beuticek Vloženo 25. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2016 Za me jasna cerna magicka a bezovy interier. Za 3/4 roku vlastnictvi jsem se stale jeste dostatecne nenabazil. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2016 Mně nejvíc s corridou baví pohled na parkoviště, kde mezi všemi těmi černými a stříbrnými auty doslova svítí :-) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wilevra Vloženo 26. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2016 tmavá barva na O3 bez chrompaketu vypadá fádně. naivně jsem myslel, že díky té bílé budu trochu nenápadnej, ale ta antracitová kola jsou vidět na sto honů... za mě nejpraktičtější - stříbrná a capuccino za mě nejhezčí - topaz a quartz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waleri Vloženo 20. Únor 2017 Sdílet Vloženo 20. Únor 2017 (editace) V 25. 12. 2016 na 20:58, beuticek napsal: Za me jasna cerna magicka a bezovy interier. Za 3/4 roku vlastnictvi jsem se stale jeste dostatecne nenabazil. Přesně. Já se nenabažil ani po 2 letech. Vybírat dneska znovu, vyberu si totéž. Editováno: 20. Únor 2017, autor: waleri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 27. Březen 2017 Sdílet Vloženo 27. Březen 2017 Odtiene sa dajú pozrieť aj na tejto adrese Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 28. Březen 2017 Sdílet Vloženo 28. Březen 2017 (editace) Bomba odkaz, známé barvy odpovídají. A rovnou jsou tam i nové náběhy. Editováno: 28. Březen 2017, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.