Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

z Delíria se probral, musel se z toho všeho ožrat a protože doma krom okeny nic nenašel tak se probral až teď.

Tak nic bylo by to do Sokolova na nekrytou 100m, ale mají tam zrovna nějaký mládežnický závody.

Vloženo

Však já taky, jak jinak ;)   Včera jsem zastihl Koktu na WhatsUppu, kolem půlnoci ještě nechrápal (se psem v posteli si vyprávěli o čipování a Kokta se snažil psovi vysvětlit výhody čtyřkolky).....ale sem nenapíše syčák co?

Vloženo

Ono je to možná tím, že už se tu píše tak moc, že to prostě nejde stíhat. já to taky ani nečtu, když na mě po dni vyjede 200 zpráv, tak ani není na co reagovat, když nevím o co jde a číst to ani nečtu...

• Pozitivní 1
Vloženo

Hoši, kurva co je? Jednou mi v práci funguje pořádně net a tady úplně mrtvo. To už propukla ta Zombie Apocalipsa nebo co? To abych si běžel domů pro vrcajk, blíží se tím pádem z východu, Praha už je v prdeli, když už utichla i Pawoukova klávesnice. 

Vloženo

Hoši, kurva co je? Jednou mi v práci funguje pořádně net a tady úplně mrtvo. To už propukla ta Zombie Apocalipsa nebo co? To abych si běžel domů pro vrcajk, blíží se tím pádem z východu, Praha už je v prdeli, když už utichla i Pawoukova klávesnice. 

Já jsem taky tady. :kol-28:  Dnes jsem musel podat nějaký výkon v kolbence a nakonec se začala sypat Fabia. To je krám neskutečnej...

Vloženo

a do budejek sem naposled jel busem na na JZD vystavu a to je 15 let a zpatky sem nemohl ani vylez s busu,takze jak by to dopadlo ted  :D  :D  :D  :D  :D 

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...