kokta7 Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 no byly povolený šrouby, nechápu, dotáhl sem je na prasáka... jednou byly povolený na víku motoru, po druhé lehce vana... to se to časem povolí???? 165 000km, zatím se nic velkýho neposralo, jenom jednou hadice k turbu a ložisko asi nejdražší opravy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 Aha, to je zvláštní, zase pokud jde jen o toto, tak je to fajn na 165 tis. Ložisko a hadice ani nepovažuji za nějaké závady, běžná věc při těch 165tis. Já na O1 měnil ložiska po 100tis jak na běžícím pásu, pravda někdy moje chyba (chyba výběru při snaze ušetřit). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 (editace) Ani jsem tu recenzi na Prassáka nečetl, jde to všechno komplet do hajzlu a směřuje to k litrovým motorům, s třemi turby, pěti filtry a padesáti asistenty, aby člověk nemusel řídit.... Takže koupíme asi motorky.... (i když už i tam začínaj cpát tyhle výmysly)...a nebo si přivezeme auta ze států s poctivejma V8čkama Editováno: 3. Listopad 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 (editace) Ještě jedno řešení by tu bylo: http://www.stoplusjednicka.cz/slovensky-krizenec-auta-s-letadlem-dobyva-svet?utm_content=buffer13df7&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer Luxusní záležitost Doporučuji shlédnout to video... Editováno: 3. Listopad 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 Paráda, bych vzlítnul tady na Varským a přistál na Krušováčku a na srazu bych byl za 20 min. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 Pokuď neskočej rozvody.[emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 (editace) Dnes sem slavnostně vyzkoušel tažné zařízení, poprve sem zažil na O2, ze šlo krásné nasadit!A zere to s vlekem jak utržený https://lh6.googleusercontent.com/-yNSiZ-vvH6s/VFd8xuDIrDI/AAAAAAAAR6A/rJ_rlB8qx1U/w623-h831-no/IMG_20141103_140149.jpg Editováno: 3. Listopad 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 Co se to děje, mně se dnes tvoje fotky nevejdou na monitor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 asi blbne nějak forum, blbnou tady i odkazy na různý weby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 Na OIII jde taky perfektne, na OI jsem mu musel poprve pomoct flexou :-D 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 Cože si řezal? To asi nepatří sem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 to já u scouta to musel zase brousit v tom mechanismu co je v autě, suprová věc podotýkám, že tam byla po druhé koule Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 Aha, tažný, já to nějak nepochytil, to víš, pondělí ráno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 Ty vole, vlekaři. Za chvíli se to tu promění na Klub užitkových vozidel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 Nerezal jsem, jen jsem brousil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 Rad jezdim s vlekem a cim vetsi, tim lepsi. Opravde se mi nejlip jezdi s platak ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 (editace) pawouku já se nedivím, když si jel přes celou republiku. Jak vůbec vypadá D1? já se ji vyhejbám už přes rok jojo Petře, to na kinder kár neznáte co ještě sem musel v autodílech koupit redukci na koncovku elektrickou, na O2 je ta nová a na vleku ta stará Editováno: 3. Listopad 2014, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 To není D1, ale tím, že přes víkend jsem musel vstávat relativně brzy a spát pozdě, tudíž jsem se za celý týden pořádně nevyspal. Až dnes. D1? Tak rekonstrukce na zimu pomalu končí a v noci nebyl provoz tak velký, takže když pominu kodrcání po betonu tak to šlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 (editace) Kokto, i Kindercar umí vléct, sice když zapřáhneš vozejk o hmotnosti 200kg už si vyčerpal užitečné zatížení a nemůžeš v něm nic vozit, ale prázdnej vlek můžeš vléci. No RS, 18" kola, pruhy tuhle, pruhy támhle, křídlo a v závěsu vozejk s čímkoliv na korbě, v mých očích směšný to pohled. Editováno: 3. Listopad 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 Rozhřešení ohledně Clintovy barvy na nové O6 FL: http://www.ilovegermanstyle.net/869-subaru-wrx-sti-paramagnetic-color-change-prank.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 (editace) Mam RS na 19" a prijde mi to na tahani fajne, treba kdyz vozim travu po poli tak je to fajn :-D Editováno: 3. Listopad 2014, autor: XJOHNNYX 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 Ještě chybí zahrádka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 Do priste na tom zamakam :-) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky