Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Copak motosmane, koupil jsi mensi gril a auto nechas stat na snehu? Zes tak nahle uvolnil 2 chaty ;)

Ozi, cedulka je soucasti vozu, ne ze si ji pri vymene nechas ;) a med beru 1kg, vecir zavolam mame a segre jestli nemaj zajem a kdyzak bych vzal vice.

Pancho je uz bourana, cup (kup) cupru rovnou. Co jumbo box?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem přijel akorát ze servisu, mám origo desky vzadu, tak jsem zvědavej, jestli to bude pískat či nikoliv. Ty Zimmermany hodně zklamaly. Tak je vrátím, už jsem domluvenej. Jenže jsem přicvaknul litr navíc + 400 za výměnu :(

Odkaz ke komentáři

klasicke garazove stani. auto na spalkach nemam, vzali mi sadu na okruh co jsem mel a zimaky

jako beru to s usmevem, aspon je konecne duvod koupit nejake pekne zimaky, misto plechacu... ;)

Tak to jsou dobří šupáci... :(

Kdybys potřeboval nouzový zimáky (15", ale ty asi na RSo před brzdy nedáš, viď?), tak bych o jedněch věděl. ;)

Jinak dotaz na ostatní: mohl by mě někdo z vás v pátek, za úplatu, hodit z Prahy do Boule vyzvednout nový povoz?

Odkaz ke komentáři

Honzo 15ky bohuzel nedam :( ale aspon

v kolik mas byt v bolce?

snad během dopoledne by to mohlo být hotový ;) Definitivně budu vědět ve středu; ještě se čeká na platbu od banky :-/ A to budu mít protekční servis, že jim bude stačit vidět "peníze na cestě" a nebudou čekat na připsání na účet. Ale už se počítá s tím, že se auto bude ve čtvrtek přehlašovat na DI v Praze. Se těším jak dítě na pohádku :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...