Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Tak to se ti asi s tím Supem nestane (kouřová clona), jedině že bys vykuchal DPF.  :kol-28: 

1781378_760079990676763_1901382574_o.jpg

Clinte jestli preskocis do Superba. tak si ale hledej jiny kamose :D

Ta barva co si sem daval je tzv Stone (v technicaku je to seda metaliza a na svetle se lame lehce s modrou) a tu jsem mel na Oktavce. Je perfektni, spina neni moc videt, nalesteny je to auto luxusni, problem je v lakovani, ze malokdo trefi odstin a bohuzel na slunicku vyrazne zesvetla. Kdyz byla okta mlada, tak byla relativne tmava, po 10ti letech uz zesvetlala jako na tech fotkach u Superba. Videl jsem O1 Tour v tyhle barve a luxus. Otazka je, zda-li uz vyresili to sisovani.

Koty ma O2 v tyhle barve a kdybych ja pockal 2 roky, tak jsem tehda mohl mit taky O2 misto O1.

Upraveno od Radius

Ta fotka je z posledního SH srazu. Jen místo subaru to byla felda.

Upraveno od motosman

tak me z tech Clintovo reci taky skolila naftovina. Teplota 38,7 a zitra ze me sef nebude mit radost kdyz neprijedu do prace. Toto vlakno je silne toxicke. Doufam ze do rana nenatahnu backory. :(

Maximálně můžeš chytit od kokty moribundus čiposus. :kol-28:  Tak šupajdi do postele a potit se.

• Autor

Jojo, nejdříve bolest v krku a horečka kolem 38,5 st.C, druhej den už jen zvýšená teplota 37,5. Rýma jen málo. Pak se přidá kurefskej kašel a sedne to na hlasivky, člověk nemůže mluvit. Nakonec antibiotika a za tejden je člověk z toho venku ;)

Upraveno od Clint

no jo, oni do rapida díky usporám už nedali okruh na topení, z toho ta chřipajzna.

Upraveno od kokta7

• Autor

Asi jsem ten Clintus choleris přenesl volantem na Petrrra :D

dsg smrdí a golf R :kol-41:  :punk:

Upraveno od kokta7

Konecne zas zacinaji ty motory tocit "benzinove" otacky :-)

• Autor

Hele chlapi, jak ta ropa 125KW v tom supu vlastně jezdí, dá se porovnat nečipované 1,8 TSI? Jde mi o předjíždění, aby se s tím dalo vůbec předjet.... :kol-34:

Upraveno od Clint

Tak předjíždět se určitě dá. Např. traktory, Š 120, sem tam kamion (naložený a ve stoupání) a spousty jiných samohybů. :kol-98:

Navrhuji půjčit na sraz, my zabezpečíme naložení a kopec do Řevnic rozhodne.

Clinte, neni to spatny, kdyz to porovnam se zlatou octavkou po chipu, tak to bylo i srovnatelne spis mozna trochu zivejsi. Osobne bych se toho motoru nebal. A kdyby te to pri predjizdeni moc trapilo tak moznost chipu je vzdy ;)

Klinte cip cip cip :)

evidentně se snaží cílit na Anglii, kde má VRS hodně dobré jméno a pak že není kanibalizmus v rámci koncernu žádaný....

• Autor

Autorevue si pustím až doma, v práci nám to nefachá :(

dobry derby.

Ty vole, co to sedělo za volantem??? To už opravdu člověk aby snad chodil pěšky...

• Autor

Prej řídil cirkusovej šimpanz

Klíd. Něco podobnýho jsem viděl v sobotu v OC 6. Chlap nedal přednost z prava, ale baba to naštěstí ubrzdila. Pak tam řachla zpátečku a srovnala auto za sebou. Tento manévr jsem nepochopil.

• Autor

Když tak nad tím kalkuluji a propočítávám, asi se mi vyplatí jezdit ještě rok a půl s mojí octou a prodat jí jako čtyřletou, než pak prodávat 8 letého supa. Protože bych kupoval toho supa už pětiletého a víc jak tři roky bych s ním nejezdil.  To snad raději za rok a půl koupim funglovku O3 ;)

Zjistil jsem, že takhle získám 100tis navíc do nového auta, které bych zákonitě musel kupovat tak jako tak. A navíc bych si vzal svůj oblíbený benzínek :)

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.