Pawouk Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 Tak to se ti asi s tím Supem nestane (kouřová clona), jedině že bys vykuchal DPF. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 (editace) Clinte jestli preskocis do Superba. tak si ale hledej jiny kamose Ta barva co si sem daval je tzv Stone (v technicaku je to seda metaliza a na svetle se lame lehce s modrou) a tu jsem mel na Oktavce. Je perfektni, spina neni moc videt, nalesteny je to auto luxusni, problem je v lakovani, ze malokdo trefi odstin a bohuzel na slunicku vyrazne zesvetla. Kdyz byla okta mlada, tak byla relativne tmava, po 10ti letech uz zesvetlala jako na tech fotkach u Superba. Videl jsem O1 Tour v tyhle barve a luxus. Otazka je, zda-li uz vyresili to sisovani. Koty ma O2 v tyhle barve a kdybych ja pockal 2 roky, tak jsem tehda mohl mit taky O2 misto O1. Editováno: 16. Březen 2014, autor: Radius 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 (editace) Ta fotka je z posledního SH srazu. Jen místo subaru to byla felda. Editováno: 16. Březen 2014, autor: motosman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 tak me z tech Clintovo reci taky skolila naftovina. Teplota 38,7 a zitra ze me sef nebude mit radost kdyz neprijedu do prace. Toto vlakno je silne toxicke. Doufam ze do rana nenatahnu backory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 Maximálně můžeš chytit od kokty moribundus čiposus. Tak šupajdi do postele a potit se. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 (editace) Jojo, nejdříve bolest v krku a horečka kolem 38,5 st.C, druhej den už jen zvýšená teplota 37,5. Rýma jen málo. Pak se přidá kurefskej kašel a sedne to na hlasivky, člověk nemůže mluvit. Nakonec antibiotika a za tejden je člověk z toho venku Editováno: 16. Březen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 (editace) no jo, oni do rapida díky usporám už nedali okruh na topení, z toho ta chřipajzna. Editováno: 16. Březen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 Asi jsem ten Clintus choleris přenesl volantem na Petrrra 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 (editace) dsg smrdí a golf R Editováno: 16. Březen 2014, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 17. Březen 2014 Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 Konecne zas zacinaji ty motory tocit "benzinove" otacky :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Březen 2014 Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 http://www.skodahome.cz/garaz-skoda/2372-vymena-oleje-u-moderniho-vozu-skoda.html v tomhle servise koukám i po vypuštění vše dosají, akorát OCT 2 s CR TDI a má už plastovou vanu, já měl furt původní .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 (editace) Hele chlapi, jak ta ropa 125KW v tom supu vlastně jezdí, dá se porovnat nečipované 1,8 TSI? Jde mi o předjíždění, aby se s tím dalo vůbec předjet.... Editováno: 17. Březen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. Březen 2014 Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 Tak předjíždět se určitě dá. Např. traktory, Š 120, sem tam kamion (naložený a ve stoupání) a spousty jiných samohybů. Navrhuji půjčit na sraz, my zabezpečíme naložení a kopec do Řevnic rozhodne. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 17. Březen 2014 Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 Clinte, neni to spatny, kdyz to porovnam se zlatou octavkou po chipu, tak to bylo i srovnatelne spis mozna trochu zivejsi. Osobne bych se toho motoru nebal. A kdyby te to pri predjizdeni moc trapilo tak moznost chipu je vzdy 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Březen 2014 Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 Seat Leon Sports Styling Kit pěkný, ale ty ceny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Březen 2014 Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 Klinte cip cip cip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 17. Březen 2014 Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 evidentně se snaží cílit na Anglii, kde má VRS hodně dobré jméno a pak že není kanibalizmus v rámci koncernu žádaný.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. Březen 2014 Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 http://idrivemydream.cz/skoda-superb-motorizace-2/ http://www.autorevue.cz/test-skoda-superb-20-tdi-cr-tdi-zraje-ticha_5#articleStart Co mě docela překvapilo je, že projev tohotu motoru je podobný benzínu. Já se ho zbavil kvůli DSG, tvrdosti podvozku a hlavně špatné trakci a jízdní stabilitě na sněhu. O náchylnosti na boční vítr se už psalo. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 Autorevue si pustím až doma, v práci nám to nefachá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Březen 2014 Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 dobry derby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 17. Březen 2014 Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 Ty vole, co to sedělo za volantem??? To už opravdu člověk aby snad chodil pěšky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 Prej řídil cirkusovej šimpanz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. Březen 2014 Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 Klíd. Něco podobnýho jsem viděl v sobotu v OC 6. Chlap nedal přednost z prava, ale baba to naštěstí ubrzdila. Pak tam řachla zpátečku a srovnala auto za sebou. Tento manévr jsem nepochopil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 Když tak nad tím kalkuluji a propočítávám, asi se mi vyplatí jezdit ještě rok a půl s mojí octou a prodat jí jako čtyřletou, než pak prodávat 8 letého supa. Protože bych kupoval toho supa už pětiletého a víc jak tři roky bych s ním nejezdil. To snad raději za rok a půl koupim funglovku O3 Zjistil jsem, že takhle získám 100tis navíc do nového auta, které bych zákonitě musel kupovat tak jako tak. A navíc bych si vzal svůj oblíbený benzínek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky