Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

No ty jeho průměrné rychlosti svědčí o něčem jiném. 

no jo, ale on má od svého bydliště nejbližší dálnici, zda se tak dá D1 nazvat minimálně 100 km  :kol-32:  když jsem byl na jaře kousek od něj měl jsem rychlostní průměr ještě nižší ... neb to bylo v noci a z polí to skákalo všemi směry...

Vloženo

56 km/h průměrka, prej kochací jízda :D Tak to chápu tu průměrku.... ;)  To já zajedu taky. Zdá se, že Kačerovi přijde už šedesátka rychlost jako z praku.... :D

no v Chorvatsku zkoušel 230 km/hod chtěl trumfnout tuto paní ale manželce se to nelíbilo, tak zpomalil....

Vloženo

no jo, ale on má od svého bydliště nejbližší dálnici, zda se tak dá D1 nazvat minimálně 100 km  :kol-32:  když jsem byl na jaře kousek od něj měl jsem rychlostní průměr ještě nižší ... neb to bylo v noci a z polí to skákalo všemi směry...

Jak tedy můžeš z toho odvozovat jeho spotřebu? Někdy to chce trochu méně kecat. Takovýchto jezdců, co tady vypisují, jak tomu dávají čočku a žere jim to pět litrů, už jsem tady viděl mnoho. Naprostá většina se po prvních pochybnostech již nikdy neukázala.  :kol-28:   A ta průměrná rychlost je jak z Economy Runu.

Vloženo

Kokto kde jsi! Kdyz Te clovek potrebuje. Na kolik ze se ma formatovat pametovka do kamery do auta co sd tyce ty alokacni jednotky ? Fat 32 a 8tis neco? Nebo 4tis neco ?

Vloženo (editace)

Taky je tu podezřele klid :)

To se ještě nestalo, aby Kokta nebyl v žebříčku....

post-32269-0-70458000-1405374951_thumb.j

Editováno: , autor: Clint
Vloženo

Brý den... Kokto, náhodou nevíš, jestli se nedá nějak rozchodit přisvícení Corner při zařazení zpátečky jako to má VW??? Ve vlákně o cornerech mi nikdo neodpovídá...

Vloženo (editace)

To zase dneska začal den :(

Frčím si to ze Strašecí z kopce (jel jsem do servisu do Rakovníka na prohlídku, olej brzdovku a svíce), přede mnou nějaká bába s dědkem 70 na tachu,

dvojitá plná souvislá ;)

Dole už mě to dožralo, tak se dědka s bábou vzal (byla tam dvojitá na chvíli přerušená pro odbočení mimo silnici) a vosmahnul to na 140....

Po chvíli kouknu do zrcátka, ja se bába s dědkem asi škleběj a co nevidím? :D  Modré blikačky a místo dědka s bábou Policie.... ;), řekl jsem si, to nevypadá, že někam jedou a taky že ne, za chvíli nápis STOP ;) 

(ani jsem nechtěl vidět, jak byli dědek s bábou vysmátý, když mě míjeli.....)

Editováno: , autor: Clint
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...