Hravec Vloženo 19. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2014 ale on nemá orig. alarm... nicméně motor se nouzově vypíná podržením tlačítka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomkho Vloženo 19. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2014 Deaktivacia senzorov pohybu - nerobi sa to za jazdy. Po vypnuti alarmu (deaktivacii alarmu) sa bez spojky 2x ťukne do štart tlačítka a je to deaktivované pre nasledujúce zamknutie (aktiváciu alarmu). Po nasledujúcom odomknutí ale sa to resetne a v ďalšom cykle aktívneho alarmu sú aktívne aj čidlá. To Hravec - no mne to podávali tak, že oni odporúčajú Meta alarmy, montujú le tie, od Škoda Auto to majú schválené, o origo alarme sa vôbec nezmienili. A to isté ponúkajú aj v druhom, najväčšom, servise Škoda v Bratislave. A pritom v katalógu OIII príslušenstva je v ponuke origo alarm na doobjednanie. A dnes sa mi stala ďalšia nepríjemnosť - umýval som auto, kľúče boli v aute, auto odomknuté, otvoril som kufor a alarm začal hučať. Začínam z toho byť na prášky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 19. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2014 Tak to bych je poslal někam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 20. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2014 Hravec: Pokud za jízdy stiknu jednou S/S tlačítko naskočí hláška "Dalším stiskem tlačítka vypnete motor" takto jsem myslel ten dvojklik. Dlouhý stisk funguje ve výsledku stejně. Thomkho: Tolik problémů - sepsal bych poruchy a nechal bych je to vymontovat a vrátit peníze. S Athosem od Jablotronu žádné náhodné poplachy nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrik Vloženo 21. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2014 No možná proto, že Athos nemá ve standardu hlídání vnitřního prostoru pomocí čidel. Ale to je jedno. Pokud máš Athos s Kessy měl bych na Tebe jiný zvídavý dotaz: Zkoušel jsi "nouzové otevření dveří" pomocí zámku ve dveřích řidiče? Jak se alarm zachová? Odpojili Ti zámek ve dveřích od centrálu tak, aby při překonání vložky zámku (což umí každý sígr) byl vyhlášen poplach nebo se alarm odjistí a obsah auta změní v tichosti majitele? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ersa Vloženo 7. Září 2014 Sdílet Vloženo 7. Září 2014 třeba proto je vnitřní orig. čidlo nikoli ultrazvuk ale mikrovlna... Nevím, zda to sem patří, zajímá mě, zda je u alarmu z výroby pohybové čidlo ultrazvukové nebo mikrovlnné čidlo a zda je umístěné ve stropě před schránkou na brýle. děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 7. Září 2014 Sdílet Vloženo 7. Září 2014 však to máš v tom příspěvku co jsi citoval, je to ultrazvuk a je umísténo jak píšeš.... kokta zmateně popisoval jak je to u OII kde když je mikrovlna, není žádná čidla vidét, neb jsou schovaná, což vyplývá z použité technologie.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sighart Vloženo 5. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2014 To není tim zamčením. Když je auto nastartované, tak dálkové ovládání, ani dotykové sensory prostě nefungují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sighart Vloženo 5. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2014 Jo máš pravdu. Je to tak půl napůl, já to nedůsledně četl a ty bys to mohl příště napsat s víc čárkama. Chápal jsem tu větu trochu jinak než jsi napsal. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraZi Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 Jak dlouho vám (kdo máte KESSY) vydržela baterka v klíčku? Já jsme ji musel měnit už po 530 dnech, což se mi zdá strašně málo, tak spekuluji, zda byla nemocná od začátku nebo zda za to mohou větší nároky KESSY. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter.s Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 ako často chodíš do auta ? lebo bude rozdiel či kľúč vyšle signál ráno a večer, alebo 20x denne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraZi Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 (editace) Na minimálně 6-8 denně zamykám/odemykám, baterka je za 76 Kč tak to není třeba řešit, jen mě překvapilo, že jsem to u předchozích aut nikdy nemusel řešit - z baráku šly do 4 let Editováno: 9. Únor 2015, autor: FraZi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 Tak to vydrží dle mě hodně. 530 dnů při tomto používání je totéž, jako celoživotní výdrž baterie pro víkendového jezdce (+ dovolená). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraZi Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajjja Vloženo 10. Únor 2015 Sdílet Vloženo 10. Únor 2015 Mám rok a 3 měsíce a zatím v pohodě. Určitě záleží na četnosti používání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri733 Vloženo 10. Únor 2015 Sdílet Vloženo 10. Únor 2015 Mně vydržela baterka v Kessy cca 3/4 roku. Vyměnili mi jí v servisu asi za 60 Kč. Používám Kessy skoro denně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 11. Únor 2015 Sdílet Vloženo 11. Únor 2015 9/13 a pořád drží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corsaczek Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 Auto si rekne ze je vybita? Jakym zpusobem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 mě to napsalo na maxidotu po cca roce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corsaczek Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 Fajn, dobry vedet. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corsaczek Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 Tak dneska overeno v praxi, auto chce po 9 mesicich a 24.000 km novou baterku. Pocitam, ze vymenu zvladnu v klidu sam? Vite nekdo typ baterie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 mrkni do návodu, je na netu. https://www.dropbox.com/s/hxtur2vito2ryb0/Screenshot%202015-02-22%2017.16.54.png?dl=0 https://www.dropbox.com/s/hqyo4hdorwkymbv/Screenshot%202015-02-22%2017.16.47.png?dl=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corsaczek Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 Diky :-) Mozna bych mohl navod vzit na milost a obcas ho otevrit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 (editace) hehe , návody sou zrádné, hlavně když je k výrobku nedostaneš vůbec.(viz třeba elektronická servisní knížka) Editováno: 22. Únor 2015, autor: kokta7 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corsaczek Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 Jo, servisni "knizka" mi hodne pobavila. To jsou zlepsovaky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.