Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

jasnej před FL a udělaná komplet přestavba kromě maxidotu. jelikož novy budíky s maxidotem umí 100% zprovoznit v čr jenom vaha z náchoda.

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo (editace)

jinak mě někdo nacouval do pravýho zadního světla asi s nějakým autem co mělo korbu nebo SUV. tak je naprasklé :( ale naštěstí v té bílé části kde je(blinkr a zpátečka), tak to není vidět.

Vloženo

Kokto... 100% opravdu??? Včetně správné funkce ASR? To totiž tvrdí víc lidí, že to umí 100%, ale to nekončí tím, že se zprovozní IMMO, tím to jenom začíná ta celá paráda...

Vloženo

jojo tu pravou ledku :D sem na to ve středu přišel tak sem se mlátil smíchy. hold auto parkuje venku přes den a jinak to nejde ;)¨ale vidět to není z dálky, jenom z blízka pod uhlem :D

immo mu funguje a snad i ASR ABS dodělal. mu napiš na vw clubu nebo octavia klubu

Vloženo

Tak mě to nečeká, takže spíš mě to zajímalo jestli o tom něco víš. Ferda to dělá taky, ale má stále problém s tím ASR-ABS... Myslím po stránce kódování, pokud se vymění jednotka a snímače ABS za FL, tak to jde jednoduše, ale je to ranec...

Jakou máš LED v zadních světlech? Snažím najít nějakou do zpátečky, aby fakt hodně svítila a neházela chybu (resp,aby mi jí jednotka nevypínala...

Vloženo (editace)

V Etce je to takto:

TDI PD 125 kW - BMN 04/2006 - 05/2008

TDI CR 125 kW - CEGA 05/2008 - 02/2013

Pawouku, díky přesně tohle jsem potřeboval vědět.

Ozi, ale pokud by to byl ten mezistupeň tak jsou i budiky ne? Ne jen ten climatronic.

Dle mého to je jak říká kokta7 jen je prostě divné ze tam je ten climatronic.

Editováno: , autor: Badd
Vloženo

V mezistupni byla kastle před FL (kromě zadních světel a velkých zrcátek) a interiér komplet FL, takže předFL byla jen plechařina s předníma světlama  :kol-28:

Vloženo (editace)

mam je v topicu, ale sou jenom na lifta. v číně nesmysl typu kombi nikdo nechce. jakou mají vůbec patici ty zpětný světla?:

Vloženo

Tak to nic no, já mám ten nesmysl...

Jinak zpátečka má patici BAU15S,... když už nějaká svítí pořádně, tak to nemá CAN-BUS a ty co ho mají, jsou k hownu...

Vloženo

Kokto, mas nekde ve vlakne jak ty LEDky sviti? Totiz s tim dennim svicenim jsem zatim nepotkal moc lidi, co by jim v tom LEDky svitili natolik vyrazne, jak by svitit mely :-)

Vloženo

Otázka pro IT:

Už týden mi po najetí systému Win7 vyskočí okno:

post-48545-0-63397400-1398229455_thumb.j

nevim co s tim, hledal jsem k čemu to patří a nic nenašel, chybí tomu nějaká složka jestli jsem to pochopil, ale kde a co mam udělat netušim...

Vloženo

dej Start>Run>msconfig

tam si najdi KMFtp a to vypni, to by melo stacit ;)

Jo, už to nevyskakuje... a co to vůbec je za utilitu že to najednou začalo takhle vyskakovat?

Vloženo

Badd: abych pravdu řekl tak s tim interiérem sem si nebyl jisty, ale je to jak tu psal Stringo, takze je to asi komplet prestavba :(

XJOHNNYX: musíš byt prihlaseny, pak to jde

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...