Publikováno Srpen 27, 201312 r Zdravím, mám FII 1.4 16V r.v. 2008, najeto 90 tis. km. při nastartování (sitič) zpravidla ráno je cítit z topení benzín či spaliny (nedokážu přesně specifikovat) po 1-2 minutách už normál. Zajímavý je také, že když ráno po nastartování za studena couvám mám zvuk z výfuku, jako bych měl někde díru. Při jízdě dopředu zvuk normál. Při ohrátí motoru je zvuk z výfuku při couvání normál. Porádí mi někdo, setkal se s tím někdo. Díky.
Srpen 27, 201312 r deravy alebo uvolneny vyfuk ?a po nastartovani a hned aj cuvani sa ti smrad z vyfuku zastudena .. dostava do nasavania kabinoveho vzduchu .. preto to intenzivnejsie citit ?
Srpen 27, 201312 r Autor Zvuk jako by byl děravý...přesně...hned po nastartování se dostává do kabiny přes topení.
Srpen 28, 201312 r Přesně tak. Měl jsem totéž u Roomstera a byl pod motorem uvolněný vlnovec od výfuku.
Srpen 28, 201312 r Autor ahoj. Díky. To bude možný. Je pravda že poslední dobou po jízdě na nerovnosti se objevuje takový rachtání nebo kovový zvuk. Mrknu se zítra pod auto.
Srpen 29, 201312 r stačí prašnejšie miesto pod autom a keď ste dvaja...jeden sedí v aute, pomaly pridáva plyn a ten druhý mrkne pod auto, či niekde neprefukuje
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.