Sanek81 Vloženo 23. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2014 Slovan:Sparta,já myslel,že to bude fotbal a ejhle ono je to fight club Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2014 Z toho emailu tě to přesměruje na stránky, kde odklikneš svoje nacionále a pak tě pošle na spešl konfigurátor s podporou někoho na chatu. Když konfiguraci dokončíš, zavolají ti od tvého dealera, jestli jí chceš a pak děj se vůle boží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2014 dobrý den, chtěl bych fabii s 2.0 TFSI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2014 Že blbnou s emisema v EU, tak na to si člověk tak nějak zvyká, ale že se tímto zabývá i US Army u vozidla pro speciální síly, to mi hlava nebere: "Automobil pohání turbodieslový motor o výkonu 145 kW (195 koní, 400 Nm), který splňuje normu Euro V." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 23. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2014 No jo Pawouku, tebe by bylo zřejmě jedno, že bys zadusil arabáče spoldinami z tvého Humvee, to amíci jsou charakteři, ti si na způsob zabití zjevně potrpí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2014 Já bych je vykouřil jinak, než pár tunami CO2. By mě zajímalo, jestli si speciálové vozí s sebou i VCDS, nebo něco jiného na diagnostiku, až se jim ten eco motor vysype někde v týlu nepřítele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2014 zlatý pandury :DDD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 23. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2014 Kokto,omyl,ty pandury zlatý nebyly,to tě asi zmátla ta cena, kterou jsme za ně všichni zaplatili, jsou normálně z oceli! Ale někdo si po tom kaufu určitě mohl koupit jen tak třeba zlatý hodinky:-D 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2014 jojo, zlatej pinďour Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 (editace) Zdar, tak příprava na zimu, textilní koberce už jsou fuč - záměna za gumové. Voda v ostřikovačích zimní, seřízení ostřikovače zadního skla - stříkal někam doprdele. A příští sobotu jdu na přezutí. No a my se simply škrabkou integrovanou už nemusíme více řešit :-) No stejně rozmražovač oken jsem si do kufru dal a dnes jsem ho i poprvé využil. Editováno: 24. Říjen 2014, autor: Petrrr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 Joooo jooo, at zije nezavisle topeni 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 At žije garáž ta nezere benzin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 v garazi a telpe zase lepe pracuje sul, ktera nici karoserii a garaz mame taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 (editace) Nejhorší je když parkujes na Hlavni kde pernamentne soli... Ja mám do do tvrdej vosk, přežije i meteory V garáží je zima, TSIcka o tomhle objemu topí prakticky ihned... Ovšem bufik je bufik, to me chybí se střešním oknem Editováno: 24. Říjen 2014, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 Včera sem poslouchal radio a ty kurwy zase chtějí snížit emise. Kam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 bufík je takovej můj soukromý sen. Ale jinak žádný bufík, žádná garáž. Za to lak celou zimu pěkně solně konzervovanej, alespoň se nezkazí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 (editace) Nejhorší je když parkujes na Hlavni kde pernamentne soli... Ja mám do do tvrdej vosk, přežije i meteory V garáží je zima, TSIcka o tomhle objemu topí prakticky ihned... Ovšem bufik je bufik, to me chybí se střešním oknem a jedno sfericke zrcatko + el. kufr :-P Editováno: 24. Říjen 2014, autor: XJOHNNYX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 A jako bonus START STOP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 já nevím, vždycky jsem si řikal že mi stačí 5x kol a volant a najednou mám takovejch píčovin v autě :-P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 Tak to sis vybral špatný auto, i když i Octa se dá koupit v social edition. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 tu jsem měl předtím pořád právě :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 vůbec bych se za moji cenu nebál Activ 1.4tsi + nějaká malá výbava + kola, úplně stačí. Ale problém je, že je tu každej moc náročnej a já taky nechci aby se mi každej smál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 Na to si zvykneš, mě se směje každej pořád. Zase bys ušetřil 250litrů a mohl si koupit F3 jako doplněk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 spíš bych si konečně koupil mašinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 jooooooooooooo 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky