Clint Vloženo 6. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2018 (editace) Hoši, zanechme nyní sportů, jako je ježdění na motorkách a pití piva v zahradních restauracích a věnujme se termínu našeho zahradního grilovacího srazu Vhodné termíny: 1/ Úterý 14. srpna: Clint 2/ Pondělí 20. srpna: Clint 3/ Úterý 21. srpna: Clint 4/ Úterý 28. srpna: Clint, Ozi, Plačka asi Víkendy nedávám, jsou plné a předpokládám, že vaše taky. Sraz může bejt i časově dříve (15:00+), prostě kdo v kolik přijede je celkem jedno Editováno: 6. Srpen 2018, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2018 No to je ono Stringo právě. někteří mají splněno a někteří ne, někteří jen na půl. Jasně, já nikomu kolo nevnucuji. Každý rád dělá něco jiného, já zase nechápu ty, co pravidelně běhají. A stejně tak vím, že na pořádné mašině je to taky dřina o tom po tom. Ale nějak si do toho Clinta rejpnout musim, aby mu nenarostl nos až ke stropu. A má taky pravdu, že bůh ví kolik toho nenajedu. Pokud člověk nechce ojeb...t rodinu. Tedy teď přes léto se snažím alespoň jednou týdně do práce na kole, což je 2x24km a když to jde tak o víkendu když jedeme za příbuznými ( tchýně, děda apod.) tak manželka s dětmi jede autem a já na kole ( většinou všechny máme do 25km). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2018 Hlavně v tom vedru může na kole jet akorát duševně chorý jedinec Já nejezdím ani na motorce. Sedím doma s flaškou ledu na hlavě, chlastám lahváče a foukají na mě tři větráky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2018 Ty mít barák a nemít Climu? Jiří, to je teda bída. Te´d mě tak napadá, ty na motorce nejezdíš do práce? Je pravdou, že si nevzpomínám, že bys někdy říkal, že třeba jedeš. Vždyť na tom se daj dobře projíždět zácpy ne atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2018 To já jezdím do 30°C. Pokud jedeš, je to v pohodě, nejhorší je město, kde každou chvíli stojíš. Zácpy se dají jak kde, moc ale ne, nebo alespoň já se mezi auta moc nepouštím... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2018 Já bych na motorce ani nemohl. Moje tepelná izolace ( dělaná spíš na zimu) navlečená v kůži. To by bylo jako vepřové ve vlastní šťávě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2018 Ke srazu 13.-21. jsem v Croatia, 28. už mám po dovolené a tedy budu v práci. Tedy bych přijel až někdy kolem 18h a to už nedává moc smysl. Tedy s nejvyšší pravděpodobností nedorazím. Díky ale za pozvání, alespoň budete mít koho pomlouvat. Pawoukovi nebude zvonit v uších samotnému. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2018 Já mám textilní oblečení, je v tom příjemně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2018 To já mám taky, lepší jak kůže na ty vedra. Samozřejmě ale na teplákovku z roku 1924, ve které jezdí Plačka na kole, na srazy, do práce, do lesa a do pelechu, na tu to nemá..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 6. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2018 No já asi nedávám ani jeden termín. Mám před dovolenou, takže honičku v práci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 6. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2018 Ja muzu 20 a 21. Odesláno z mého ASUS_X00QD pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2018 Pancho, ty přijdeš jednou za rok, napíšeš tu zdvojený příspěvek a ještě si tam necháš TT podpis... máš štěstí, že sem už Pawouk nechodí, byl by to jasný BAAN na minimálně měsíc [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 6. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2018 (editace) Můžu 28. Omlouvám se za strohý příspěvek. Sdeli jsme u vina a bylo venku teplo, jsem trochu mimo. :-) A navíc jsem byl u Ferdy25 a to je vždy síla :-) Editováno: 6. Srpen 2018, autor: Clerfayt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2018 Pancho se ozyva pouze ve 3 pripadech. Kdyz jde o kurvy, o zradlo nebo o detailing. Jj, ja take odjizdim v NE dolu na jih za teplem a morem. Clint se ted probral z horka a resi to co mel resit uz na zacatku prazdnin alespon. Nebo to nechat po dovolenych po prazdninach. A nebo na podzim, usporadali bychom Drakyadu, opekli si brambory na Clintove 100ha zahrade, lov kachen a hon na lisku. [emoji23] 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 7. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2018 Já už jsem na jihu . 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 7. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2018 Se máš. Já až 1.9. Jsi přímo v Brele nebo někde okolo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 7. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2018 Přímo Brela část Jardula. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 7. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2018 Tento měsíc nemohu, jsem celý měsíc na dovolené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 7. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2018 Sem dneska měnil desky. Nějak pískaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2018 No asi to v srpnu zase odpískáme, nikdo nemůže, tak uvidíme v září [emoji850]Oktávka pro chlapy, Rapida dětem [emoji1] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2018 Respektive nikdo moc nereaguje, asi jste všichni horkem vychcípali šmejdi [emoji38]Oktávka pro chlapy, Rapida dětem [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2018 Dej nějaký víkend, nebudu někde sedět v týdnu, když jdu pak druhý den do práce. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2018 To bude asi rozumný. Nechat na září. V tomhle vedru je za trest všechno, kde není klima. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 7. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2018 před 47 minutami, Clint napsal: Respektive nikdo moc nereaguje, asi jste všichni horkem vychcípali šmejdi Oktávka pro chlapy, Rapida dětem Z toho horka jsou vsichni líný jak lemry a maj přebytky peněz, proto furt jezdí někam na dovolenou. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2018 (editace) Dáme víkend v září. Holt Plačka zanechá jednou o víkendu píchačky, vezme si vypranou teplákovku a dorazí s tou modrou almužnou na párek Pancho nahrčí fichtla a přijede, nebo může vzít karavan plnej štětek My si je to rozebereme Editováno: 8. Srpen 2018, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky