Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

Já nevim, já na to nekoukám....tohle snad už nežere olej, ale přímo megachlastá.....To snad ani není možné tohle to. Ve čtvrtek jedu na první váhu. Jetě mě napadlo, jestli mi ho soused v noci nevypouští do plechovky a neleje do svého :D

Upraveno od Clint

Clinte ani nemusíš mě to olej nežere a mají zrovna Castrol Magnatec v akci v hypermarketu Albert...

Najeto mám teprve necelých 48 tisíc km.

• Autor

jj, teď už začíná bejt u prdele, jakej olej tam leju, brzo přejdu na slunečnicovej.....:D

• Autor

Clinte ani nemusíš mě to olej nežere a mají zrovna Castrol Magnatec v akci v hypermarketu Albert...

Najeto mám teprve necelých 48 tisíc km.

Tak v těhle km jsem byl ještě happy, dolil tak litr na 15tis km.

Jak tady řešíte kvalitu, kdyby všichni vyráběli kvalitní auta, kdo by to pak pořád obměňoval ?

To by se asi statisíce vozů ročně nevyrábělo v žádné automobilce.

Já sám doufám, že mi ta moje plechovka ještě nějaký ten rok vydrží, zvlášť když mě ještě v životě čeká obměna menšího bydlení za větší ( a hypotéka je pěkná koule na noze...).

Tak tak,...já už hypotéku jedu třetí rok a pokud zdraví a práce dá ještě 27let pojedu  :kol-33:

Kolik máš Stane nalítáno? Abych ti nechal na krámech nějakej ten olej..... :D

Dneska jsem zkusmo vystrčil měrku oleje a to jsem neměl dělat, mrkla na mě spodní ryska, čili počítám, že se brzy zase rozsvítí kontrola oleje.

Myslím, že 500km na ten litr oleje ani nenajedu :(

Pánové, ale to se ted zhoršuje přímo astronomickou rychlostí, tam snad ani už ty kroužky na pístech nemám :D Skoro se začínám bát s tím jezdit....Abych v kufru vozil pětilitrovku oleje.

Vždyť já myslel Clinte, že máš už tu druhou nádrž na olej, jak jsi tu postoval ten obrázek  :kol-28:

• Autor

Vlastně mám jednu velkou výhodu, budu mít doživotně vejfuk :D  Pač s takovou dávkou oleje, co jím prochází nikdy nevyrezne :D

to uvidíme co se ti vypálí v motoru :D

mu budou lítat z vejfuku hranolky se šponama....

jj, teď už začíná bejt u prdele, jakej olej tam leju, brzo přejdu na slunečnicovej..... :D

Jo, tady si ho ještě zítra můžeš koupit do zásoby.  Jinak to je tedy masakr.

To mám lepší nabídku. 200l sud a iphone 6 za 40.000,- kč. Castrol LL.

Upraveno od motosman

• Autor

To by mi stačilo možná na dalších 100tis km ;) (ovšem jen na dolejvání)

Upraveno od Clint

Clinte  to uz musi kourit  a bejt cejtit jako kdyz jezdily 120. A lejes ten olej do spravne diry?:)

• Autor

Taková průhledná nádobka s modrým víčkem a obrázkem stěrače, no jasný že jo ;)

Kouřit, jak to mám vědět? je zima, kouří všechno ;)

Upraveno od Clint

kouri to tezkym modrym dymem... jde to lehce poznat 

Upgrade. + 10 koni :Debd3861a71ed44a76c98373f10f3e76f.jpg

kouri to tezkym modrym dymem... jde to lehce poznat 

presne tak,clinte to musis pozna  a fakt cejtit.  

když klint ani neví kam se ten olej ztrácí, tak na to aby poznal jestli mu čoudí vejfuk :kol-46:

• Autor

Přesně tak :D

Hold o Vánocích můžeš na sv. mši vánoční se pomodlit  za své (potažmo i naše) TSI a stane se zázrak třeba a od té doby už ani kapka navíc. A nechodí Ti tam kuny do motoru? jestli ho tam nechlastaj, obzvláště pokud používáš ten LL Ceresol. 

• Autor

Jojo, to budou ty barevné fleky na asfaltu v naší ulici, ty kurvy kuny to chlastaj horký a pak blejou..... :D

Upraveno od Clint

• Autor

No nic nového pod sluncem, to jenom Kokta těm údajům věří, ale nejen to, on jejich hodnoty ještě v provozu předbíhá....a tak kde oni píšou 5/100, tak Kokta má 4 a to přitom za neustálého vytáčení motoru do červeného pole ;)

(to jsou ty jeho hodnoty spotřeby TDI 4-5 litrů při 180km rychlosti na dálnici) :D :D

Kokta tedy začne výrobce v MB školit, jak dosáhnout spotřeby nižší, než je papírová ;)

Upraveno od Clint

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.