Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Pánové trošku čumím co se tu děje :-) nechápu :-) 

Ačkoliv jsem stále nepochopil jak to chodí na srazech, ale rád bych dorazil jakožto nováček fóra na sraz v Krušovicích ač je to přes 3/4 republiky. Nicméně snad do té doby dorazí auto.... :-(

Mno tady v hospodě je poněkud chaos, z toho si nic nedělej, tady stačí dva dny nečíst a jeden neví co se děje.

Pokud Ti to na sraz vyjde , určitě doraž,  je to tam vždy v pohodě, tomu věř !

Vloženo

jooo to je na úvodní stráne youtube,...to už bylo ráno na NOVINKACH  :_icon_smich2: foun za 40 klacků a takovejhle šuntík to je... to se u Ťamťungu nebo Huawei stát nemůžu  :kol-47:

Vloženo

stringo, galaxy note 3 se taky ohne, ale musi se na nej fakt rvat totalni silou

ale vy tomu nerozumite, to neni chyba, to je vlastnost, kdo z vas muze rict, ze ma tak vyjimecnej foun, ze se mu sam ohejba v kapse...  :kol-46:

Vloženo (editace)

Já už mám telefon tři roky stejnej a jediné co teď odešlo je baterka, takže za dvě stovky nová a dokud se telefon nerozpadne do neopravitelnosti, nebo prostě dokud bude fungovat, ani jiný nepotřebuji. Nejsem jeden z těch bláznů, co si musí každej rok kupovat nutně novej model, aby byli jak se říká IN. To jsou zbytečné a vyhozené peníze....

Tohle provozuji jen u Škodovky, co se týče oktávek, tam je to naprosto pochopitelné....:D

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 1
Vloženo

Spíš jsem myslel toto video, nevím proč když tu adresu zkopíruji v mobilu tak to prostě neukáže. Docela trefné, je to o čmoudech.

Vloženo

Já tohle provozuji též u Škodovek, kupovat auto co 3 roky je taky trapné, jen abych byl in. Mám teď nové a až se za 3 roky rozpadne (ve stáří 4 let) tak si koupím zase nové.  :kol-28:  Ono totiž už to bude u těhle aut povinnost. Dýl to nevydrží.  :kol-98:  Tedy ojetiny budou jen ve stáří 2-4 let v bazarech. Do 1/4roku se bere jako zánovní.

Vloženo

To není politika "To je vražda, napsala" :kol-28:  Jen písnička, tedy netřeba dělat z toho horor. Jen pro zajímavost, písnička byla natočena již v roce 2013, tedy nění to písnička reagující na aktuální dění. Je spíš vidět prozíravost této kapely. V případě nutnosti smažu sám.

Vloženo (editace)

Včera jsem jel do Hradce (Koktovy vesnice), řeknu vám, to je tak chaotické město, lidi nosí trvalou, všude samej labrador a tak divné kruháče nikde jinde nenajdete. Navíc mě tam vyfakoval nějakej magor z offroada ZS, jako že se mu pletu. Za tu houkající sanitku se blbec schoval a já netušil, že za ní jede ještě jeden houkající exot....

Celá cesta na hovno, dálnice rozkopaná, předjíždějící se kamióny, navigaci jsem měl desetiletou bez aktualizace, takže mě nabádala k otáčení na dálnici a vedla do polí....(čili jsem si zajel asi 15km)

potom jsem zaparkoval v centru a nějakej debil hradeckej postavil velkou kisnu deset centimetrů od mého auta, že jsem nemohl ani malého dát do auta a přitom měl vedle sebe 5 prázdných míst. No a ve finále jsem v KFC kousnul do kosti a polil se kolou.... :kol-14:

• Pozitivní 2
Vloženo

Jo, za všechno může Kokta. V Hradci jsem byl jen jednou v životě a to jsem jen projížděl. Zavřel jsem oči dal plnej plyn. Ten zaparkovanej stát se to mě, by bohužel bez výměny kola neodjel. Né že bych mu ho propíchl, ale vyfoukl a on by si to pro příště pamatoval. Jednou tady v mojí domovině, jsem když nebylo místo jezdil parkovat před jinej panelák na takové parkovišťátko a někomu se to taky asi nelíbilo, páč jsem ráno v zimě ještě za tmy chtěl odjed do práce a naskočím nastartuji a chci jed a nějak to nejelo, říkám si, asi zamrzla ručka či co. vystoupím a dvě kola prázdný z toho u druhého zahozený ventilek. Tedy v 6 ráno sháněj ventilek že jo? A něco čím nafoukneš 2 kola. Rezerva je jen jedna. No ventilek jsem koupil na pumpě, a od souseda si půjčil ruční pumpičku na auta. Řeknu Vám, takovou rozcvičku po ránu v zimě bych nikomu nepřál. od té doby jsem si koupil kompresurek co vozím v kufru. Měl jsem 100 chutí všem z toho parkoviště (cca 5 aut) vyfouknout taky kola, jen že svědomí, že by to odsrali i nevinní mi v tom zabránilo. Napsal jsem jen vzkaz pro dotyčného a nalepil na dveře všech vstupů do vchodů. Kurva, však stačilo něco říct a né hned takhle. 

Vloženo

Ses king Petreee. Normalni clovek by si pujcil auto vedle a tys chtel jen vyfouknout kola... ja bych si pujcil jen ventilek a to mam doma 2 nahradni a asi 10 cepicek (z toho 2 cerveny) - a samozrejme na Hyund. uz jedna cepicka chybela... hold v tehle republice se kradou veci, ktere v servisu davaji za slusny pozdrav

Vloženo

Tak to bych zase pribrzdil panove, Hradec Kralove je pekne mesto a dobre se tam orientuje. To, ze jezdi se sanitkou i doktori v terenaku je celkem bezne, tedy alespon ve vetsich mestech :-P a k lidem, dementi se vyskytuji vsude, takze bych to takhle v zadnem pripade nepausalizoval na konkretni misto ;-)

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

No tyhle doktory v teréňáku já neznám, u nás šetřej a jezděj pospolu v sanitce. Tohle zase okoukali z americkejch akčních filmů :D Možná, že jsou v Hradci mož vyžraní a nevejdou se do jednoho auta. A tohle plejtvání já platím ;)

Že za to může Kokta, to je snad jasný, jak jinak. Měl mě jako barona von Straseci očekávat na příjezdu do obce a provést jako vzácnou návštěvu ;)

• Pozitivní 1
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...