Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

konečně nejsi smutnej, ve čtvrtek si byl fakt špatnej kvůli autu :D

Já očekávám brzký příchod nových rozvodů a přestavovače vačkového hřídele. Už vidím, jak se budou u Klokana cukat s kulancí. Nahoď nějakou výbavu toho Forda.

bohužel sem nikde nenašel jak ten novej řetěz vypadá :( všude nalejzám ten starej s AA.

https://www.dropbox.com/s/ef03xikxc2kpjf8/Screenshot%202015-01-17%2021.48.22.png?dl=0

jinak yeti 1.8 co měla i O2, tak má novej shortmotor dražší o 30000kč
https://www.dropbox.com/s/ikiml3d1qrxccs0/Screenshot%202015-01-17%2021.56.40.png?dl=0
https://www.dropbox.com/s/0g2z7zsidkr4172/Screenshot%202015-01-17%2021.56.49.png?dl=0

Upraveno od kokta7

Clinte ja bych zacal tim dopisem pro SA. Ja bych ho napdal uz abych si ulevil. :D

Máš samozřejmě pravdu....

Tak a teď můžu naplno rozjet tu antikoncernovou kampaň :D

Čéče tak to tady budeš mít asi novýho kamaráda... toho s tím korejcem

JJ,

Clint teď bude mít nové heslo: Protikoncernovci všech značek spojme se !

Spis bude mit heslo

FELL THE DIFFERENCE

Upraveno od Petrrr

takhle si klint ráno bude zpívat ;)

Clinte a za kolik to v AAA vykoupili?

Ze prej za odvoz.

Venuji olejnicku zn. Skoda za odvoz. To me vylepeny na bocnim skle. :D

Jinak dobre rano Skofordisti :D

už je tam holka jedna ušatá :D

Ty šmejdi tam pěkně schovávají normální cenu bez úvěru. Málem jsem ji nenašel. :kol-34:

• Autor

To sem čekal větší prodejní cenu, tak to jsem byl s částkou, co jsem dostal,  na tom ještě gut ;)

Pawouk: ani já ;)

Upraveno od Clint

No jo ale neuvadi se ze poctive vyplnena servisni knizka od SA. Kazdopadne provereny vuz a 100% stav :D

Jinak v mobilu v mobilni verzi se ta cena v hotovosti ukazuje regulerne pod deklarovanou cenou.

Upraveno od Petrrr

Oni si vyrobí svojí a tuhle použijou na jiný.

Až moc černá na mě,  :kol-32:

• Autor

jj černá ja na prd....to je opravdu nejhorší barva na údržbu, to ještě bílá je proti ní zlatá ;)

Ale houby, černou mám rad. Stačí umejt nalestit a zavoskovat a na 5 měsíců je klid.

A na barvu to nejezdi

• Autor

Jak se teď denně hrabu v těch autech a značkách, jak čtu o závadách a poruchách, tak se mi přestává chtít i kupovat to Mondeo :( 

Sere se uplně všechno....vůbec nevím co mám dělat. Co je s dobrým motorem a dobrou výbavou je drahé. Co je levné, to se mi nelíbí. Je to všechno krásně nastavené ty ceny.

Já snad zatím budu jezdit na kole, nebo tou manželky fábkou.....Jsem uplně znechucenej něco kupovat.

Tohle jsem taky řešil a byl z toho na prášky. O 1.8 tsi jsem toho moc nenašel, jen, že cdaa je už vychytaný a počet závad byl v té době minimální. O2 FL byla vychytaná, servis na každém rohu atd. Realita je taková, jaká je. U mě to byla zatím jen pumpa, zadní spojovací tyče, uhnilá lambda a čeká mě asi problém se spojkou. Opravdu nevím, co bych dnes koupil. :-(

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.