Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Nějak mi tam nesedí 1.8 TSi z roku 09. Euro 5 a srovnávaj to s se starou Audi s Euro 3.

hosi ste nuda 2.0 TSI - 208€ rocne :kol-46:

Moje 2.0TDi PD bez filtru 332€   :kol-31: JSTE BŘÍDILOVÉ 

podle tý kalkulačky mi to vychází něco kolem 316€, ale moc tomu nevěřím ;)

Tak buď rád, že nežiješ v D - toto bys už dávno platil každý rok. Jsem zvědav, jestli jim to Brusel povolí.

neboj, ono to projde a postupně se to rozšíří směrnicí do dalších států okolo. Všude se bude používat jeden typ a nakonec přijde ČR a vymyslí něco úplně jinýho :D

A 3.6 typuji na 350 euro? 1.8 na 150euro?

Tak tam toho Supa nabouchej do té tabulky. :kol-28:

Někdo tady někde něco vykřikoval, že prý u šikmookých se čeká dlouho na náhradní díly, což údajně u slepice není. Ha, zde je jeden z mnoha příkladů že je. A to nepočítám nedávno nedostupné rozvodové sady na 1.2 TSI, několika měsíční čekání na silntbloky převodovky u Rapidů, atd, atd, atd. Občas by to chtělo trochu soudnosti a méně zaslepenosti.

U supa to po mé chtělo počet gramů na něco.[emoji19]

Na mobilu blbe :D pak večer.

To psal Klint nás fanatik :)

Pawouk: zase z toho nedělej kovbojku ;) Je to pouze přidaná funkce k již tak široké výbavě vozidla - bezprůvanové odvětrání interiéru. Prvek známý i mnohem vyšších automobilových tříd. Takže je to vlastně simplyklevr řešení: jednoduché, účelné a pro zákazníka s vysokým přínosem = ušetří PHM za puštěnou klimatizaci  :kol-31:  :kol-28:

Však já vím, kdo to byl. :kol-28:

U supa to po mé chtělo počet gramů na něco.[emoji19]

Rozklikni si to a pak tam napiš kombinovanou spotřebu, gramy to pak samo vypočítá.

A pro vás octaviány tak 2,0 tdi 110 kw O3 vyjde na 240EU A třeba 1,8 tsi 132 kw O3 vyjde na 128EU A jak je to u té písničky bratří Nedvědů. Jooooo, diesly těžší to maj, jooooo, diesly těžší to maj.

Tak hlavní je,že z toho máš takovou škodolibou radost,místo toho,aby ses nad tím zamyslel.Tebe to bude stát 54Euro,což je skoro polovina ceny tvého skoroauta s dětským motůrkem.My chlapi s pořádnýma autama si holt trochu připlatíme a rozdíl mezi 2.0TDI a 2.0TSI není zas tak velký,takže jsi tady žádného dehtaře opravdu nesetřel!

3.6 na rok 322 euro

• Autor

Ono ještě není nic jasného a vy už tu řešíte, kolik vás to bude stát zlaťáků. Zajímalo by mě, jak často tam všichni jezdíte a zda vůbec.... :kol-44:

Já tam nejezdím, jen jsem chtěl vědět jak si na tom můj motůrek stojí  kol12

to víš stringo, nemá DPF tak do šrotu s ním dle ekologie ;)

• Autor

Tak synovče, nedá se nic dělat, jedeš do Afgánu. Teď co tam vylítli do luftu ti čtyři dobrovolníci, potřebují další extra cvičené náhradníky, čím menší, tím lépe, alespoň nejsou v terénu tak vidět. Jede s tebou vojín Radius (spojař) a velitel Hravec. ;) Budeš jezdit Hamíkem s haldexem a budeš ho tam moc i vočipovat. Až se vrátíš, budeš nám vyprávět...

Upraveno od Clint

Chudinka moje, hned byste jí chtěli pohřbít  :kol-67:

já ne, to EU :)

At je ji eko rozsudek lehky.

Sanku, ty ses teda rozparadel. Neber to tak vazne, bral jsem to s nadsazkou. Jak si rozpalenej do ruda, tak se mi tady paly Wifi :D Dal jsem to sem spis pro zajimavost jak sr v nemecku docela drti diesly i dani, paradoxne i kdyz v nekterych pripadech maji emise nizssi jak benzin. Pokud se u nas uz diesel vyplati opravdu jen firmam a par jednotlivcum, pak komu se diky i teto dani vyplati v Nemecku? Hruza a to o tech eko plaketach pri vjezdu vetsich mest ani nemluvim.

Pánové, jenže ty sumy, co tady uvádíte, je silniční daň a to není úplně totožné s poplatkem za použití silnic. :kol-31: Eko plaketa stojí pár euráčů - u nás za 300 Kč.

To já néééééé, s tím přišel Petrrrrr  :kol-98:

To sice ne, ale pomer vysi plateb je skoro stejny v neprospech dieslu jak si zde dam uved ten upresnujici vypocet. A je zajimave vedet jak to maji soudruzi v Nemecku.

Upraveno od Petrrr

ty bláho, si připadám už normálně jak totální lama... už asi tři hodiny se snažím nacpat do WIN 8 64B ETKU podle návodu a vůbec se nedaří :( mně tady v tom kompjůjtru normálně chyběj nějaký hlášky, který jsou v návodu  :kol-44:

jestli to nebude tím, že mi PC dneska čipoval Marek?  :kol-28:

Jo Mára, po jeho zásahu auta nejedou (Radius), svítí světla která nemají (já a Clint), počítače stávkují. :smich:

No asi jako u mě na WIN7 64bit.... taky nelze  :kol-44:

přitom na WIN 7 64 jsem to rozchodil. Ale ty debilní wokna wosum fakt ne :(

Tady je to samej ajťák, to nikdo neví, jak to rozchodit?  :kol-32:

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.