Pawouk Vloženo 12. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2013 No on ten posed v Modré vypadá, že je nějak nakřivo, aby to nakonec nespadlo celé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 12. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2013 (editace) posed na Modré jsem kdysi navštívil taky, ale včera jsem dal poslední z řady posedů na východní Moravě ve Vlčnově (Mongolsku), které byly postaveny za hrachy eú a podle toho i vypadají, některé jsou umístěny tak že člověk žasne co lze vymyslet např. v Bystřici pod Lopeníkem kde je to opravdu posed pro střelce v údolí, v Nivnici má rozhledna v sousedství rozlehlé hnojiště a ještě stojí mezi stromy, posed v Suché Lozi (Gazdíkov) stojí v katastru Březové ... Editováno: 12. Srpen 2013, autor: ben06 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2013 Bohužel, o tomto se dokonce psalo v novinách. Hlavně, že se utrácí peníze... Za to by se dala postavit jedna pořádná rozhledna na místě, kde by to mělo smysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2013 Pár dalších "úlovků". Malý Chlum u Obory; U Křížku u Drnholce; Vodojem BratčiceVeselice - Podvrší u Blanska; Čebínka v Čebíně; Babylon u KozárovaJurkovičova v Rožnově; Hlína u Ivančic; JakubčoviceKudlichova na Strážišti u Úvalna; Cvilín v Krnově; Hraniční vrch u Albrechtic 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2013 A samozřejmě nějaká ta zajímavost, či kuriozitka cestou se také najde. Sochy husitských bojovníků na Velkém Chlumu (kopec naproti Malému Chlumu s rozhlednou).A tento artefakt se nachází na Cvilíně u Krnova přímo pod rozhlednou. No a něco pro cyklisty - První české muzeum cyklistiky v Nových HradechPřívěs pro dítě není novodobým vynálezemPřevod kardanem 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2013 Žánrové foto. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 12. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2013 Sakra jak vas tady pozoruji asi zacnu taky jezdit je to dobry napad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2013 To ti chválím. Někde dojedeš autem až k ní, jinde se musí pěšky, ovšem procházka přírodou nikomu neuškodí. Obvzlášť, když je odměněna pěkným výhledem na krásy naší země (tedy většinou). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 12. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2013 No sleduji toto tema od uplneho zacatku co jsi ho zalozil a prichazim cim dal vic tomu na chut. Jak bude cas obhlednu okoli tady a zajedu na vylet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2013 jj, odkazy na weby tady jsou, tak směle do toho. Mě baví také historie, takže k tomu většinou vemu i nějaký ten zámek, či hrad (navíc u některých hradů je možnost výhledů z nějaké té věže) atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 12. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2013 (editace) No musím se také přidat... brácha toho sjezdil daleko víc než já,a to jsem s nimi koketoval dříve,než on...(žák lepší učitele ) Osobně nemám moc rád a ani se mi nějak zvlášť nelíbí novodobé železné "antenní" rozhledny jako jsou třeba : Dubecko,Černá Hora,Nisanka,Kozákov avšak antény jsou již i na kamenných : třeba na Tanvaldském Špičáku ovšem jde to i bez antén : Slovanka kamenné jsou prostě kamenné: Bramberk,Černá Studnice,Štěpánka(letos pokračuje rekonstrukce),Kopanina A Petřín nemá jen Praha,ale také Jablonec N / Nisou: na osvěžení doplním něco ze zimy : Smrk Editováno: 20. Srpen 2013, autor: stanmar 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2013 Pane bratr, to to trvalo. Ty čtyři kamenné jsou parádní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2013 http://www.novinky.cz/cestovani/tipy-na-vylety/310043-nove-rozhledny-zvou-k-letni-navsteve.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Permonek Vloženo 13. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2013 Zrovna tu rozhlednu na Kosíři můžu doporučit k návštěvě. Je z ní skvělý výhled. Jen je úplně nová, tak občerstvení u ní je zatím takové provizorní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2013 Odkud je k ní nejlepší přístup? Podle mapy bych to tipoval z Čech pod Kosířem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Permonek Vloženo 13. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2013 Já osobně mám vyzkoušený jen dvě cesty. Jedna je z Čech po Kosířem, kde se s Čech dá provést výšlap po turistické stezce. Hned na začátku stezky je příjemná zahrádka u rodinného domu, kde se dá občerstvit. Druhou cestu mám odzkoušenou ze Slatinek, odkud vede asfaltka. Tato cesta je delší a pozvolnější, ovšem zase je příjemnější pro výjezd na kole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2013 OK, tak já chodím pěšky, takže je to jasné. Navíc jsem se díval, že v Čechách p.K. je muzeum historických kočárů, zámek, v zámeckém parku rozhledna (nepřístupná) a hasičské muzeum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Permonek Vloženo 13. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2013 Jojo, muzeum kočárů a hasičské muzeum jsou hned u sebe. V zámeckém parku jsem nebyl, tak ani netuším, že tam nějaká rozhledna je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2013 Je tam, nádherná cihlová. Bohužel nepřístupná... http://www.na-rozhledny.cz/cechy-pod-kosirem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Permonek Vloženo 13. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2013 Tak ta se povedla. Jak budu o víkendu na prostějovsku, tak se tam musím stavit aspoň ji naživo omrknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 14. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2013 V nedeli jsem zvladl dalsi kousek - Velký Lopeník. Od parkingu celkem dlouha prochazka. Mel jsem v planu jeste nejakou rozhlednu, ale moc se to stihnout nedalo. (Navrat od Audi ke Skodovce ) Z pondeli na utery jsem znovu vybehl na Babí lom. Doufal jsem, ze odtud budou videt nejake Perseidy. No, nakonec jsem musel pozorovat odjinud. Velký Lopeník, Babí lom u Lelekovic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2013 Tos vyměnil Audi za tu stodvácu z fotky? To se pak nedivím, že toho víc nestihneš. Jinak rozhledna parádní. To už jsi skoro horolezec, když se škrábeš na Babí lom i v noci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2013 tak taky jedna, na kterou jsem se dostal v pondeli v ramci pozorovani perseid je to rozhledna "Děd" kousek od Berouna 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2013 Pár příkladů hradních rozhleden - ač pravověrní rozhlednáři toto moc neuznávají, protože hradní věže samozřejmě nebyly původně primárně stavěny jako rozhledny. Já v tom ovšem nedělám rozdíl - je z nich většinou daleký výhled? Je. Tak co. Z těchto je většinou kruhový a daleký výhled: Bezděz; Buchlov Hazmburk (Klapý) Radyně u Plzně; Trosky No a z těchto výhled trochu omezenější,přesto stojí za to: Andělská hora u Karlových Varů Hasištejn; Rýzmberk Helfštýn Landštejn; Roštejn Kašperk (případně na protějším kopci zbytek Pustého hrádku) Samozřejmě toto není plný výčet - dal jsem to sem jen jako ukázku. Míst s výhledem je vícero - třeba i některé kostelní věže, městké věže, další zříceniny jako třeba Lichnice apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 15. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2013 Z tohoto jsem byl snad jen na Helfštýně. Tos vyměnil Audi za tu stodvácu z fotky? To se pak nedivím,že toho víc nestihneš. Jinak rozhledna parádní. To už jsi skoro horolezec,když se škrábeš na Babí lom i v noci. Nastesti to neni moje skodovka, je mistni obsluhy stanku primo v rozhledne. Ja jsem na tom s OII trochu lepe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.