Petrrr Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Ne, Pawouk bydli v RuzYni. [emoji3] U nas snezelo pres noc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 že to tam vypadá jak na konci světa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Však ono to je na konci...práglu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Konec sveta je vic na vychod, jak se to tam jmenuje? HK? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 (editace) U NÁS UŽ ZASE SVÍTÍ SLUNÍČKO, je krásně, vopalovačka Editováno: 6. Duben 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 nn, Broumov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Dosněžilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 ja sem take u prahy a tady jen par vlocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Dneska jsem byl na Opatove, tam slunicko, prijemne, okna dole a behem patnacti minut jsem dojel na Prosek a tam snezi, ze neni videt na padesat metru :-D Ted uz je zas hezky, vtipne :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 (editace) Chlapci, já to uhlídám, to budou obě koukat, se učit se učit se učit, pak ať si dělají co chtějí jinak u nás ten nesmysl zase začal padat... Editováno: 6. Duben 2015, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Tady se to také střídá, chvíli bílo, chvíli slunce....sníh hned taje. Ale už by to mělo přestávat a zítra má být 9 stupňů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Mladá si vymyslela nákup a návštěvu. Cesta do garáže ve sněhové vánici auto špinavý jak sviňa a před chvilkou návrat. Sucho a slunko. Jako by nemohla metrem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Hele, dalsi OzoPanchak. [emoji3] Rapid se neboji niceho, vitr, slunce, dest, snih, sul, kysele deste, radioaktivni spad, ohen, led, ozralove, fakani, manzelka co by ridicka, srazeny chlapec, policejni znacky a lak? Lak stale drzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Ale prd velebnosti. Nemohl jsem si dát celý den ani paňďuláka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 No a kdyz si das pandulaka tak auto nejede? [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Ale jede, jen by se mi blbě kličkovalo mezi těma mrtvolama v příkopech a strážci zákona by nemuseli mít pochopení.[emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 zdravím. Sháním někoho na letošní expedici. Kdo by vyrazil zablbnout ? Jen někdo kdo má auto jako já. Normální auto se 4X4. Žádné Land Rovery, Grand Vitary atd. Maximálně na zachraňování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Hlasi mi to, video neni dostupne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Pujcim si od stryce A pojedu. [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Ok jako vyprošťováka beru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 tak chlapci mam zuto - ne prezuto, ale jen zuto 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Nemám slušných slov. Kde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 tak to vypadá,že jsem si dnes vykoledoval svoji první pokutu v životě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 To si delas prdel [emoji33] , kde se to stalo? Kamery nikde nejsou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Garaz v Beroune, nastesti mam zaslepeny zamky, jinak by me mrdlo, kdyz jsem videl jak otvirali zamky u ostatnich aut. Podle stylu urcite nejaky fetky. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky