Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Je mi jasné, že už to tu bylo, ale tohle se nelíbí už ani mě, ačkoliv u oktávky to beru a má to nějaký smysl, tady už je to opravdu jenom atrapa. Snad to nebude novej trend VW :)

post-32269-0-91248300-1414700444_thumb.j

Vloženo (editace)

Jojo, novej Prassák ;)

Jinak chápe někdo, proč u Seata Leona jde u kombíka ve výbavě FR objednat 2,0 TDI 135KW uplně normálně s manuálem a dvoukolka za super cenu a u oktávky jenom s DSG a čtyřkolka? Navíc za šílenej ranec? 

Editováno: , autor: Clint
Vloženo

Jo jo...passatek... je to strašný, to už lepší úplně prdel bez laufu a těchto blbinek jako např Fabie nebo Octavie... Ale zase tak nad tím přemýšlím, alespoň to bude vypadat pořád jako nové, když do toho nejdou splodiny  :kol-98:

Vloženo

Jojo, novej Prassák ;)

Jinak chápe někdo, proč u Seata Leona jde u kombíka ve výbavě FR objednat 2,0 TDI 135KW uplně normálně s manuálem a dvoukolka za super cenu a u oktávky jenom s DSG a čtyřkolka? Navíc za šílenej ranec? 

No protože Seat... Škodovka přeci takovéhle věco nepotřebuje, ta je TOP a proto dostaneš za peníze to nejlepší co ti může nabídnout  :kol-28:

Vloženo

Nějak si Seat pokazil jméno, Leona vidím jen když s ním jede brácha, jinak ho prakticky nepotkávám....Přitom špatnej není. Jenom má hnusnej ten interiér ;)

Na druhou stranu myslivce s nejsilnějším TDI v plné palbě člověk koupí za 700tis (cena bez slevy)....

Vloženo

Je mi jasné, že už to tu bylo, ale tohle se nelíbí už ani mě, ačkoliv u oktávky to beru a má to nějaký smysl, tady už je to opravdu jenom atrapa. Snad to nebude novej trend VW :)

attachicon.gifvejfuky.jpg

Sem rád, že to taky vidí další kromě mě. Je to hnus :ble Pořád se modlím, že benzín bude normální.

Vloženo

attachicon.gifvejfuky.jpg

Jo ty deleny odrazky, to je peklo, to je fakt hnuj. Pak ten tlumic hnedka za kolem. Az to do tebe nekdo napere, tak ti tlumic rizne gumu a kdyz se ti tohle nestane, tak ti ho vodrbou kaminky od zadniho kola.
Vloženo

Za dalsi Mavericka mam rad, to jeho jednostrane vlakno se dobre cetlo a doslova jsem vzdy napjate cekal, co noveho za poznatek prida. A nektere komentate bych doslova vzal za sve.

Ale jak jsem jiz na to narazel, jako kazda reklama v TV, podivej, vem si to zajimave, neduveruj a over si.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...