Petrrr Vloženo 16. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2014 z Delíria se probral, musel se z toho všeho ožrat a protože doma krom okeny nic nenašel tak se probral až teď. Tak nic bylo by to do Sokolova na nekrytou 100m, ale mají tam zrovna nějaký mládežnický závody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 17. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2014 To je nějakej tajnej sraz, že tu nikdo nepíše? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2014 Asi musejí makat. Anebo jim doma stará zatrhla internet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2014 Tady chcíp pes, to je fakt, i když ještě nechcíp. To teprve v Žamberku jeden pes asi zařve na Hundgrilu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 17. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2014 ja sem tu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2014 Však já taky, jak jinak Včera jsem zastihl Koktu na WhatsUppu, kolem půlnoci ještě nechrápal (se psem v posteli si vyprávěli o čipování a Kokta se snažil psovi vysvětlit výhody čtyřkolky).....ale sem nenapíše syčák co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 17. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2014 Ono je to možná tím, že už se tu píše tak moc, že to prostě nejde stíhat. já to taky ani nečtu, když na mě po dni vyjede 200 zpráv, tak ani není na co reagovat, když nevím o co jde a číst to ani nečtu... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2014 Hoši, kurva co je? Jednou mi v práci funguje pořádně net a tady úplně mrtvo. To už propukla ta Zombie Apocalipsa nebo co? To abych si běžel domů pro vrcajk, blíží se tím pádem z východu, Praha už je v prdeli, když už utichla i Pawoukova klávesnice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2014 Sem se blíží nějaká bouřka, tak koukám, co z toho bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2014 Měli bychom naplánovat pomalu nějakej srázek: "Čaj o páté" Co takhle příští tejden v Budějicích? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2014 Co v pondělí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2014 Pondělí ne, to mi časově nevychází.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 17. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2014 pristi patek Budejce no problem, ale na sestou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2014 Hoši, kurva co je? Jednou mi v práci funguje pořádně net a tady úplně mrtvo. To už propukla ta Zombie Apocalipsa nebo co? To abych si běžel domů pro vrcajk, blíží se tím pádem z východu, Praha už je v prdeli, když už utichla i Pawoukova klávesnice. Já jsem taky tady. Dnes jsem musel podat nějaký výkon v kolbence a nakonec se začala sypat Fabia. To je krám neskutečnej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 17. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2014 Já se stěhuju z Prunéřova na týden do Temelína... musím to tam zachránit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2014 A safra, nemáme se pro změnu odstěhovat my někam dál od ČR? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 17. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2014 Sím Tě...žádnej strach hošani, na Jaderky já jsem EXPERT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 17. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2014 To je Houmer Simpson taky !! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2014 No právě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 17. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2014 ja radsi na zadnej caj o 5 nepojedu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 17. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2014 Leda tak MHD... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 17. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2014 jedu na caj a upadne mi kolo:) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 17. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2014 MHD sem nejel asi deset let,vubec nevim jak to tam funguje:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 17. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2014 a do budejek sem naposled jel busem na na JZD vystavu a to je 15 let a zpatky sem nemohl ani vylez s busu,takze jak by to dopadlo ted Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 17. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2014 Se raději ani neptej co to ta MHD vlastně je, nebo z toho budeš mít divoký sny..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky