alfonsak Vloženo 24. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2013 Zdravím motoristy... Koupili jsme do rodiny SII kombi v elegance vybave... Bylo to hotovy auto, pripraveny tak jak jsme chteli a cena byla prizniva... tak jsme ho vzali. Bohuzel jedinou vec, kterou to nemelo, je sedadlo spolujezdce s isofixem.. Hledal jsem po forech, a nenasel. Chci se tedy zeptat odborniku - resil jste nekdo domontovani isofixu (nebo vymenu sedadla) u spolujezdce? Sedadlo je v elektrice, ale asi by mi nevadilo, kdybych o ni prisel, isofix je prednejsi... Dik... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 24. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2013 Sedacka se da chytit pasy i bez isofixu ne? Neresil bych. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 25. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2013 (editace) No ale je to asi 100x mene pohodlne. Sice chvalabohu nemam zadne dite, ale pote co jsem to zapaseni s pasem jednou videl celkem dovedu pochopit, ze nekdo chce radeji isofix. Nicmene k elektrickemu sedadlu to podle me nedelaji. Jedine dat manualni sedadlo, coz je take naprd. Editováno: 25. Červenec 2013, autor: mike_k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alfonsak Vloženo 25. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 25. Červenec 2013 mno, je to podle me stejne jako kdyz nekdo predelava svetla na LED... taky bych neresil :-) Jinak mohu potvrdit, jsem otec 3 deti a verte mi, neni nad isofix a pridelavani sedacek... fakt je to o necem jinem. A pokud prehazujete sedacky z jednoho auta do druheho, tak mi date za pravdu obvzlast. K elektrickemu sedadlu nevim, ale v konfiguraci superba na skoda-auto je mozne zadat elektricke sedadla a povoli to pridat isofix... takze by to mohlo jit. Ale jak jsem psal, jsem ochoten obetovat elektriku za isofix ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 25. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2013 Kdyz uz jsme u isofixu v superbu - bez extra plastovych adapteru je rychlejsi sedacku chytit pasem nez to tam rvat bez adapteru. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lajtgi Vloženo 25. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2013 mam el. sedadla a isofix vpredu, takze to vazne jde:) Co je ale skoro nadlidskej ukol, je pripevneni sedacky na zadni sedadla isofixem, mam kozeny sedadla a bez cviku je to tak na 15min:) Clovek se porad boji aby neposkodil sedacku, protoze isofix neni videt..Vepredu je to v pohode, tam isofix kouka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 25. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2013 A netlačí to do zadku, když kouká? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 26. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2013 Záleží, jak moc máš kostnatej zadek. Já mám bezklíčkový odemykání a startování a už se mi několikrát stalo, že jsem si dal klíče na sedačku a seděl jsem na nic 15 km cestou do práce a nevěděl jsem to. Až když jsem vylejzal, tak jsem to zjistil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lajtgi Vloženo 2. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2013 Je to uplne v pohode, jen doporucuju pouze s kombinaci vypinatelnycho airbaigu vpredu, jinak je to cely nesmysl.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 2. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2013 Tak vypnutí airbagu u spolujezdce je u SII v základu, navíc si myslí, že to bude u jiných výbav na sebe vázané. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 2. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2013 ahoj,dodělávat Isofix,to bych si vživotě nedovolil,drží přeci jen mé dítě,isofix jsem měl vzadu a nikdy by mě nenapadlo dát dítě na přední sedačku,vozil bych ho vzadu,jako to dělám do teď a neřešil bych to.....:-) david 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinPV Vloženo 4. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2013 Ahoj no jen k debatě ISOFIX na přední sedlo jde i v kůži mám perforovanou ventilovanou kůži a isofix na sedačce mám byl to ale přípaltek pokud si vzpomínám dobře tak 1000kč protože jsem si říkal sice nepotřebuju ale v ceně auta už je to zanedbatelná položka. Domontovat utčitě nejde je to součástí sedačky leda sehnat jinou sedačku a přehodit jí myslím si že je reálná i varianta že seženeš jakoukoli sedačku s isofixem a čalounění a elektriku vezmeš s té svoji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.