kvůli tomu nezboří (alespoň ne mě). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2018 Cler. Jo to by bylo fajn, ale jako samostatna vyjizdka. Ne kdyz jedu rano do Varu kde se cely den parim v kanclu ( 29st.) a odpo kdyz jedu ve 35 pro zmenu domu s tim ze posledni 10km stoupani - sice mirny ale staly a ubijejici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2018 Stan, presne. A zase co tam neni, to se neposere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 2. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2018 Dneska už může v Praze parkovat kdejakej kok.t 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2018 to jo, a kolik jich to ani nemá napsaný na autě !! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 2. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2018 To je fakt, ti jsou daleko horší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 2. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2018 Hele, otázka spíše pro fotry. Co máte pro děti za autosedačky? Malá už bude potřebovat novou a koukám po nějakých solidních. Zatím jsem našel Cybex Pallas M, která se mi docela líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2018 Dobrá volba, má ji také, předchozí MR a to dokonce pro obě děti. Jedno má s pultíkem, starší už bez pultíku. Cybex je prostě Cybex. navíc myslím, že je to český výrobce snad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2018 Já mám podobnou jako Cybex. Je to "Kiddy Guardian Pro 2". Máme je pro obě děti. Když jsem sháněl sedačku pro první, tak tahle vyhrála v německých testech plný počet hvězdiček, pro druhou už jsem ji kupoval automaticky, protože jsme ji měli vyzkoušenou a naprostá spokojenost. www.kiddy.de Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2018 Jo Kiddy jsem kdysi taky přemýšlel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky