Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Clinte ja myslim ze to nebude dlouho trvat a ty srazy v tech Dobranech budou. Mne je to jedno budu za vama jezdit mam to stejne daleko. :D

Achjo ;D zase si něco peto vymyslel :D

Upraveno od kokta7

• Autor

Petrrr: Kam bys jezdil, ty budeš s náma na cimře ;)

Ještě si to rikej klintiku a ono to tak dopadne :(

To z nás bude mít Dr. Chocholoušek radost. :kol-48:

Az se tam začneme hádat o mbeckach tak jo :D

Vydis to, uz me to taky bere. Myslim si o sobe, ze jsem normalni. :D

• Autor

".....pane doktore, jak to vypadá s tim Markem?" 

- "Moc vás nepotěším, stále čipuje, stále čipuje....."

:D

To vis klinte já si říkal o bouracku abych byl zajímavějsi a vidíš jak to dopadlo

Upraveno od kokta7

• Autor

Místo na televizi tam budeme všichni koukat na Hravcův Columbus ;)

Hravce: Souhlas, tady lepsi nez stredni skola. Lepsi pripravu na servisni prohlidku v AS s reklamacema mit nemuzu ( pujdu pristi tyden) . Uspesna prohlidka = splnena zkouska = ziskana maturita skodahome.

• Autor

No půjdu chrápat, musim se vyspat po třech denních, bylo to náročný.  Zejtra ten Ford, pak prošmejdím Amond, kde ukrejvaj ty káry a něco projedu. Pak dám vědět, co sem našel ;)

Clinte :D:D:D:D:D:D:

to se stava  maximalne jednou za 20let:)

Tak po víkendu totálka... 270 zpráv v mailu a bude to horší a horší... Asi vypnu oznámení, nebo už fakt nevím... Nechtěl bych to vidět po týdenní dovolené, to bych celej den nedělal nic jiného, než promazával mail...

Jinak celkem horečná slovní válka Škoda vs. Ford  :kol-31:  já bych neřekl, že Ford je o tolik horší než jiné automobilky. Bavíme-li se o autech cca od roku 2010 řekl bych, že všechny dnes běžné automobilky v ČR jsou jak motorově, tak kvalitativně na hodně podobné úrovni. To že některá auta mají výkonnější motory než konkurence, to už je věc poptávky, to že některé motory jsou horší, je zase vět výzkumu a velice přísných emisních norem, kdy jsou výrobci tlačeni pomalu k nemožnému...

Znám spoustu lidí, co nadává na Fordy (většinou 10 let staré ročníky), znám lidi, co nadávají na nové Fábie, znám lidi, co si nemohou vynachválit Peugeoty a znám lidi, co by nikdy nekoupily Fiata... Každý si najde své, záleží na tom, jestli lidi kupujou auta nová, jestli umějí zacházet s autem, nebo jestli kupujou auta bazarová a potom nadávají jak se to sere, nebo sami umějí jezdit, ale ne řídit auto... Nedá se říct, že by něco bylo vyloženě výborné a něco vyloženě na howno.

Můžete koupit novou L&K a bude se srát a nebo 10 let starého Focuse a nebude jediný problém.

Během týdne není nikdo schopen říct jaké to auto je, nikdy ho neprojedete tak, abyste věděli co od něj čekat, nebo jak se chová, nebo jak dlouho vydrží.

Jediná věc co se dá hned o autě říct, je vzhled a to je naprosto individuální.... Mě se třeba všechny nové Seaty neskutečně líbí, stejně tak se mi líbí Octavie III a naopak se mi nelíbí Golf VII nebo Scirocco... 

• Autor

Kokta: neinformoval, pač mě se Scouty nikdy nelíbily, nějak mi ty plasty k tomu nejdou a dělat z osobáka nějakej jakoby offroad mi přijde úchylné :)

Jinak dobré ráno všem, já akorát vstával :D  a posnídal.....

V tomto s tebou naprosto souhlasím, když už offroad, tak pořádný, ne nějakou atrapu. Jenže dnes je to módní, tak se to vyrábí skoro ze všeho. Toto má alespoň 4x4, na rozdíl třeba od Roomstera Scout, který nemá ani větší světlou výšku. :kol-32:

Dobre rano  nebo  teda poledne:)

Tady všichni chrápou do oběda. Ostatní po obědě. [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]

Pancho, ty mas auto v NH caru a Cernaku?

jo jo   presne tam,videl si ho tam?

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.