Přejít na obsah

sedadlo spolujezdce s isofixem


alfonsak

Doporučené příspěvky

Zdravím motoristy... Koupili jsme do rodiny SII kombi v elegance vybave... Bylo to hotovy auto, pripraveny tak jak jsme chteli a cena byla prizniva... tak jsme ho vzali.

Bohuzel jedinou vec, kterou to nemelo, je sedadlo spolujezdce s isofixem.. Hledal jsem po forech, a nenasel.

 

Chci se tedy zeptat odborniku - resil jste nekdo domontovani isofixu (nebo vymenu sedadla) u spolujezdce? Sedadlo je v elektrice, ale asi by mi nevadilo, kdybych o ni prisel, isofix je prednejsi...

 

Dik...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ale je to asi 100x mene pohodlne. Sice chvalabohu nemam zadne dite, ale pote co jsem to zapaseni s pasem jednou videl celkem dovedu pochopit, ze nekdo chce radeji isofix. Nicmene k elektrickemu sedadlu to podle me nedelaji. Jedine dat manualni sedadlo, coz je take naprd.

Editováno: , autor: mike_k
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mno, je to podle me stejne jako kdyz nekdo predelava svetla na LED... taky bych neresil :-)  Jinak mohu potvrdit, jsem otec 3 deti a verte mi, neni nad isofix a pridelavani sedacek... fakt je to o necem jinem. A pokud prehazujete sedacky z jednoho auta do druheho, tak mi date za pravdu obvzlast.

 

K elektrickemu sedadlu nevim, ale v konfiguraci superba na skoda-auto je mozne zadat elektricke sedadla a povoli to pridat isofix... takze by to mohlo jit. Ale jak jsem psal, jsem ochoten obetovat elektriku za isofix ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mam el. sedadla a isofix vpredu, takze to vazne jde:) Co je ale skoro nadlidskej ukol, je pripevneni sedacky na zadni sedadla isofixem, mam kozeny sedadla a bez cviku je to tak na 15min:) Clovek se porad boji aby neposkodil sedacku, protoze isofix neni videt..Vepredu je to v pohode, tam isofix kouka..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj no jen k debatě ISOFIX na přední sedlo jde i v kůži  mám perforovanou ventilovanou kůži a isofix na sedačce mám byl to ale přípaltek pokud si vzpomínám dobře tak 1000kč protože jsem si říkal sice nepotřebuju ale v ceně auta už je to zanedbatelná položka. Domontovat utčitě nejde je to součástí sedačky leda sehnat jinou sedačku a přehodit jí myslím si že je reálná i varianta že seženeš jakoukoli sedačku s isofixem a čalounění a elektriku vezmeš s té svoji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...