rogerer Vloženo 17. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2013 dle navodu Nastavení rychlostního limitu u stojícího vozidla › Tlačítkem A (kolíbka) zvolte položku Signalizace překročení rychlosti -Stisknutím tlačítka B (tlačítko zespod) aktivujte možnost nastavení rychlostního limitu. -Tlačítkem A nastavte požadovaný rychlostní limit, např. 50 km/h. -Stisknutím tlačítka B potvrďte nastavený rychlostní limit nebo vyčkejte několik sekund, nastavení se uloží automaticky. Tímto způsobem je možno nastavovat rychlostní limit v krocích po 5 km/h. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas79 Vloženo 17. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2013 tak tak, když všechno selže..... přečti návod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tasum Vloženo 21. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2013 (editace) Takže na Maxidote je v menu aj ponuka na zimne pneu (navod str. 15), takže nastavene na 190 km/h a žiadnu nalepku nepotrebujem. Tý čo nemaju maxidot tak musia nastaviť rychlostný limit, zimne pneu tam nemaju? Editováno: 22. Říjen 2013, autor: tasum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 22. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2013 jo ja si to tam nastavil na rychlostni limit...polozku zimni pneu nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 22. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2013 jo dik, ale koukam, ze ty moje zimaky maji rychlostni index H, takze neni potreba nic nastavovat, pokud se nepletu,. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Renďas Vloženo 4. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 Dal jsem ALU 15" 195,55 s Fabie II. Jsou podobné jak origo 15" Rapid, taky pětipaprsky jen trochu kulatější. Letní mám 16" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysek Kocich Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Já zvolil plecháče s pneu Michelin Alpin A4 195/55 R15, byl jsem s nimi spokojen i na minulém autě, takže volby byla jasná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 Já se tedy pokusím sehnat na zimu ALU. Plecháče bez poklic jsou hrůza a poklice odpadávají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 Pokud koupíš origo poklice, tak ty drží 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysek Kocich Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Já mám neorigo poklice (viz. pár příspěvků výše) a drží jak přibité. Spíše budu mít problém je z kol sundat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 23. Květen 2014 Sdílet Vloženo 23. Květen 2014 takže příští zimu budu mít taky plecháče, liťáky zmizely ze sklepa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 24. Květen 2014 Sdílet Vloženo 24. Květen 2014 Haj*lové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 26. Květen 2014 Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 Včera jsem byl v Brně a nějakej pán mi povídal, že prodejce ŠA měl u nějakého obchodu vystaveného spacebacka a do rána mu někdo ukradl liťáky a ještě poničil podvozek jak to "odborně" pustil na zem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 10. Červen 2014 Sdílet Vloženo 10. Červen 2014 Asi tohle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 11. Červen 2014 Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 Jo to bude ono. O sloganu Proč se držet při zemi padlo také nějaké slovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 mám takovej možná hloupej dotaz, ale mám na autě orig. alu 16" a na zimu budu kupovat plechový 15" KFZ zajímalo by mě, jak je to se šroubama, vím jenom, že jsou dva druhy hlavy, kulová a kuželová 60st. takže netuším jakou tam mám teď a jestli to bude pasovat na ty plechy. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 14. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2014 ja pouzivam stejny srouby. v lete 16" alu, v zime 15" plechy a neni problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 15. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 jj, už jsem to zjistil. jsou tam šrouby s kulovou hlavou, na orig. alu i na plecháče stejný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakoob Vloženo 24. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2014 (editace) Mám na prodej 16" Dione na R včetně origo gum Dunlop. Jeté 5000km (jezdí manželka takže jako nové). Kdyby měl někdo zájem tak se ozvěte do zprávy. Sorry za OT. Editováno: 24. Srpen 2014, autor: Jakoob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LišákŠpk Vloženo 23. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2014 A co říkáte na tyto plecháče? http://www.az-pneu.cz/info-pneu/alcar-hybridni-kolo-vw-group Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 Maju aj 5x100 v 15"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LišákŠpk Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 Hybridné disky KFZ 6Jx15 5x100 ET38 a mají je např. na http://www.pneumatiky.sk/disky/plechove/6jx15-5x100-et-38-kfz-131500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SITMIR Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 Tak jsem dnes přezul ze sedmnáctek na zimní plecháče 15 a byl jsem úplně v úžasu jak je najednou auto příjemně měkké. Jako když vlezu do jiného vozu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysek Kocich Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 Po osobních zkušenostech na zimu jedině plecháče Do města by liťáky šly, ale na horách jak blbě vletíte do nějakých výmolů a pak je nechat rovnat a svařovat, už nikdy více Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 Já se chystám spíš zakoupit na zimu liťáky. Ale až na příští, letos budou plecháče z Fábky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.