ritch Vloženo 29. leden 2021 Sdílet Vloženo 29. leden 2021 (editace) @mastibruch ST 30/30 mam druhym rokom,znizenie 15mm kedze uz v serii je RS znizena o 15mm oproti beznemu podvozku.Znizenym taziskom s optimalnym vyvazenim je auto stabilnejsie pri rychlejsom prejazde zakrutami,zlespila sa jazdna dynamika a aj celkovy vzhlad auta.Mal som moznost vyskusat a porovnat s Eibach,moja volba bola jasna. Editováno: 29. leden 2021, autor: ritch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mastibruch Vloženo 29. leden 2021 Sdílet Vloženo 29. leden 2021 No to je mi jasné, měl jsem na F3 ST 2 roky. Jen se mi jedná o to, jestli koupit ST nebo teda Eibach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritch Vloženo 29. leden 2021 Sdílet Vloženo 29. leden 2021 (editace) Z mojho prispevku je hadam uplne jasne ake pruziny preferujem + podlozky 15mm vpredu 20mm vzadu 😉 ST maju hladsi priebeh prejazdu zakrutou vyssou rychlostou.Eibach maju zvacsa nakopnuty zadok a to co ST zvladli pri prejazde 180st vracackou pri rychlosti 62km/h to Eibach nezvladli v tej istej vracacke pri 58km/h a ustrelilo zadok. Editováno: 29. leden 2021, autor: ritch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tiktak Vloženo 29. leden 2021 Sdílet Vloženo 29. leden 2021 před 6 hodinami, ritch napsal: @mastibruch ST 30/30 mam druhym rokom,znizenie 15mm kedze uz v serii je RS znizena o 15mm oproti beznemu podvozku.Znizenym taziskom s optimalnym vyvazenim je auto stabilnejsie pri rychlejsom prejazde zakrutami,zlespila sa jazdna dynamika a aj celkovy vzhlad auta.Mal som moznost vyskusat a porovnat s Eibach,moja volba bola jasna. To máš i horní uložení a co dalšího? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marian.marcin Vloženo 29. leden 2021 Sdílet Vloženo 29. leden 2021 Horné uloženie je séria ,asi ho Ritch menil pri výmene pružín.K ST pružinám sú pribalené iné PU dorazy na predok inak nič. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritch Vloženo 30. leden 2021 Sdílet Vloženo 30. leden 2021 @marian.marcin PU dorazy k pruzinam nedodali a ulozenie je seria SKT tusim.Ja som daval tieto Lemforder. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marian.marcin Vloženo 31. leden 2021 Sdílet Vloženo 31. leden 2021 Ja som ich mal pribalené v škatuli a boli otrochu kratšie ako séria. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moral3z Vloženo 10. Únor 2021 Sdílet Vloženo 10. Únor 2021 Koukám po Eibach pro-kit pružinách. Dle auta jsem našel dvoje: https://www.eibach.cz/pro-kit-skoda-octavia-combi-5e5-2-0-tdi-110kw-312051.html#technical https://www.eibach.cz/pro-kit-skoda-octavia-combi-5e5-2-0-tdi-110kw-312223.html#technical rozdíl je ve váze zadní nápravy 1030kg vs 1075kg. Bohužel netuším, kde tenhle údaj najdu. Nemáte někdo tucha? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 10. Únor 2021 Sdílet Vloženo 10. Únor 2021 Ja mam v slovenskom tp kolonku najväčšia prípustná hmotnosť na nápravu. Skús sa pozrieť do svojho. Neviem či to u vás mate tiež. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moral3z Vloženo 10. Únor 2021 Sdílet Vloženo 10. Únor 2021 Je to tam. Mám tam 1 000/1 000; 970/970. K tomuhle mám ještě ve variabilním provedení +48 kg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 10. Únor 2021 Sdílet Vloženo 10. Únor 2021 Ja mam 1000/970 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tiktak Vloženo 11. Únor 2021 Sdílet Vloženo 11. Únor 2021 před 23 hodinami, Moral3z napsal: Koukám po Eibach pro-kit pružinách. Dle auta jsem našel dvoje: https://www.eibach.cz/pro-kit-skoda-octavia-combi-5e5-2-0-tdi-110kw-312051.html#technical https://www.eibach.cz/pro-kit-skoda-octavia-combi-5e5-2-0-tdi-110kw-312223.html#technical rozdíl je ve váze zadní nápravy 1030kg vs 1075kg. Bohužel netuším, kde tenhle údaj najdu. Nemáte někdo tucha? Není to náhodou combi . 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moral3z Vloženo 11. Únor 2021 Sdílet Vloženo 11. Únor 2021 (editace) Nene, combi jsou oboje. Jedna je pro zadní víceprvek a jedna pro normální nápravu. Na jedné stránce jsou obě varianty a jsou takto Náprava: Náprava s prostorově uloženými rameny Náprava: Sdružený otočný čep ramene nápravy Takže tím je to jasné. Editováno: 11. Únor 2021, autor: Moral3z Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 21. Únor 2021 Sdílet Vloženo 21. Únor 2021 (editace) V 11. 2. 2021 na 19:34, Moral3z napsal: Nene, combi jsou oboje. Jedna je pro zadní víceprvek a jedna pro normální nápravu. Na jedné stránce jsou obě varianty a jsou takto Náprava: Náprava s prostorově uloženými rameny Náprava: Sdružený otočný čep ramene nápravy Takže tím je to jasné. Nevím co řešíš 2.0 TDI 110kw má vzadu kliku!!! Víceprvek má 4x4. Editováno: 21. Únor 2021, autor: kacer1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moral3z Vloženo 22. Únor 2021 Sdílet Vloženo 22. Únor 2021 Po dvou týdnech řešíš věc, která je vyřešená. Vždyť to tam píšu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mastibruch Vloženo 27. Březen 2021 Sdílet Vloženo 27. Březen 2021 No a koupil jsi nakonec ten Eibach? Ja uvazuju nad ST ale připadaji mi ty 3 cm už moc. Měl jsem to tak na Fabii s R17 a bylo to OK. Ale na té ovci co jsem viděl fotky tak s R18 mi to pripadalo nejak moc utopene s minus 30mm. Nenašel někdo náhodou nějaké pružiny minus 20mm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moral3z Vloženo 27. Březen 2021 Sdílet Vloženo 27. Březen 2021 Nakonec jsem koupil ty Eibachy. Do konce března mají akci. Včera jsem je vyzvedl a teď se musím přemluvit k montáži... S utopením souhlasím. Proto jsem koupil ještě podložky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarkey Vloženo 27. Březen 2021 Sdílet Vloženo 27. Březen 2021 Co takhle KW a nastavit si výšku podle svého ? Navíc jsou lepši jak Eibachy, jen ta cena... K tomu sportovní uložení tlumičů, ložiska, silentbloky a stabilizátor a mohlo by to i nějak fungovat 😁 a ne jen tak napůl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mastibruch Vloženo 27. Březen 2021 Sdílet Vloženo 27. Březen 2021 Před hodinou, Moral3z napsal: Nakonec jsem koupil ty Eibachy. Do konce března mají akci. Včera jsem je vyzvedl a teď se musím přemluvit k montáži... S utopením souhlasím. Proto jsem koupil ještě podložky... Nemyslel jsem utopene jako ze dovnitř podbehu ale spis jen tou velikostí. Já mám ET 43 takže kola jsou s karoserii srovnána naprosto v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mastibruch Vloženo 27. Březen 2021 Sdílet Vloženo 27. Březen 2021 před 56 minutami, Malarkey napsal: Co takhle KW a nastavit si výšku podle svého ? Navíc jsou lepši jak Eibachy, jen ta cena... K tomu sportovní uložení tlumičů, ložiska, silentbloky a stabilizátor a mohlo by to i nějak fungovat 😁 a ne jen tak napůl. A pak to budu muset nechat stát na dvorku, protože to bude absolutně nepoužitelné. 🙄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 13. Duben 2021 Sdílet Vloženo 13. Duben 2021 V 27. 3. 2021 na 18:57, mastibruch napsal: No a koupil jsi nakonec ten Eibach? Ja uvazuju nad ST ale připadaji mi ty 3 cm už moc. Měl jsem to tak na Fabii s R17 a bylo to OK. Ale na té ovci co jsem viděl fotky tak s R18 mi to pripadalo nejak moc utopene s minus 30mm. Nenašel někdo náhodou nějaké pružiny minus 20mm? A co koupit origo pružiny ze sportovního podvozku -1,5cm?(problem bude cena), ale za mě STčka -3cm jsou pohoda, někde je tady foto einbach -3cm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvasimodo Vloženo 29. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2021 (editace) Já zrovna před 14 dny nechal nandat na moje RS 230 pružiny ST 30/30, vzhled a hlavně zlepšení jízdních vlastností prostě pecka!!! Editováno: 29. Červenec 2021, autor: kvasimodo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 16. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2021 Máte zkušenosti i s eibachem ? Je lepší toto nebo eibach ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvasimodo Vloženo 17. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2021 před 22 hodinami, 15degren napsal: Máte zkušenosti i s eibachem ? Je lepší toto nebo eibach ? Já osobně ne , ale výše na této stránce o tom psal ritch . Který se rozhodoval mezy eibach a ST ,a nakonec si vzal ST ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marian.marcin Vloženo 17. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2021 ST je v podstate KW takže by to mala byť kvalita zrovnatelná z Eibach . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.