Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

To neboj, že to tak nebude :D

Škoda jí.

Ta bude ještě pěkně vymazlená tak za 4-5 měsíců...

Když ne u nás tak v Polsku určitě !

To víš, neškodný plyn CO2 se musí zlikvidovat za každou cenu.

Je tu nějak mrtvo od pátku co? To jste už začali všichni jezdit někam na hory???

Já určíte ne. Já těžce pracující v práci.

Od rána nikdo ??

Vrchní mazač a hlídač je na Slovensku, ale co zbytek?

Že by Clintovi uletělo létadlo (nebo rovnou včely ?) 

to víš, Clintovi dávali dneska Návrat do budoucnosti I, tak to rozdejchává celej den.  :lol::'>  Já tam bohužel nedoletím

Já dorazím. Odhlasováno.

...Před deseti minutama mi někdo vlezl do auta a když zjistil, že mám Bullock tak vzal aspoň navigaci. Jenom jsem nezjistil jak se ta svině dostala do auta. Jednou za rok ho nechám venku a je průšvih. ..sekat ruce...

nevím jak je to řešeno v O3, ale v O2 jde zblnout centrál...

Pokud se používají klasické klíčky jako doposud (asi si myslím že ano) tak stačí abys nedával pozor při zamykaní... drží stisknutý svůj DO v dosahu Tvého auta a ty nezamkneš...

Pořádně bych prohlídl zámky a jestli nic, tak je to jak píše Stringo a nebo načetli signál. V Praze na OC Chodov běžná věc.

Bydlíme jakoby bokem a mam výhled sto metrů na všechny strany, navíc tam stálo od rána...to bude jiná finta. ..

• Autor

Chleidy: měl jsi Kolumba, nebo Amundsena?  Šmejdi, myslel jsem, že už se ty navigace tolik neberou...

...swing. ..navigace byla přenosná....naštěstí

Kdyby taky idioti začali dělat tyhle navigace jako v Medvědech prostě pevnej panel kterej je součástí palubky a nejde vyndat a jenom se přikupuje vyjížděcí display, tak by bylo vyřešeno, tam se to ukrást nedá...

Jak jsem psal. Soused přijel zamknul, zkontroloval a když se vrátil nenašel v kufru tašku. Nikde žádný poškození. Pro policajty nic nového. Prý je to každou chvíli. O2. Neměl něco ppdobného honza?

• Autor

Tak on je už pokrok mezi navigacemi O2 a O3, jenže řekni to fetkám ;)

Jo tys měl navigaci na skle...

však Pavle o tom sem psal. Prostě centrál jde oblbnout, do 10 sekund seš v autě, pokud nemá auto alarm GSM tak je to easy(takhle jde oblbout i imobilizér a do chvíle odjíždíš s autem, bohužel)...  Ano Honza to měl u té O2....

klinte pokrok tam je u O3, ale ne moc velkej :D už jde zprovoznit bez problému columbuse v jiné O3, nepotřebuješ na to autorizák s onlinem...

...swing. ..navigace byla přenosná....naštěstí

Aha tak proto si ji někdo odnesl... :kol-22:

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.