Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

ty 2 šampony:

detailer rozestřeš a pak sem to "usušil" tou stěrkou, nic víc.. za 20 minut s kolama hotovo.

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

jestli to neni zbytecne toto patlat na bilou barvu :D Vzdyt to stoji vic nez co si dal za tu bilou barvu. To sonax je oproti tomu chudej pribuznejm. Turtle je Turtle, klasika zadne vymysly.

Vloženo

Dobré ráno Vietname! ;)    Já nespím, stojím teď v Krušárně u hotelu Lípa na parkovišti a hlídám, aby sem nikdo nevjel ;)  

Vloženo

Tak sleduji autosalon a bylo tam i o diagnostice, mel koukat treba Kokta co vsechno by se dozvedel. Malem jsem se pochcal smichy. Jaky je treba rozdil mezi orig. diagnostikou a univerzal diagnostikou.

Vloženo

Ta univerzal stoji 50 tis, ale nejde o penize. V autosalonu se dozvis, ze rozdil je takovej, ze kdyz s prokousanym kabelem od kuny u TSI zajedes do aut. servisu ze krome samotne diagnostiky ktera zavadu odhali se dozvis ze jsou modernizovany kabely zapalovacich svicek s husymi krky a vetsim krytem kabelu, ktery tys jeste treba nemel. Takovy je rozdil mezi orig. diagnostikou a univerzal. To je co, bych blil.

Vloženo

Moc jsme to na srazu neprobrali....

Padl jakýsi návrh od brněnské strany na společný sraz , který by se uskutečnil v oblasti Vysočiny.

( termín,místo a počet lidí zatím ve stadiu úvah..)

Kdo z vás Octaviáků by byl případně ochoten se takovéhoto srazu zúčastnit ?

Vloženo

OK.

Pokud bychom něco takového podnikli,asi by to chtělo udělat do prázdnin (kvůli dovoleným atp.)

Kdyžtak mi napište do SZ které soboty (popř. neděle) v červnu (?) by byly pro každého z vás nejvhodnější.

Já to zkusím dát nějak dohromady.

Dík M.

Vloženo (editace)

na půl cesty? takže v Hradci Králové? D11 je sjízdná, to samé Brno - HK, žádná pitomá D1 :)

organizaci zajistím, pro klinta nějaký děvky!

Editováno: , autor: kokta7
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...