Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Slovan:Sparta,já myslel,že to bude fotbal a ejhle ono je to fight club

Z toho emailu tě to přesměruje na stránky, kde odklikneš svoje nacionále a pak tě pošle na spešl konfigurátor s podporou někoho na chatu. Když konfiguraci dokončíš, zavolají ti od tvého dealera, jestli jí chceš a pak děj se vůle boží.

dobrý den,

chtěl bych fabii s 2.0 TFSI :D

Že blbnou s emisema v EU, tak na to si člověk tak nějak zvyká, ale že se tímto zabývá i US Army u vozidla pro speciální síly, to mi hlava nebere: "Automobil pohání turbodieslový motor o výkonu 145 kW (195 koní, 400 Nm), který splňuje normu Euro V."

No jo Pawouku, tebe by bylo zřejmě jedno, že bys zadusil arabáče spoldinami z tvého Humvee, to amíci jsou charakteři, ti si na způsob zabití zjevně potrpí.

Já bych je vykouřil jinak, než pár tunami CO2:kol-22:  By mě zajímalo, jestli si speciálové vozí s sebou i VCDS, nebo něco jiného na diagnostiku, až se jim ten eco motor vysype někde v týlu nepřítele. :kol-136:

zlatý pandury :DDD

Kokto,omyl,ty pandury zlatý nebyly,to tě asi zmátla ta cena, kterou jsme za ně všichni zaplatili, jsou normálně z oceli! Ale někdo si po tom kaufu určitě mohl koupit jen tak třeba zlatý hodinky:-D

jojo, zlatej pinďour  :kol-98:

Zdar, tak příprava na zimu, textilní koberce už jsou fuč - záměna za gumové. Voda v ostřikovačích zimní, seřízení ostřikovače zadního skla - stříkal někam doprdele. A příští sobotu jdu na přezutí. No a my se simply škrabkou integrovanou už nemusíme více řešit :-) No stejně rozmražovač oken jsem si do kufru dal a dnes jsem ho i poprvé využil.

Upraveno od Petrrr

Joooo jooo, at zije nezavisle topeni

At žije garáž ta nezere benzin :D

v garazi a telpe zase lepe pracuje sul, ktera nici karoserii  :kol-46:  a garaz mame taky  :kol-75:

Nejhorší je když parkujes na Hlavni kde pernamentne soli...

Ja mám do do tvrdej vosk, přežije i meteory :D

V garáží je zima, TSIcka o tomhle objemu topí prakticky ihned... Ovšem bufik je bufik, to me chybí se střešním oknem :D

Upraveno od kokta7

Včera sem poslouchal radio a ty kurwy zase chtějí snížit emise. Kam?

bufík je takovej můj soukromý sen. Ale jinak žádný bufík, žádná garáž. Za to lak celou zimu pěkně solně konzervovanej, alespoň se nezkazí.

Nejhorší je když parkujes na Hlavni kde pernamentne soli...

Ja mám do do tvrdej vosk, přežije i meteory :D

V garáží je zima, TSIcka o tomhle objemu topí prakticky ihned... Ovšem bufik je bufik, to me chybí se střešním oknem :D

a jedno sfericke zrcatko + el. kufr :-P

Upraveno od XJOHNNYX

A jako bonus START STOP.  :kol-48:

já nevím, vždycky jsem si řikal že mi stačí 5x kol a volant :kol-46: a najednou mám takovejch píčovin v autě :-P

Tak to sis vybral špatný auto, i když i Octa se dá koupit v social edition. 

tu jsem měl předtím pořád právě :-))

vůbec bych se za moji cenu nebál Activ 1.4tsi + nějaká malá výbava + kola, úplně stačí. Ale problém je, že je tu každej moc náročnej a já taky nechci aby se mi každej smál :kol-46:

Na to si zvykneš, mě se směje každej pořád.  :kol-28:  Zase bys ušetřil 250litrů a mohl si koupit F3 jako doplněk.  :kol-48:

spíš bych si konečně koupil mašinu :kol-28:

jooooooooooooo

433bra_v.jpg

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.