Ozi Toretto Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 jj, na awd chodim pravidelne slintat pacho, super tak to bude i letni sada na okruhy a auto muzes prodat na 16" plechach, ktere ti koupim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 automat ani nahodou,sem jeste stara generace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 ozi to ses kamarad?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 Jsou 2 volné chatky na Žamberk pro 2x4 osoby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 no jasne, pomaham ti zbavit se dvou sad kol ale jinak samozrejme drzim palce, at to mas co nejdriv pohromade. a jak to teda vypada, jestli to neni tajny??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 Copak motosmane, koupil jsi mensi gril a auto nechas stat na snehu? Zes tak nahle uvolnil 2 chaty Ozi, cedulka je soucasti vozu, ne ze si ji pri vymene nechas a med beru 1kg, vecir zavolam mame a segre jestli nemaj zajem a kdyzak bych vzal vice. Pancho je uz bourana, cup (kup) cupru rovnou. Co jumbo box? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 Já mám chatku plnou. To jen kdyby někdo chtěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 jo aha, takze jim dam auto a jeste cedulku a budu mit dve sady kol, ale bez auta, tak to je fakt dobry... med pak dej echo na foun, nebo tak, privezl bych to asi po vikendu... jumbo box je ta velka loketka co je v octavii II Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 a uz vim co chci k vanocum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 Tak jsem přijel akorát ze servisu, mám origo desky vzadu, tak jsem zvědavej, jestli to bude pískat či nikoliv. Ty Zimmermany hodně zklamaly. Tak je vrátím, už jsem domluvenej. Jenže jsem přicvaknul litr navíc + 400 za výměnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 tys dal origoš desky na zimmerman kotouče? teoreticky by to mělo fungovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 klasicke garazove stani. auto na spalkach nemam, vzali mi sadu na okruh co jsem mel a zimaky jako beru to s usmevem, aspon je konecne duvod koupit nejake pekne zimaky, misto plechacu... Tak to jsou dobří šupáci... Kdybys potřeboval nouzový zimáky (15", ale ty asi na RSo před brzdy nedáš, viď?), tak bych o jedněch věděl. Jinak dotaz na ostatní: mohl by mě někdo z vás v pátek, za úplatu, hodit z Prahy do Boule vyzvednout nový povoz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 tys dal origoš desky na zimmerman kotouče? teoreticky by to mělo fungovat. Jojo, přesně tak, uvidíme.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 Honzo 15ky bohuzel nedam ale aspon v kolik mas byt v bolce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 Dobré ráno, v noci se nám ochladilo na 4º ale teď už je krásně slunečno. A jako starý tremp jsem se vrhl na velké prádlo. Pěkný kozačky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 automat ani nahodou,sem jeste stara generace ale ono by tě to přešlo, potože to je silně návyková záležitost. Podobný předsevzetí jsem měl taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 Ptal jsem se bráchy schválně na ty zimmermany,protože jsme mu je loni dávali a říkal,že v pohodě,nic nepíská!Desky nevím jaké jsme dali!ATE??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 Honzo 15ky bohuzel nedam ale aspon v kolik mas byt v bolce? snad během dopoledne by to mohlo být hotový Definitivně budu vědět ve středu; ještě se čeká na platbu od banky :-/ A to budu mít protekční servis, že jim bude stačit vidět "peníze na cestě" a nebudou čekat na připsání na účet. Ale už se počítá s tím, že se auto bude ve čtvrtek přehlašovat na DI v Praze. Se těším jak dítě na pohádku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 a uz vim co chci k vanocum Tu buchtu nebo to Lambo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 Tak noční grilování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 Na oslavu 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 Lambo s buchtou a i těma Panchovejma steakama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 No vida, jako nova. Uz se tesim az to spolu zase projedeme. Jinak porad vypada skvele. To grilovani, kde mas zeleninu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 (editace) Co ty Stringo ty jedes na Zamberk? Trochu TDI cmoudu aby se lepe dychalo je taky treba. Jinak pozor na Zamberisty. Vikend ma byt plnej svestek na cestach a to nemyslim ovoce. Editováno: 25. Srpen 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 No vypadá lépe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky