kokta7 Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 (editace) jasnej před FL a udělaná komplet přestavba kromě maxidotu. jelikož novy budíky s maxidotem umí 100% zprovoznit v čr jenom vaha z náchoda. Editováno: 22. Duben 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 (editace) jinak mě někdo nacouval do pravýho zadního světla asi s nějakým autem co mělo korbu nebo SUV. tak je naprasklé ale naštěstí v té bílé části kde je(blinkr a zpátečka), tak to není vidět. Editováno: 22. Duben 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 Twl Máro, ty máš pech... To máš pokřtěný to nový LED? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 Nebo ti do toho dal nejaky ozrala pesti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 Kokto... 100% opravdu??? Včetně správné funkce ASR? To totiž tvrdí víc lidí, že to umí 100%, ale to nekončí tím, že se zprovozní IMMO, tím to jenom začíná ta celá paráda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 jojo tu pravou ledku sem na to ve středu přišel tak sem se mlátil smíchy. hold auto parkuje venku přes den a jinak to nejde ¨ale vidět to není z dálky, jenom z blízka pod uhlem immo mu funguje a snad i ASR ABS dodělal. mu napiš na vw clubu nebo octavia klubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 Tak mě to nečeká, takže spíš mě to zajímalo jestli o tom něco víš. Ferda to dělá taky, ale má stále problém s tím ASR-ABS... Myslím po stránce kódování, pokud se vymění jednotka a snímače ABS za FL, tak to jde jednoduše, ale je to ranec... Jakou máš LED v zadních světlech? Snažím najít nějakou do zpátečky, aby fakt hodně svítila a neházela chybu (resp,aby mi jí jednotka nevypínala... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badd Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 (editace) V Etce je to takto: TDI PD 125 kW - BMN 04/2006 - 05/2008 TDI CR 125 kW - CEGA 05/2008 - 02/2013 Pawouku, díky přesně tohle jsem potřeboval vědět.Ozi, ale pokud by to byl ten mezistupeň tak jsou i budiky ne? Ne jen ten climatronic. Dle mého to je jak říká kokta7 jen je prostě divné ze tam je ten climatronic. Editováno: 22. Duben 2014, autor: Badd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 V mezistupni byla kastle před FL (kromě zadních světel a velkých zrcátek) a interiér komplet FL, takže předFL byla jen plechařina s předníma světlama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 mám ty činsky origoš ledky, ale v blinkru a ve zpátečce je normál žárovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 Můžeš hodit fotku, jak vypadají origo LED? A kdes je sehnal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 (editace) mam je v topicu, ale sou jenom na lifta. v číně nesmysl typu kombi nikdo nechce. jakou mají vůbec patici ty zpětný světla?: Editováno: 22. Duben 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 srandisto, snad se nebudeme poměřovat ve vkusu s číňanama... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 Tak to nic no, já mám ten nesmysl... Jinak zpátečka má patici BAU15S,... když už nějaká svítí pořádně, tak to nemá CAN-BUS a ty co ho mají, jsou k hownu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 Vsak sranda ne? Jj to je ono. Dat tam ty co mam v denním,ale hrozne to bude svítit http://www.rafservis.net/cs/can-bus/k401_ba15s-cree-xb-led-30w-canbus.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 Kokto, mas nekde ve vlakne jak ty LEDky sviti? Totiz s tim dennim svicenim jsem zatim nepotkal moc lidi, co by jim v tom LEDky svitili natolik vyrazne, jak by svitit mely :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 Vsak sranda ne? Jj to je ono. Dat tam ty co mam v denním,ale hrozne to bude svítit http://www.rafservis.net/cs/can-bus/k401_ba15s-cree-xb-led-30w-canbus.html To je ale BA15s a já potřebuju BAU15s je tam rozdíl v těch packách a těch se moc nedělá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 Otázka pro IT: Už týden mi po najetí systému Win7 vyskočí okno: nevim co s tim, hledal jsem k čemu to patří a nic nenašel, chybí tomu nějaká složka jestli jsem to pochopil, ale kde a co mam udělat netušim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 dej Start>Run>msconfig tam si najdi KMFtp a to vypni, to by melo stacit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 dej Start>Run>msconfig tam si najdi KMFtp a to vypni, to by melo stacit Jo, už to nevyskakuje... a co to vůbec je za utilitu že to najednou začalo takhle vyskakovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 Je to nejaky ftp program pravděpodobně, ale osobne to neznam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 stringo stejná patice, sedí to tam na 100%. johny svítí to dost, poptej se chlapů tady.. http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=21327&p=1418912 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 Pise mi to, ze nemam opravneni :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 Badd: abych pravdu řekl tak s tim interiérem sem si nebyl jisty, ale je to jak tu psal Stringo, takze je to asi komplet prestavba XJOHNNYX: musíš byt prihlaseny, pak to jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 musíš tam být reglej.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky