Červenec 26, 20223 r Autor Z výletu na Slovensko (okolí Trenčína) Helena na Inovci Dúbravka u Soblahova Hájnica u Haluzic
Červenec 26, 20223 r Autor Líbilo, už jsem tam kdysi byl. Pěkný kruhový výhled. To zdaleka na rozhlednách není pravidlem, obvykle část obzoru něco zakrývá, většinou stromy.
Červenec 27, 20223 r před 9 hodinami, Bikes napsal: @Malta pěšky? až nahoru? Ne, to bych nedal, ale vyjet výtahem za 60s do 124.pstra do 456m považuji za hodně dobrý výkon
Červenec 27, 20223 r A tato pondělní (golden frame) měla taky své kouzlo Sice"jen" 150m, ale projít se po prosklené podlaze ...
Červenec 27, 20223 r Autor před 11 hodinami, Malta napsal: Ne, to bych nedal, ale vyjet výtahem za 60s do 124.pstra do 456m považuji za hodně dobrý výkon To je ovšem řádný fofr.
Srpen 30, 20223 r Autor Mandava u Sulic Ládví u Kamenice Závist u Dolních Břežan Pepř u Jílového Veselov u Družce Veselý vrch u Mokrska Besedná u Chotilska Haniperk u Vodňan Svatá Markéta u Dlažova
Srpen 30, 20223 r Jojo, dneska. Hele výšlap v pohodě, parkoviště kousek od rozhledny, takže asi 500m po rovině :D.
Srpen 30, 20223 r Autor Hm, teď tak na to koukám, že už jsem byl v srpnu 2020. Mám v tom pěknej hokej.
Srpen 30, 20223 r Tak ono asi nebude moc rozhleden, kde by jsi ještě nebyl :D Jinak taky mám fotku u poutače
Září 4, 20223 r Není to úplně klasická rozhledna, ovšem rozhled je famózní ( trochu se bohužel zatáhlo, tak tak jsem to stihnul před bouřkou...) Olympiaturm München
Září 5, 20223 r @stanmarno tato taky nebyla úplně klasická , ale zato je vůbec nejvyšší. Ovšem nemuselo se ani zatáhnout, aby dohlednost byla mizerná a přitom je zvláštní, že na tuto jsem moju dostal, ale na normální rozhlednu bych ju nedostal ani heverem , prý se bojí výšek
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.