Clint Vloženo 23. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 Tak to nedá ani Honza s vypnutym motorem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 Jsi nečetl poslední článek, kde na dálnici vytahuje plachty a jede na vítr? 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 A zkus dojet se spotřebou 3,5 na průměrnou rychlost 120km/h. [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] Clint mě vezme na lano a máte po kofole.B-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 (editace) Tak vítej u pirátů Barbaroso! Tedy já už ani pořádnej pirát nejsem, jak jsem pořídil chrochtáka Jediné pirátství, co ještě můžu je projíždět zatáčky v protisměru a semafory na červenou ...jo a nahoď si avatara do profilu Editováno: 23. Březen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 Ty jsi pirát jako víno, prochází ti kde co u PČR...normálnímu člověku (JAKO MĚ) neprojde ani špinavá SPZ za hustého sněžení a 10cm sračce na voz ovce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 Tak vítej u pirátů Barbaroso! Tedy já už ani pořádnej pirát nejsem, jak jsem pořídil chrochtáka Jediné pirátství, co ještě můžu je projíždět zatáčky v protisměru a semafory na červenou ...jo a nahoď si avatara do profilu Díky za přijetí. Já pirátím jen v EU v ČR mám do června zakázáno :-( i špatně zaparkovat.Co to je avatara. :-o Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 (editace) Avatar - profilový obrázek, všichni tu máme nějaký obrázek podle kterého poznáš o koho jde (to je pro ty co neumějí číst a nedokáží si přečíst jméno ) EDIT: Jo a taky tě tu vítám, právě jsi vstoupil do jednoho z největších chaosů tady na foru Editováno: 23. Březen 2015, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 jj, tady se dějí věci. Jen nesmíš být citlivka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 Stringo díky zkusím na tom zapracovat jsem zatím na telefonu pokouším se roztlačit zamrzléj pracovni komp po 14dnech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 Tak vítej u pirátů Barbaroso! Tedy já už ani pořádnej pirát nejsem, jak jsem pořídil chrochtáka Jediné pirátství, co ještě můžu je projíždět zatáčky v protisměru a semafory na červenou ...jo a nahoď si avatara do profilu Clinte jen se nedelej, videl jsem tvuj styl zatacky prostredkem pruhu - ani trocha rezani. Na cervenych si brzdil jeste na zelenou pro predstavu ostatnich clint jezdi jako pilot ve zlutem voze 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 V chaosu žiju:-P a citlivka je moje žena všechno obrečí:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 Ozi: to jsem měl zrovna náladu na slušňáka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 Tady budes oplakavat Clinta, bratra v dehtu az se do nej zase pustime. [emoji12] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 Jinak do rozcisne problematiku terminu caje. Nastala Patova situace. Asi budou muset byt vyhlaseny nove terminy. Nove vyberove rizeni. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 Kotex se nám nějak rozjel [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 Tady budes oplakavat Clinta, bratra v dehtu az se do nej zase pustime. [emoji12] Každéj kdo má dehta nezná bratra Takže pěkně Každéj za sebe.:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 Jinak pro klubove pravniky. Nemenil se nebo v brzke dobe nebude bodovy system? Jeden kamionak mi rikal ze byl na skoleni kde se o tom hovorilo. Nevite neco. ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 Zajíc nebo co mě skočil do masky tak novou masku a výplň :Dhold sem myslivec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 Foto, jinak nevěřím. Už si jak ten Rádius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 (editace) Už sem ji přehodil, v obdilech máj vše skladem, včerejší jízda a ranní s dírou v kapotě stačila Fotku ti udělám jak chybí chrom Editováno: 24. Březen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 i20 oprava za 8300,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 a co je na tom opravovaný? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 ten mini lak co odpadnul po otevření dveří na parkovišti :'> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 ty vole, viděl jsem to, ale myslel jsem, že je to jen nějaký odraz. Teď si nahrál Clintovo teoriím, že AS Škoda je nejlepší servis na světě a korejci stojí za hovno a naopak někdo jako Radius dnes bude večer popíjet tvrdý alkohol aby se s tím srovnal. Že jeho opěvovaní šikmoočáci neumí ani opravit lak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 no nechtěl bych to platit, chudáci lidi. Ani nevím kolik by todle stálo ve škodovce.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky