Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

No jasne, jen ze ty jsi ty a v autorizaku to urcite nebylo. Jinak mluvime o servisni prohlidce ne? Ne jen o vymene oleje. :D

peetře to už je 4 dny stary :)

každopádně furt nevyšlo TSI, ubožáci...

• Autor

Je mi jasné, že už to tu bylo, ale tohle se nelíbí už ani mě, ačkoliv u oktávky to beru a má to nějaký smysl, tady už je to opravdu jenom atrapa. Snad to nebude novej trend VW :)

post-32269-0-91248300-1414700444_thumb.j

U VW to nevadí, nýbrž u Škodovky mě to štve(protože ji přeci furt pomlouvám) :kol-46:

Upraveno od kokta7

Twl, to je z toho Passata??? To je brutál. To by snad ani číňan nevymyslel. :kol-44:

• Autor

Jojo, novej Prassák ;)

Jinak chápe někdo, proč u Seata Leona jde u kombíka ve výbavě FR objednat 2,0 TDI 135KW uplně normálně s manuálem a dvoukolka za super cenu a u oktávky jenom s DSG a čtyřkolka? Navíc za šílenej ranec? 

Upraveno od Clint

Jo jo...passatek... je to strašný, to už lepší úplně prdel bez laufu a těchto blbinek jako např Fabie nebo Octavie... Ale zase tak nad tím přemýšlím, alespoň to bude vypadat pořád jako nové, když do toho nejdou splodiny  :kol-98:

Jojo, novej Prassák ;)

Jinak chápe někdo, proč u Seata Leona jde u kombíka ve výbavě FR objednat 2,0 TDI 135KW uplně normálně s manuálem a dvoukolka za super cenu a u oktávky jenom s DSG a čtyřkolka? Navíc za šílenej ranec? 

No protože Seat... Škodovka přeci takovéhle věco nepotřebuje, ta je TOP a proto dostaneš za peníze to nejlepší co ti může nabídnout  :kol-28:

Seata za velkej ranec by totiž nikdo nekoupil...

• Autor

Nějak si Seat pokazil jméno, Leona vidím jen když s ním jede brácha, jinak ho prakticky nepotkávám....Přitom špatnej není. Jenom má hnusnej ten interiér ;)

Na druhou stranu myslivce s nejsilnějším TDI v plné palbě člověk koupí za 700tis (cena bez slevy)....

Už si jak ženská...

http://www.auto.cz/bmw-x5-m-x6-2015-maji-575-koni-750-n-83827

To jsou rychlé krabice, ale ještě že neuvedli kolik ta spotřeba je, jinak bych upadl na zem a už to asi nerozdejchal. 

Petrrr .  písmeno M   to je to pravé pro mě (ideálně v kombinaci s číslem 5),

bohužel  kombinace písmen BMW se neslučuje s mojí kasírtaškou....

To souhlas. S moji kasirtaskou se neshoduje momentalne ani Citigo v zakladu. :D

Já nemám ani kasírtašku, páč bych do ní stejně neměl co dávat  :kol-46:

• Autor

Petrrr: musíš za svým strejdou Šlaufnberkem, ať ti něco do kasírky přidá ;)

tak to já půjdu za tebou :D přidáš mě ? :D

Upraveno od kokta7

Je mi jasné, že už to tu bylo, ale tohle se nelíbí už ani mě, ačkoliv u oktávky to beru a má to nějaký smysl, tady už je to opravdu jenom atrapa. Snad to nebude novej trend VW :)

attachicon.gifvejfuky.jpg

Sem rád, že to taky vidí další kromě mě. Je to hnus :ble Pořád se modlím, že benzín bude normální.

attachicon.gifvejfuky.jpg

Jo ty deleny odrazky, to je peklo, to je fakt hnuj. Pak ten tlumic hnedka za kolem. Az to do tebe nekdo napere, tak ti tlumic rizne gumu a kdyz se ti tohle nestane, tak ti ho vodrbou kaminky od zadniho kola.

Za dalsi Mavericka mam rad, to jeho jednostrane vlakno se dobre cetlo a doslova jsem vzdy napjate cekal, co noveho za poznatek prida. A nektere komentate bych doslova vzal za sve.

Ale jak jsem jiz na to narazel, jako kazda reklama v TV, podivej, vem si to zajimave, neduveruj a over si.

Jak to koukam na "Prazske srazy", tak v hlasovani je mr. Hravec, Clinte zjisti, zda fakt prijede :-D

To se urcite hlasil Kokta, ale nechtel byt odhalen.

Radius se zase fláká na poradě :kol-28:

1 majitel, nebourané, topstav, 35000km, myto ručně ;)

1234808_304242539782257_2299406269462047

10606549_304242536448924_156993789087643

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.