ferda25 Vloženo 21. Únor 2014 Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 Udělat si výlet do Strakonic a já to nastavím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 21. Únor 2014 Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 a nebo koupit LED co nehází chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 21. Únor 2014 Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 Přesně jak píše Rolbař, koupit ledky, co nehází chybu. Mám O2 Facelift 2009 a bílé ledky mi nic neházely. Teď tam mám mračítka (jsou přez parkovačky) a denní svícení včetně parkovaček v RS nárazníku. Bohužel ti neřeknu, co přesně to je za LEDky, protože mi je dal bratráneček :| Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Únor 2014 Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 Zdravím vás, mám octavia 2 , nní jsem kompletně vyměnil otkávačky i dálkové za nové žárovky od osramu nightbreaker nelevná záležitost, ale svítí to úplně peckově, ale parkovačky mi to kazí žlutavým svícením, koupil jsem si led parkovačky ale hlásí mi to závadu , chtěl bych něco co svítí bíle a nehlásí chybu, dokáže mi někdo poradit? Díky A co takhle napřed hledat, než založíš nové téma? Přesouvám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 21. Únor 2014 Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 Ja mam v potkavackach a dalkach to same co ty a k tomu parkovacky Philips 5W5 Cool Blue. Maji bile svetlo, takze se k sobe zarovky skvele hodi. Navic nemusis resit problemy, ktere nastavaji pri pouziti LED... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2014 Zdravím vás, mám octavia 2 , nní jsem kompletně vyměnil otkávačky i dálkové za nové žárovky od osramu nightbreaker nelevná záležitost, ale svítí to úplně peckově, ale parkovačky mi to kazí žlutavým svícením, koupil jsem si led parkovačky ale hlásí mi to závadu , chtěl bych něco co svítí bíle a nehlásí chybu, dokáže mi někdo poradit? Díky No asi takhle... 1. tím že jsi tam dal LED tak máš zaděláno na pokutu a neprojdeš na STK = je to nelegální 2. kup si buď Phillips 5W5 Cool blue, nebo Narva W5W blue (ty jsou podstatně levnější a mají také bělavé světlo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 22. Únor 2014 Sdílet Vloženo 22. Únor 2014 (editace) Co sa tyka pokuty a STK, tak to je podla mna blbost, nikoho nezaujimaju parkovacky, ak svietia normalne a nie ako na kolotococh K nightbrakerom by som odporucil W5W Cool blue, ktore sa k nim hodia asi najviac, co sa tyka farby a nemusis riesit hlasenie vypalenia ziarovky. Osobne tam mam tieto LEDky: https://www.autoledky.sk/Item/unique-peanut-power-bright-cree/ a vyzeraju takto: ...mam ich asi stvrt roka a chybu mi este nevyhodili. Ich teplota farby je 5000K, co je oproti 3600-3700K, co maju H7 nightbraker, trosku rozdiel, ale neposobia moc rusivo. Nie su najlacnejsie, ale su to CREE, nehreju sa a maju pokovovane telo, cize sa nemoze stat, ze by zaciernili/zadymili odrazovu plochu za svetlom Editováno: 22. Únor 2014, autor: Kyselinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2014 Možná nezajímá, ale s tím, že žádná takováto LED nemá atest a je tím pádem zakázáno je používat na pozemní komunikaci, tak je to jasně dané - nezákonné. To jestli už policie nebo STK si toho všimne a bude chtít dělat problémy je věc druhá, jen jsem upozornil na to, že primárně je použití těchto LED zakázané. Každý ať si dělá co chce samozřejmě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 22. Únor 2014 Sdílet Vloženo 22. Únor 2014 Ano, jasne, to beriem, ale predsalen su to iba parkovacky. Cize neviem ci by to niekto az natolko riesil a ked je clovek normalny, tak mu strazcovia zakona, pripadne na STK este povedia, ze ako to pekne svieti..ako sa aj mne stalo ...ale jasne, homologizaciu nemaju, ale nikde som sa nedocital, ci ich vobec regulerne maju aj obycajne W5W do T10, resp. ci na ich obale je uvedena aj norma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2014 Tak to popravdě taky nevím, ale vzhledem k tomu, že klasická W5W není vysocesvítivý zdroj, tak to ani nikdo neřeší. Ono ani ty LED nejsou problém, spíše to je jen hledání zbytečného problému (když pominu ty barevné LED v parkovačkách apod.)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 22. Únor 2014 Sdílet Vloženo 22. Únor 2014 Zatím všichni co u mě byli tak nakonec řekli, že občas to stejně chybu hodilo i tyhle co jinak chybu nehází...tak prostě jiné 100% řešení neexistuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 22. Únor 2014 Sdílet Vloženo 22. Únor 2014 (editace) Tie, co som vyssie postol chybu na 100% nevyhodia. Teda za ten cas, co ich mam, nevyhodili a to stalo auto aj vonku v mrazoch, co pri niektorych LED canbus znamenalo obcasne hlasenie chyby vypalenia ziarovky. BCM upravenu na parkovacky nemam, len pre denne svietenie a nad SPZ Skusal som do parkovaciek cca 10 parov roznych LED (cinskych, aj necinskych), niektore hadzali chybu hned, niektore len niekedy, inym sa zas posobenim vyzarovaneho tepla rezistor uplne "odletoval", ale tieto zatial drzia najdlhsie a svietia aj najkrajsie/najlepsie z mnou odskusanych //edit: kokta7 raz chcel odomna foto, ako vyzeraju vo svetle, ked su vypnute, tak to dam aj sem: Editováno: 22. Únor 2014, autor: Kyselinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Stahoň Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 (editace) Ve zkratce nemohu přetížit elektriku zapojením 5m led pásků na ovládání storpní lampičky? Aby to nějak nezkratovalo...zatím to nic nědělá a jsem pokojený....... Mám dotaz ohledně proudu v osvětlení je pro jistotu ze strachu že by něco shoře už jsem si urobil osvětlení ale ještě bych rád pokračoval až se oteplí trochu více. protože to budu mít zas na víkend práce :-D ....mám pásky namontované a ty samé ješttě koupené s těmito parametry vstupní napětí je 12V DC a příkon 14,4W/1m. použito mám na autě 4 M na to stropní světélko a další metr a kousek mám na světélko v kufru a další bych chtěl přidělat opět na osvětlení. mám to napojené na stropní žárovičky a udělané do dvou obvodů na nohy jeden a na dveřích druhý. svítí mi to jak chci buď porát a nebo jen když se otevřou dveře a každé mohu samostatně ovládat přes přepínače na stropních lampičkách. je to napojené na ty postraní žárovičky na stropním osvětlení, které jsem vyndal...jsou nepotřebné. Můj dotaz směřuje k tomu jestli to nemá vliv na nějaké přetíženosti obvodu aby to třeba neshořelo atd....děkuji za případnou radu Editováno: 27. Únor 2014, autor: Lukáš Stahoň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Stahoň Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 Tak už jsem se dostal i ktomu spočítat ten odběr ledek a osvětlení celého. Neměl by někdo přímo odkazy na použité led žárovky v interierovém osvětlení na místo klasických v OII face? osvětlení nástupního prosotoru, stropní a v kufru osvětlení. Děkuji předem za pomoc něco jsem hledal ale nějak nedohledal :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodiakk Vloženo 4. Březen 2014 Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 Ahoj, chci se zeptat, jaké požíváte ledky do originál denního svícení.Vím, že jich je celá řada, ale mně jde o to, aby byly vidět hlavně ve dne . Vystřídal jsem asi troje, ale ve dne nebyly bohužel skoro vidět. Díky za rady a názory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 4. Březen 2014 Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 (editace) http://stualarm.cz/produkt/95c-ba15s-30w-cree-led-ba15s-12-24v-30w6x5w-bila/ Svietivost cca 750lm Popripade este tieto: https://www.autoledky.sk/Item/outer-led-biela-cree-typ-ba15s-2014/ ...no su dost drahe Ake presnejsie si uz vystriedal? Editováno: 4. Březen 2014, autor: Kyselinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodiakk Vloženo 5. Březen 2014 Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-enter Vloženo 29. Květen 2014 Sdílet Vloženo 29. Květen 2014 Mohl by mi někdo pomoc? Chtěl jsem si do čtecích lampiček koupit modré LEDky. Koupil jsem tyto:http://www.svetzarovek.eu/p-22572/k-399/modra/led-zarovka-12v-s-patici-t10-modra-5led-3smd/ ale ty mi nefungovaly, tak jsem je prozatím vyměnil za tento typ: http://www.svetzarovek.eu/p-40717/k-400/bila/led-zarovka-12v-s-patici-t10-bila-6led-5730smd-canbus/ty fungujou parádně, ale jsou normálně bílé. Nevíte někdo kde bych sehnal takové, ale modré? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 29. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2014 (editace) Třeba tady: http://www.voltworld.cz/auto/vybaveni-vozidla-autodoplnky/vnitrni-autodoplnky-car-syling/zarovky-do-interieru/zarovka-eufab-smd-led-t10-1-2-w-modra-2-ks.html Editováno: 29. Květen 2014, autor: Stringo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-enter Vloženo 29. Květen 2014 Sdílet Vloženo 29. Květen 2014 (editace) super díky moc :-) Editováno: 29. Květen 2014, autor: T-enter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 30. Květen 2014 Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 Pozor, odkaz od Stringa je na 24V zarovku. Ta se ti v aute pravdepodobne vubec nerozsviti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 (editace) Lukasi, není, měl jsem špatnej odkaz a hned po uložení jsem to opravil ale koukam, že se to nechce opravit... takže tady jsou nějaké modré LED T10 http://www.voltworld.cz/auto/vybaveni-vozidla-autodoplnky/vnitrni-autodoplnky-car-syling/zarovky-do-interieru/zarovka-eufab-smd-led-t10-1-2-w-modra-2-ks.html Editováno: 30. Květen 2014, autor: Stringo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 30. Květen 2014 Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 Zajimave, mne se porad zobrazuje odkaz na 24V... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 30. Květen 2014 Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 Do citacich lampiciek chces narvat hentake LEDky? Tam treba take, ktore svietia smerom dolu a nie do stran http://www.ebay.com/itm/T10-4-LED-5050-SMD-Canbus-LED-Dashboard-Light-Lamp-Bulb-Blue-for-Car-Automobile-/181205213616?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item2a30ac21b0 ...a hlavne treba 12V, takisto v tom linku vidim 24V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 30. Květen 2014 Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 Kyselinka ma pravdu, tento typ LED bude do ctecich lampicek mnohem lepsi. Bohuzel presne tyto LED mam (jen bile) a jedna uz mi zacala blikat (asi po pul roce). Mozna jen vadny kousek, mozna zacnou brzy blikat vsechny. Tezko rict. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.