Přejít na obsah

Autoalarm Jablotron CA-320 "Akcent"


Tom621

Doporučené příspěvky

Zdravím, před pár měsíci jsem si koupil vůz škoda octavia. Má v sobě nainstalovaný autoalarm viz. název tématu. Včera se mi zničeho nic pokazil a já si s ním nevím rady. Přesněji mám bloknutý motor, tudiž nemůžu nastartovat, normálně jsem vždy jen zamkl a zase odemkl dveře dálkovým ovladačem a vše byl zase ok. Jenže nyní když chci zamknout dveře tak se mi spustí alarm. Takže nemůžu ani nastartovat ani zamknout auto. Vše se stalo samo od sebe. Hledal jsem nějaký externí spínač pro alarm či něco takového ale v autě jsem nic takového nenašel a to jsem prošel snad i ta nejskrytější místa. Neví někdo prosím co s tím? Předem děkuji za odpovědi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 

stiskněte skryté tlačítko VALET, dojde k vypnutí autoalarmu.

 

 No to je citace z navodu a asi tam mas v aute nekde skryte tlacitko ktere to jde timto deaktivovat. Ale kde je to nevim, ale vim ze se dava na ridicove strane z boku se musi sundat kryt pristrojovky a tam to vetsinou byva. Ale muze to byt kdekoliv. Si stahni navod jsem to dal do googlu a hned 4 odkaz a tam byl navod v pdf.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tenhle postup mám taky na kartičce kterou zrovna držím a byla k tomu, jenže to auto měl mladý klučina a kompletně jej celé překopal. Je tam milion kablů které absolutně nechápu k čemu by mohly být. ale spínač absolutně žádný, je tam jedno červené tlačítko na místě pod volantem ale z druhé strany k němu není nic zapojeného takže tam je čistě na volno zasunuté. A z tak velkého výběru kablů si fakt netroufnu odhadnout který je ten pravý.

 

EDIT:

Ještě se chci zeptat, jelikož je to starší vůz a co se týká pojistek je jich tam tam 3/4. Existuje nějaká knížka nebo tak něco co by mi ukázalo kolik má být u daného auta pojistek a jaké + do kterého místa ?

Editováno: , autor: Wojnar
Edituj příspěvky!!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...