Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

04/2014 MR 2014 - po každom zamknutí/odmoknutí. Lepšie by bolo aby to odklopilo až po štarte. Asi otázka na ferdu, či sa to dá zmeniť.

Mne i u O3 zustavala zrcatka seknuta. Musel jsem auto vypnout a znovu zapnout zapalovani. Nebo ruzne otocit joystickem na dverich aby se to nejak chytlo. Nakonec jsem v menu radia funkci sklapeni vypnul.

Mel jsem MR2014. Tak snad to ted vychytali. Do noveho auta uz sem si tu funkci nedal po zkusenostech z predchoziho.

Upraveno od bicista

MR14 narovnají se až po zapnutí zapalování...

MR2015 sklapaju aj vyklapaju sa hned po odomknuti a zamknuti auta s Kessy.

Výroba 11/2013 MR2014, zrcátka plácají při zamykání i odemykání. Je jedno jestli kessy nebo ovladačem.

Tak to vypada na pekny bordel :)  spis se neco zmenilo ke konkretnimu datu nez presne k MR.

Není pravda, takhle mi to plácá od prvního sednutí do mazlíka 6.12.2013.

A to jsem do něj sedl, jen co sjel z kamionu.

No tak to nevím, přepravní mód je pravda, ale zrovna zrcátka ještě před aktivací fungovala tak, jak popisuji. Byl jsem u toho, když auto dorazilo na kamionu do prodejny. Bude to ta druhá možnost, že to nebylo až od MR2015.

Bohužel nebo naštěstí tohle není pravda:

"pokud je potřeba aktualizovat nějakou jednotku a je jedno zda kvůli reklamaci nebo to prostě vyskočí z ODISu, musí servis aktualizovat všechny jednotky na cestě k ní, tedy i několik jednotek, jinak aktualizace té konkrétní nejde provést"

CAN rozhodně není postaven, že by byla nějaká jednotka dřív a nějaká dál a rozhodně zde nejsou žádné následnosti.

Bohužel to tak opravdu není a je to opět jen ukázka "schopností servisu". Jediné co je nutí k přehrání i jiných jednotek jsou jen případné předešlé servisní akce, které nebyly provedeny. ODIS však umožní je obejít a nainstalovat jen tu konkrétní, ale zde zase naráží servis na nutnost provádět tyto servisní zásahy, aby procházel audity ze strany Škodovky.

A není to tak, že aktualizovat se můžou nezávisle, ale pro správnou spolupráci musejí být všechny/některé aktualizovat na vyšší verzi?

Tak jsem po jednom a čtvrt roce musel vyměnit baterku v klíčku, protože mi přestalo fungovat KESSY. Vyměnil jsem si baterku sám, záležitost na cca 10 min i s přečtením postupu v manuálu k vozidlu. Spárovat klíček s autem jsem nemusel.

Neodpustím si, po přečtení celého tohoto vlákna, jednu poznámku. Chlapi, čtěte návody, nebo alespoň, když něco nevíte, tak se snažte si informace najít sami, protože nad některými příspěvky jsem krotil hlavou a nevěděl jsem, zda je to myšleno vážně, nebo je to sranda. Bohužel jsem zjistil, že to bylo myšleno vážně.

Upraveno od Petoru

• 4 týdny později...

Jo, taky jsem měnil, přestalo odemykat dotykem rukou (startování šlo dál)

Já měním cca jednou za půl roku (asi kupuju levnou šmejd baterii) a taky jsem nikdy nemusel párovat klíček.

Já kupoval auto v lednu a měnil jsem v červenci. Ale auto bylo vyrobené v 05/14 a já s ním nejezdil, takže nemohu posoudit jak dlouho baterka vydržela, zda byla již jednou třeba měněná. Ale zcela určitě nevydrží nic, kupoval jsem přímo v autorizáku, no stála asi 40 korun....Ale na druhou stranu jsem s Kessy spokojenej moc, je to pohodlíčko.

Upraveno od Clint

Já kupoval roční auto a poprvé měnil baterii v klíčku po 2 měsících. Jak píšeš, težko říct, jestli byla původní. Pak jsem měnil 2x za rok, auto používám denně.

Ale jinak jsem s Kessy maximálně spokojenej.

Drží od 9/13 tak čekám jak ještě dlouho...

Ale to myslíš 12V baterku v autě - akumulátor, ne tu 3V v klíčku? Jinak i v garáži zamykám.

Já jsem četl v souvislosti s nezamykáním o vybíjení akumulátoru, proto se divím že i u klíčku.

Nevíš z jakého důvodu má ten odběr vyšší.

Bude ten odběr vyšší když nechám klíč v otevřeném autě? V práci musím nechávat auto odemčené a už to vypadá že budu muset znova dávat novou baterku která tam je od letošního února.

Upraveno od Barbossa

Navrhnu vývoji v ŠA, aby udělali ten klíček dobíjecí do zásuvky :D

Díky za vyčerpávající odpověď.

Takže když nechám auto odemčené jedním klíčem který dám doma do šuplíku a dál budu používat druhý klíč tak ten v šuplíku se bude stále vybíjet? :-)

Řekni známému z ŠA že by to chtělo spánkový režim klíčků.;-)

A nebo tu bezdrátovou nabíječku klíčků a pro Clinta extra klíček do zásuvky :-D

• 1 měsíc později...

Tak jsem včera musel opět vyměnit baterku v klíčku. Tedy za dva měsíce. Je pravda, že jsem posledně koupil nějakou no name baterii. Příště koupím kvalitnější. Na tom vybíjení klíčku při otevřeném voze asi něco bude. Ráno jsem zajel s autem do garáže, abych vyměnil pneu, nechal jsem auto odemknuté a s klíčkem v kapse jsem vyměňoval pneumatiky. Asi po hodině jsem chtěl auto zamknout a přes KESSY to nešlo.

Bezne mavam auto ovorene na dvore cele dni,popripade s klucom vo vacku v jeho blizkosti beham a zatial bateria drzi.Menit po 2 mesiacoch je extrem.Bud nejaky problem s prilisnym odberom,alebo ta vymenena bateria ozaj stala za prd.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.