Clint Vloženo 4. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 (editace) Tak jsi koupil plácačku na mouchy od Samšunku? A ani to nemá sklo, že ho musíš dokupovat? Editováno: 4. Březen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 4. Březen 2015 Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 1-2Umobil, boha, jednou jsem tam neco koupil a uz nikdy vic... strasny obchod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Březen 2015 Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 má to Gorilla glass 3, ale čím víc sklo tím víc adidas. Každopádně, ten Tvůj není špatnej, změnil jsem na něj názor, to Ti musí stačit, když je ale láska, tak je láska a neuděláš nic. ještě byl ve hře LG G3, taky zajímavý stroj. Zanaček jako Patriot, One1 One, Huaway a jiné Noname jsem se prozatím vyhnul. Až na trhu budou déle a ukážou že umí, pak je uznám a třeba zahrnu do výběru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Březen 2015 Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 (editace) Johnny, já u nich kupoval již 2 mobily, tohle je třetí, pokud nereklamuješ jsou v poho a ušetříš peníze, je rozdíl dát 11500 a za to samé na Alze 13000. Musím ovšem uznat, že co se případné reklamace týče už je to s nima asi horší dle recenzí, osobní zkušenost nemám. Editováno: 4. Březen 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 4. Březen 2015 Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 to je prave ono, reklamace. Jako u tehle totalne spotrebnich veci je dobra reklamace alfa omega! Prave zkusenost s reklamaci mam a proto bych nesel znovu do zadne sedivky a uz vubec ne do tohohle shopu... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Březen 2015 Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 Díky, že mohu být klidný. Stačí že už nespím kvůli práci. Odeberu se na modlitby aby ty 2 roky vydržel. Ostatně, všechny phony jsem měl samsung a všechny vydrželi, ten co mám nyní dokonce přes 3roky. Manželce jsem nyní koupil S4 mini (ano nezabijte mě, jí to stačí) a tam byl rozdíl 500 oproti Alze, to za to nestojí, koupil jsem v Alze, ale tady přeci jen 1500 Kč je doma. Snad toho nebudu litovat. Jinak hold koupím příště Patriota v Globusu za 2tis a hotovo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 (editace) Ale jo, kolega minulej tejden koupil Nota od Samšunky a je s ním také spokojenej. Má k tomu stylus, vzadu je umělohmotná imitace kůže a dokoupil nějaké aktivní pouzdro otvírací s dotykovým sklem a chlubí se běžícíma analogovýma hodinama Může telefonovat i při zavřeném pouzdru. Ale je to fakt macek, nevejde se mu do kapsy. A je kurefsky těžkej..... Ovšem dal asi 17tis Kč...... Editováno: 4. Březen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 4. Březen 2015 Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 Používám tohle pouzdro. Koupil jsem ho v sunnysoftu. Taky jsem tam koupil převodní kabel na hdmi pro připojení k TV. Pouštím si na ní filmy, fotky a cokoliv běží v telefonu. S tou zárukou mají kluci pravdu. První otázka byla: kde jste ho koupil? Mám za sebou reklamaci nabíjecího konektoru(popravil jsem osobně) a výměnu displeye. Vypálil jsem do něj ikonky z navigace a později zezelenal. Vždy vše vyřízeno rychle a bez keců. Tím jsem hodně ušetřil. Cca 15000,-Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 4. Březen 2015 Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 AMOLED trpi na vypalovani, bohuzel... typicky je to horni rolovaci lista Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 4. Březen 2015 Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 Dnes zahlásil Lexus nízký tlak v pneu. Všech 5 kol 2,4. Tož jedu k pumpě a na štítku napsáno: 2.5 do 210km/h a 2,9 nad 210 km/h. Tak jsem to fouknul na 2.7. Co kdyby.[emoji33] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Březen 2015 Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 Radary v Praze. Ovšem místní piráti mají příslušná zařízení, což? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 4. Březen 2015 Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 Jupiiii... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 5. Březen 2015 Sdílet Vloženo 5. Březen 2015 Já nic nemám, máte někdo antiradar??? Jak to funguje (spolehlivost) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 5. Březen 2015 Sdílet Vloženo 5. Březen 2015 Spolehlivě :-) Včetně databáze pevných i úsekových měření. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2015 Včera jsem píchnul na Fábce kolo, 10cm drát, akorát když jsem předjížděl, tak rány do podběhu. Předjel jsem a hned zastavil Ten za mnou musel mít radost.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2015 (editace) Máš doma psa? Když ho miluješ, není co řešit Tomuhle se říká menší minové pole: (dnešní foto, soused kamaráda, povidám, smrděj tu hovna a on prej, ať se mrknu přes vrátka) Editováno: 5. Březen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Březen 2015 Sdílet Vloženo 5. Březen 2015 Fuj, to je humus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 5. Březen 2015 Sdílet Vloženo 5. Březen 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 5. Březen 2015 Sdílet Vloženo 5. Březen 2015 To mi nedelejte... Kdyz zrovna jim... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 5. Březen 2015 Sdílet Vloženo 5. Březen 2015 Máš doma psa? Když ho miluješ, není co řešit Tomuhle se říká menší minové pole: (dnešní foto, soused kamaráda, povidám, smrděj tu hovna a on prej, ať se mrknu přes vrátka) DSC_0017.jpg Taky máme hafana a ne malého, ale denně uklízíme (max. obden), tohle je strašný... Spolehlivě :-) Včetně databáze pevných i úsekových měření. Tak co třeba nějakej návrh, co máš koupené? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2015 Tohle zvládne dospělej retrívr, něco jako má doma Kokta, jak se s ním pak volizuje u televize Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 5. Březen 2015 Sdílet Vloženo 5. Březen 2015 Stringo: vše najdeš zde. http://www.antiradary.net/antiradar-genevo-one-s/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Březen 2015 Sdílet Vloženo 5. Březen 2015 (editace) ja mam stringo předchozí model, bohužel ho využívám všude kromě mého auta, kde mám idiotský sunsafeglass... Editováno: 5. Březen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 5. Březen 2015 Sdílet Vloženo 5. Březen 2015 Ty woe, tak to je cena opravdu lidová To jste za tu krabičku dali opravdu takový ranec??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 5. Březen 2015 Sdílet Vloženo 5. Březen 2015 A to ještě nemám parkovacího asistenta. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky