PANCHO Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 Ale i ven. Používám ji často. A venku je také prachu. A jak říkam mam to kvůli tomu bordelu. Je tu silnice a tam to furt jezdí. A z nich padá bordel. Poletava rez . Bordel z brz a tak. Mam to vyzkoušeno. Takže vím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 Pancho a neni tobv Tvem pripade jedno kdyz to stejne denne myjes a lestis, tak ono se to ty 2 hodiny "spinavy" nez to umejes neposerem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 Jo je to věc. Ale každý máme nějaký koníček ne. Proste mne to baví. Mam auta rad. Mam kámoše autu nějaký vztah. a ze to jen škodovka. To neznáma ze se o to nemusím starat. A hlavně když mne to baví. A hlavně rs sem vždycky chtěl. Když se objevila jednička. Říkal sem si to chci. Takže i takový malý sen co se splnil. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 Vsichni koukaji na AS a tak to ma byt. Kiuka urcite i kokta. Furt tvrdi jaka je to nuda a traparna, ovsem nakonec na to stejne cumi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 To není pravda. Každý den ne. I když musím přiznat že by se mi to líbilo. A nebo středa Tim nejezdít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 Podivej na mě, ručně jsem to myl, šlechtil, vosk od želvy, výměny oleje po 15tis km, po té i častější po 5tis km a jak jsem dopadl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 normálně bych to nefotil, ale panča asi chytí infarkt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 To je jak někde z JZD. Pancho - a neodírá se ti lak pod tou plachou, když fouká vítr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 Kokto, jako ze nejsem Pancho, ale stejne se mi chce zvracet. Ten koberec bych jeste snesl od toho tam trochu je, ale neumis zvedat nohy pri nastupovani? To kdyz vidim prestala me chut i na tu veceri. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 clint jak si dopadl? koupil sis dalsi skodovku:) kokta no to sem nikdy ani nemel v traktoru pawouk nesmi tam bejt prach a kdyz fouka tak vetsinou sundam,a nastesti v praci je to v zavetri a doma v garazi tam mi nefouka vubec:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 (editace) tomu se říká dayli car, vy traktoristi Editováno: 26. Únor 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 Jako petr ma pravdu je to hnus velebnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 traktorista jezdi 24 h v kuse a takovej bordel tam nema Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 hlavně že to jezdí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 Tohle mám vzadu v autě, když přepravuju dětičky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 Kokta je taky prerostle dite asi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 Jinak Pancho, kdyz reknu A musim i B, na druhou stranu cekam kdy te to prestane bavit a ty furt nic, lestis, lestis, myjes a zase myjes a to zaslouzi uznani. Musi te to opravdu bavit. Trochu mi pripominas tchyni, ta po kazdem pouziti sporaku nebo trouby cely kamna komplet vydrhne, kazde rano vstava o 3/4h drive aby mohla utrit prach z obyvakove steny a vseho co v ni ma. Kos na spinave pradlo nema, vypere klidne samotne triko jen aby nebylo neco nekde spinaveho a takhle bych mohl pokracovat. U ni uz taky 12 let cekam kdy ji to prestane bavit. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 http://forum.skodahome.cz/index.php?/topic/126750-Hlučnost-rozvodů-po-startu-Rapid-1,2-TSI-2013#entry2015339 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 Četl jsem. Chrastí ti to? Nechrastí, tak to neřeš. Jinak tam jsou šílený teorie (hlavně od Effective), dělá to u všech aut, do kterých se tyto motory montovaly. Prolezl jsem různá fora z celého světa a je to všude a je to mor všech motorů TSI. Zatím to vypadá, že ročník 2014 je v klidu, a možná i 2013. Ovšem pravda se ukáže až za rok, či dva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 Petrrr: máš už holt starej pekáč, je na čase koupit oktávku, ideálně s TDI :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 Pawouku ja to neresim. Zatim skoro 40tis km a good. Sem sem to dal jen pro zajimavost. Clinte to jo, uz je tp 2roky stare, u Skody znamena po zaruce a starej pekac do srotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 (editace) Za 50tis Kč to auto, ehmmmm pekáč od tebe možná koupím, ovšem jen kvůli tobě samozřejmě Větší hodnotu tohle bourané auto (po srážce s klukem) už nemá, to je jasné...Za kameru ti dám dvě kila, beztak je to Čína Garantuji ti, že na tom vyděláš, prachy dáš na sázení a to by v tom byl čert, abys nevyhrál Editováno: 27. Únor 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 Když přidáš ještě 50tis, dám ti Nathálku + jako bonus sjeté zimní pneu. Dnes jsem jí zrovna vzal vyvenčit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 (editace) Panco je vykuk, skryva auto pod plachtu, aby ze silnice nebylo videt... tvrdi ze tam leta rez a brzdy... mas v nose tampony? Radsi bych chranil sebe nez auto, auto koupis nove, ale po tom co umrel soused na raka (a ze to slo rychle), tak uz premyslim o vecech jinak. Tak ti tu zpravu poslu Pancho znovu i sem. Soused ma auto pod plachtou uz 2 roky (co tam bydlime; urcite uz tam stoji auto leta) a nikdy mu neulitla. Mate asi spatny plachty. Jednou, mozna 2x jsem to auto videl bez plachty, uz jsem si rikal, ze bude jezdit a nahle byla zase plachta, asi to jen umyl (nevidel jsem rozdil, asi jako Panchovo ciste a spinave auto, neni v tom rozdil a nebo jsem jeho spinave jeste nevidel). Rikam si, jestli tam nema mrtvolu manzelky v kufru a nebo ona tam nedala jeho mrtvolu a neumi ridit. Ozi, vylomeny zamek je pro pojistovnu totalka? 18tis za ten tvuj vrak je jeste dobra cena (nikoho uz ale nezajima, ze moralni je klidne i 40tis, kdyz vis zes do ni hodne nasral a ze je v cajku), nemas zadnou vybavu a urcite sem tam nejaka dubka od lisky co... Nase stala taky asi 18tis, tusim 1999 a hlavne motor ma 50kw, dalsich asi 7 se dalo za opravy a cisteni interieru. Nalitano mela 127tis a asi byl tachac pretocenej, protoze v nasi rodine nikdy takhle ohmatanej volant nebyl ani pri 160tis. Editováno: 27. Únor 2015, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 Radius, ne jde o druhou feldu, pac segry pritele trefila zenska a prohla mu viko kufru a zmuchlala naraznik. Vybava tam je elektricka okna, sibr, palubak, servo, central s DO a alarmem vcetne odskoku kufru, radio komplet, rok 99, combi a 1.3 s 50kW. a nalitano maj myslim 180tkm v rodine je od funglu, takze koupeno za neco pres 300 tenkrat... Nicmene to pujde rozpoctem a bude se opravovat... kazdopadne kdyz jsem hledal stejnou vybavu a najezd tak jsem na cca 40 tisicich a to je minimum... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky