Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

z oc klubu povzbudivá informace pro clinta:

Jenom krátce co vás čeká s 1.8 Tsi. První přeskočení v 53t. , naštěstí v záruce - oprava zničeného motoru zdarma (cca 10 dní mimo provoz).
Ve 150t. znova. Totálně zničený motor - nabídka servisu škoda na opravu - 90.000,00 Kč.
Auto stojí, asi je odepsání.
S pozdravem "kupujte auta s atm. motorem "
zdenek2013 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty fido az me zamrazilo. Pac 1.2 TSI je skoro vlajkova lod s temito problemy. Sem sam naplej co se bude jeb.at u tech novych motorech bez retezu. Verim ze se taky neco najde. Konstrukteri nas musi nechavat v neustalem napeti abychom s nervama nezleniveli :-) muzes sem hodit Kokto odkaz?

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři

Kokta se sám bojí a tak rozsévá strach po celém fóru, aby v tom nebyl sám. Bůh ví, jak steré auto ten dotyčnej měl a jakej typ napínáku. Je jasné, že si stěžují jen ti, co mají problém, ale o těch, co jsou v pohodě se nedozvíme, nemají důvod nic psát....

Odkaz ke komentáři

tak má starší, ty máš clinte taky starší :D otázka jestli i ten můj poslední napínák vyřeší, teoreticky by měl ale to se asi neví... Jelikož je teprve přes rok v oběhu...

tak vím taky o pár lidech co mají 1.4 a nemají žádný problém, jeden má dokonce 110 000km.....

Odkaz ke komentáři

Zajímavé, že já neznám nikoho komu to přeskočilo. Těm co přeskočilo v hlavě znám zpousty, ale na to kolik jezdí Škodovek tak nic. Bude to souviset asi nejspíš s tím jak píše Clint, Ten kdo je spokojený sem nepíše z řad obyč. lidí (co se jinak o auta moc nezajímají). 

Odkaz ke komentáři

za litr :D :D :D :D tě dobře natáhli :D divné, že na scoutu to před 2 roky stálo 200kč a pak to odešlo po druhé a s montáží 300kč :D

ale tak víte jak, v autorizáku vždy jsou nejlepší :D BT modul nejde dodělat, nic nejde dodělat jak jinak :D. hold autorizák musí taky vydělat

Clinte, nic si z toho nedělej...

Marek bydlí na blízkém východě, tam je všechno levárně levný ;)

@Marek: to víš, na západě se za chvíli bude platit zlatem. Já teda platím v barevných kovech a vzácných minerálech. A možná od 1.1.2014 přejdu na platbu veverčíma kůžema; prý jsou docela v kurzu  :kol-34:

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

to mu prý servisák říkal taky, že to ještě u oktávek nezažili, tak jemu to dělalo u O2 FL 2011 1.2 tsi ;)

jinak se matně ptal na napínák a řetězy a že tyhle poslední verze 2011/2012 jsou prý lepší a zatím žádnou neřešili, že prý akorát pár krát řešili ty prvný 2008/2009... tak ho pry trošku uklidnil, já sem dělal bubu :D

jinak je to pravda, kdo je spokojenej tak o tom nepíše, jako koho to sejme.

jinak nějaký nápad? u scoutu už po druhé chladicí kapalina zmizela na MIN. asi by to možná chtělo celé vyměnit po 6 letech co?

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

Vymenit cele auto :-) To v sekci Rapid nam zacina kvest velkej problem s ulozenim prevodovky resp. Vadny silentblok prevodovky. Zpusobuje klepani pri jizde. Cca 8 aut jen zde na foru s 5 tis km v prumeru. Jsou uz uznane reklamace a SA ma hlavu v peiru ze hledaji reseni. Honzo kde mas ty suprove testovana auta. Promin, nemohl jsem si pomoct :-)

Odkaz ke komentáři

já furt tvrdím, že nejlepší auto je transporter T3. 10 let, 300k km,  ať je teplo zima prostě nastartuje, jede to slušně těch 80kw, první turbo, první ložiska jenom běžný servis(rozvody,olej, fitlry, brzdy apod), žádná rez na podvozku, jenom malinko ale fakt malino rezne kastle ale v pohodě zastříkané lakem (je to dělník). 

P.S. moc dobře víte jak to Honza myslel, bohužel jsou takové nároky, lidé chtěj milion píčovin okolo(jako hravec debil assistanty apod) a zapomínají, že se k tomu auto chce nějak chovat, nějak servisovat a nějak to musí byt kvalitní, ale to jim je fuk. hlavně že cornery přisvěcují, lane assistanti nadávaj apod. a hlavně že se u oct3 ušetřilo 50kg na materiálu ;)

Odkaz ke komentáři

Pawouku: ja uz to bohuzel vim, ale nekteri to jeste nevi, ze jsme "VYVOLENI".

Kokto: jo vim jak to Honza myslel, ale nekdy je potreba se na to podivat i z jineho uhlu pohledu nez jen z toho sveho a od toho tato fora jsou, zejmena CLINTUV CLUB :-). Tady to obcas jede na ostri noze, hlavne tema o pejscich. Kam se se.e nejake tema o rozvodech nebo silentblocich :-)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...