kokta7 Vloženo 5. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2014 ale jenom téměr to víš klint, slyšel poprvé "lepší zvuk" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 5. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2014 On to nějak přežije. Ostatně může pohnout zadkem a vylézt na startovačku. Můžu potvrdit, že rachot startujícího MIG 29, nic nepřekoná. Ten pocit, když se klepají všechny orgány v těle je prostě boží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2014 však na mbéčko hodně dobrý no je to možná boží, ale vše taky nemusím zkoušet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TSI Vloženo 5. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2014 Mig 29 jsem viděl startovat v Ostravě a můžu potvrdit, brutální síla. Zem se klepe pod nohama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 5. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2014 Na vlastní nebezpečí jsem mohl stát 50metrů za motorama. Po tomto zážitku je vše jen hlučnej vysavač. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 5. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2014 ja sem stal 20 metru za MIG 21 a MIG 23 je to rachot,na stojance vzdycky drceli okna a ta byla 200 metru:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2014 Vy jste byli 20 nebo 50 metru a ja sedel v mig 29 pri startu bez prilby. kecam. Buh vi jestli bych se vubec do toho kokpitu nasoukal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2014 Nabídku jsem měl. Ale jak říkám " kdyby Pán Bůh chtěl, abych létal, tak mi dal křídla" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2014 Jestli nekecáte chlapci... já byl jen u toho, když létal na leteckým dni v Plasích Gripen a když jsem jezdil do Dukovan na el. tak jsem se stavěl párkrát u základny Náměšť nad Oslavou když měli cvičení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 6. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2014 ja sem i opravoval 21čky, a nekecam. potom to take tak padalo:) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2014 Tys jim asi proleštil křídla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2014 Jo prolestil az k nadrzim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2014 :D https://www.dropbox.com/s/skl9jkydw380o7y/Screenshot%202014-07-06%2020.01.14.png Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2014 jj, zelva i na BMW dobra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 6. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2014 Já moc blízko startovat letadla nezažil , ale tohle taky potěší : (hned bych si to půjčil do pražskýho provozu....) (není to na naštěstí z Ukrajiny, nýbrž akce Bahna v roce 2009) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 6. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2014 tohle koupis za cenu nove octavie rs:)) http://www.armytechnika.cz/nabidka/pasova-technika/tanky/tank-t-72 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 6. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2014 a par fotek akce Bahna 2010 http://pancho77.rajce.idnes.cz/BAHNA_2010/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2014 (editace) Ta spotřeba je luxusní (200-800 litránků) Kokta by to ještě vočipoval... Editováno: 6. Červenec 2014, autor: Clint 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2014 Jj by ten tank lital 160 po D1, bez tak je to dalnice pro tyto stroje optimalni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 (editace) Zdar, tak jedna příhoda k zasmání. Švagr dostal za úkol od šéfa převést Cupru v Praze převézt z místa A do místa B. tak prý si do toho sedl, nastartoval a prý kurva to má zvuk i jelo to perfektně a tak na křižovatce na červené se potkal s nějakým jiným nadupancem, tak to jako občas jako prošlápl jako že zvuk aby zafrajeřil. No dojel namísto (firma instalující zabezpečení proti odcizení vozidle - vyhledávání odcizených vozidl) a říká tam kurva to je brko a ten zvuk. A ten mechanik se jen ušklíbne a říká mu, víš co, pojď ven a poslechni si to, já ti to nastartuji. Ok. A venku zvuk jen znnn, znnn. Tak mu mechanik vysvětlil (není znalý věci) že to je jen ten sound generátor nějakej a švagr se jen uculil, jak prý musel být za pěknýho čůr..ka. Když mi to vyprávěl, málem jsem se mohl pochcat smíchy. tak to jen taková příhoda pro posrané pondělní ráno. Editováno: 7. Červenec 2014, autor: Petrrr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 i muži mají své dny no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 Petře, sedni do Golfu GTD a přepni do Sport režimu a zažiješ zvuk osmiválce HEMI ze zámoří na vlastní uši. Venku z toho máš jen brblání. Když jsem v tom seděl poprvé a ve zkoušel, furt jsem čuměl do zrcátka kde ta velká amerika je. Až mi nakonec docvaklo, že to je jen moje GTDčko 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 To je takové poněkud trapné šidítko pro nevybouřené puberťáky... V dnešní době je to všude samá náhražka. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 (editace) hmm, a pak ze cesky auta jsou sunty. nevim jestli chci radej MTX a nebo 130 RS Editováno: 7. Červenec 2014, autor: Ozi Toretto 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 Myslím ze to splnilo ucel od výrobce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky