antiS Vloženo 11. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 19 hours ago, Kuchar7 said: Koukni se do spodní části TP pro alternativní rozměry. uz jsem to v TP nasel, diky :) koukal jsem spatne, nedocetl jsem to az do konce ... :) opravdu to jsou 17ky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 11. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 Pozor, řešil jsem to taky a pokud někdy v budoucnu máš v plánu řetězy, třeba v Rakousku, tak u RS pouze při kolu 205/50 R17 na disku 6J. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemfis Vloženo 11. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 Údajně se vlezou i na 225/45/17 retězy s malejma okama - Pewag servo sport RSS 73 ale nemám odzkoušené... může někdo potvrdit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 11. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 Podle pewagu možná ano, ale nemají potvrzeno podle Škoda Auto ne. Podívej se asi o deset příspěvků výš, tam jsem to řešil.Nakonec jsem se vydal cestou nejmenšího odporu 6jx17.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemfis Vloženo 11. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 Nebavím se teď o tom, jestli to je nebo není legislativně ok - není... není to zapsané v TP, ale o tom, jestli s tím má někdo reálnou zkušenost a jezdí s tím a jestli se to tam vleze aniž by to něčemu vadilo. Dost lidí s RS nechce jezdit celou zimu na gumách 205/50, ale zároveň když jednou za 5 let jedou do Rakous, tak potřebují řetězy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 11. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 Věř mi, že legislativu jsem neřešil ani já, dokonce mi nevadí 205/50 protože bydlím v podhůří a na sněhu je užší guma lepší ale co mi vadilo je nulový výběr disků 6jx17. Nakonec jsem jel 350km pro jediný který se mi líbí. Mám jistotu a klid. Ale zpátky k tématu, hledal jsem několik dní tu samou informaci co ty, a výsledek? Někdo to musí vyzkoušet, já nedám bůra za řetězy abych testoval jestli to půjde. Jestli to zkusíš ty, bude ti pár lidí vděčných, protože to nikdo, kdo by se o to pokusil zatím neřekl. Jinak v jednom velkém pneuservisu mi technik řekl, na tohle už sereme. Takhle jsme jednou udělali škodu přes 100k na Audi, jenom proto, že jsme tam dali řetězy podle katalogu Thule. Bohužel v katalogu nebylo napsáno, že v kombinaci se vzduchovým podvozkem není možné použít. Moc jsem ti nepomohl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 18. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2019 Neprezival by som to tak...borbet a ronal su velmi kvalitne disky. Ked niekto nevie jazdit, ohne aj kovadlinu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 1. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2020 Potreboval by som radu, názor resp. skúsenosť. Mám disky originál Škoda FLASH rozmer by to mal byť 6jx17. Aktuálne sú tam pneu 205/50. Musím tam vymeniť pneu a chcel by som tam dať širšie 225/45. Bude to reálne na ten disk obuť také širšie pneu ? Videl som to na pár Yeti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 2. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2020 @marfan Nei sú nahodou 7JX17 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 2. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2020 (editace) Flash sú podľa katalógu 6Jx17 pre pneu 205/50, takže 225 tam nenatiahneš, potrebuješ 7Jx17 /Teron, Denom, Nivalis, Hawk, Trius/ alebo 7,5Jx17 /Dorado/... katalog Editováno: 2. Říjen 2020, autor: stafa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 6. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2020 Na výše uvedená kola však nelze dát běžné řetězy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritch Vloženo 7. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2020 (editace) Gemini na zimu su momentalne v procese renovacie.Aka farba by sa podla vas hodila k laku auta?Ciernu uz nechcem,uvazujem nad bronzovou. Editováno: 9. Říjen 2020, autor: ritch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 8. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2020 Antracitovú farbu by si nechcel ? Tak ako sú originál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritch Vloženo 9. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2020 (editace) @marfan Prioritou bola renovacia,boli uz dost okusane.Medzitym ma napadlo,co sa tak niecim odlisit byt jedinecny a myslim,ze sa ta mosadz podarila a k laku auta bude uzasne ladit.Uz len obut Pirellky a zimna sezona moze zacat 😀 Edit : Pirelli obute Edit2: Vcera prezute...edicia G bronz zima 2020 Editováno: 2. Listopad 2020, autor: ritch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 9. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2020 Co ta to stalo ? Kludne aj do SS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keporkak_jedna Vloženo 23. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2020 Přezuto na zimní 18" Gemini z letních 19" Extreme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 25. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2020 Ja tak isto na gemini diskoch túto zimu. Na leto plánujem nové disky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 20. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2020 Ja mám na zimu čierne Trius 17" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 20. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2020 Ja mám Flash z výpredaja a stále tvrdím, že za tú cenu (67€/ks) to fakt stálo... 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 21. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2020 Super cena ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koldas Vloženo 24. Únor 2021 Sdílet Vloženo 24. Únor 2021 (editace) Zdravím, zůstali mi z O1 alu disky 15" Zvažuji, zda je nechat na zimu na O3. Bude to sedět, nebo je to nesmysl. Díky Edit:já bych to neřešil, ale zjistil jsem, že na disky Lepus co jsou na GL nejdou nasadit řetězy... A to je blbý... Editováno: 24. Únor 2021, autor: koldas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 24. Únor 2021 Sdílet Vloženo 24. Únor 2021 O1 má rozteč šrobov 5x100 a O3 5x112. Čiže to fyzicky nedáš na O3. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koldas Vloženo 24. Únor 2021 Sdílet Vloženo 24. Únor 2021 Jj díky za info. Už jsem zjistil také, že mají i jinou díru. Takže půjdou do světa. Teď ještě vyřešit ty řetězy na zimu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spartakcz Vloženo 25. Únor 2021 Sdílet Vloženo 25. Únor 2021 Ahoj, zkusím - nemá někdo navíc ALU kola na O3 (16", 17"), kterých by se rád zbavil/prodal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryzen Vloženo 8. Březen 2021 Sdílet Vloženo 8. Březen 2021 (editace) Já koupil auto teď v únoru. Alu co na něm byli jsem obul na nové zimní Barum Polaris 5 205/55/16 a letní 4 roky staré Savy prodal. Jezdit v zimě na plecháčích a mít půl roku ošklivé auto bych nesnesl. Na léto jsem koupil na bazos elektrony také 16 tky Minoris, protože 17 tky 225/45/17 v techničáku výbava Ambiete plus nemá -((( Jinak alu sad na bazos je docela dost, začínají být už i letní sady. Editováno: 8. Březen 2021, autor: ryzen 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.