čert Vloženo 17. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2013 Zdravím,nevíte někdo prosím jakou použít duši pro rozměr 225/50-17 ? Nikde jsem nic nenašel,jen 205/215-16.Je možno použít i tuto duši ? Děkuji za příp. odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinLE Vloženo 17. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2013 nechcem ta sklamat ale co ja viem tak kopu pneumatik sa robi uz bezdusové. tak neviem ci najdes nejaky taky rozmer duse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 18. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2013 V 17. 8. 2013 na 20:02, čert napsal: Nikde jsem nic nenašel,jen 205/215-16.Je možno použít i tuto duši ? tá bude malá...inak,prečo tam chceš dávať dušu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
čert Vloženo 18. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2013 Mám boční dírku a servisy tvrdí,že "hříbek" dlouho nevydrží.Proto to chci jistit duší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 18. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2013 To se taky musí podlepit, žádný hříbek......mám tak opravenou zimní, drát prošel bokem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ORBITH Vloženo 24. Červen 2014 Sdílet Vloženo 24. Červen 2014 Já dnes narazil na drát v pneu, je mezi bočnicí a běhounem. V servisu mi řekli, že je to už na hraně pro lepení. Že je to už dost na boku. Že to zalepí a pro jistotu mi tam dají duši. Jedná se o 195/50/R15, AL kola. Vzorek mám ještě skoro 6mm, nechci pneu vyhodit. Je dobré použít tu duši? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 24. Červen 2014 Sdílet Vloženo 24. Červen 2014 Není to nic proti ničemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ORBITH Vloženo 24. Červen 2014 Sdílet Vloženo 24. Červen 2014 (editace) Narazil na drát jsem myslel jako že jsem si ho píchnul do kola, průměr jako malý hřebík. Ne jako drát v konstrukci kola. Takže to nevadí? Editováno: 24. Červen 2014, autor: ORBITH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 25. Červen 2014 Sdílet Vloženo 25. Červen 2014 Nic tím neporušuješ,za předpokladu,že defekt je drobný,je na bočnici a je opraven.Mělo by být trvale odstraněno označení pneumatiky TUBELESS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.