kokta7 Vloženo 8. Duben 2014 Sdílet Vloženo 8. Duben 2014 (editace) já si fandím vždy, klidně ti to půjdu vyřídit furt poslouchám že já jenom reklamuji a vy taky Editováno: 8. Duben 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 8. Duben 2014 Sdílet Vloženo 8. Duben 2014 Máro,nejsi v tom sám. To že se mi ten přední spoiler odlepuje mě až zas tak netrápí,ale začala se mi na něm loupat barva. Ku..a už po roce !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Duben 2014 Sdílet Vloženo 8. Duben 2014 (editace) Prasáci ti to dělali... přilepili lepidlem a ihned to tam přišroubovali, není se čemu divit, že to odstává... tady mě taky odpadl lak, uspěšně jsem vyreklamoval a za týden přišla totálka už nikdy více takovyhle "pičoviny" Editováno: 8. Duben 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2014 Hele OZI, zase se mi rozsvicej ty světla nad 140km/h, i když jsi mi to přepsal jako minule Kokta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 8. Duben 2014 Sdílet Vloženo 8. Duben 2014 Clovece Clinte tak ja nevim asi to mas nejaky rozbity. Tak to se na to budeme muset podivat nejak vic do detailu az se potkame priste. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Duben 2014 Sdílet Vloženo 8. Duben 2014 Mas to rozbity. Problém bude jinde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Duben 2014 Sdílet Vloženo 8. Duben 2014 Vyměň auto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Duben 2014 Sdílet Vloženo 8. Duben 2014 Nebo řidiče vymenime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Duben 2014 Sdílet Vloženo 8. Duben 2014 Jezdi predpisove a nic ti svitit nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2014 (editace) Kokotka: ty grázle Editováno: 8. Duben 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Duben 2014 Sdílet Vloženo 8. Duben 2014 :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Duben 2014 Sdílet Vloženo 8. Duben 2014 Máte problémy chlapci... a mě nejede ta ETKA pořád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. Duben 2014 Sdílet Vloženo 8. Duben 2014 Já neměl problémy dokavaď jsem Vás nepoznal.:'> Teď mi rezne haupna, odpadává lak u přední RZ, hadice k turbu je od oleje a nespím kvůli napínáku. 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Duben 2014 Sdílet Vloženo 8. Duben 2014 Pouzivam tu internetovou online. A kdyz ne pozadam mistra hackera Pawouka a on mi vse zjisti. Jednodussi nez se srat s nejakou slozitou instalaci a pak aktualizacema. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Duben 2014 Sdílet Vloženo 8. Duben 2014 (editace) však ozimu taky nevystřelila hadice, dokud nejel se mnou na sprinty, moje auto mu odfouklo odporem vysokého zrychlení jeho hadicu mě to poslal ozi, je to hodnej klučina. Editováno: 8. Duben 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Duben 2014 Sdílet Vloženo 8. Duben 2014 Vsak Ozi to ma uduseny, zadnej chip s volnasky az do cervenyho. To tam mel zaneseny, zmensil se prumer hadice a vzrostl tlak az to vyskocili. Takova mala turbo mozkova mrtvice. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 8. Duben 2014 Sdílet Vloženo 8. Duben 2014 kokta: jenze stringo to chtel naprat primo do 7cek 64bit a to je trochu horsi nez virtual petrrr: to sice mozna mam, ale stejne mi kokta tak moc neujede a to je dooost dobry, z toho mam radost... a co se da delat infarktik to byl, ale nastesti jen malej a uz je vse v poradku a auticko taha jak ma. uvidime co to udela na okruhu pristi patek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Duben 2014 Sdílet Vloženo 8. Duben 2014 Kolik ti ukaze max teplotu oleje pri takovem zatizeni na okruhu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Duben 2014 Sdílet Vloženo 8. Duben 2014 ozi, na rovinu chtělo třetího na startování, pak by to bylo objektivní. protože tvoje odpočítávání stálo za houby a startovali jsme uplně jinak vždy je to jenom auto, stejně tyhle auta jsou za pár let na vyhození... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Duben 2014 Sdílet Vloženo 8. Duben 2014 Presne, jen plech a plast. Spotrebni vec. Pomalu to tak zacinam brat a hned se mi lepe dycha. I kdyz to tak necitim financne jako bych to citil treba z nemeckym platem pak bych nasel rovnovahu a slunce v dusi a bylo by to nejlepsi. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 8. Duben 2014 Sdílet Vloženo 8. Duben 2014 na okruhu jsem jeste nebyl, ale rad ti reknu pristi tyden pri velke zatezi sem mel max obvykle do 115 stupnu. ted mam novej olej tak by to mohlo bejt mene. kokto, jj to je pravda, priste vemem toho dedu jak tam sel se sekackou at nam to jde starovat 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Duben 2014 Sdílet Vloženo 8. Duben 2014 když sem jel z krušovic, tak sem měl při celé D11 180km/h tempomat 117 stupnu... olej cca 6000km 5W-40 na okruhu může to jít ještě více, protože seriovy chladič nebude stačit chladit ani náhodou!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Duben 2014 Sdílet Vloženo 8. Duben 2014 (editace) Tak pak dejte echo na kolik to topilo. By me to zajimalo. Editováno: 8. Duben 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 9. Duben 2014 Sdílet Vloženo 9. Duben 2014 pokud bych zapomnel tak napis, neni problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 9. Duben 2014 Sdílet Vloženo 9. Duben 2014 RS TDI CR Slalomy - cca mezi 115 - 122 stupnu Okresky, kopce, vrchy - povedlo se mi i 127 stupnu Dalnice je na pohodu, je tam velky napor vzduchu a auto se rozumne chladi. Hlavni problem je to, ze dnesni auta maji malokdy chladic oleje, maji pouze vymenik. Sice se olej rychleji ohreje, ale nasledne chlazeni je mizerne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky