The_DoctoR Vloženo 3. Září 2013 Sdílet Vloženo 3. Září 2013 Kde zjistím, do kdy mám platné STK? Známky mi ze značky někdo strhl a doklad žádný nemám. Dá se to někde najít v nějaké databází podle SPZ? Děkuji. Adam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Září 2013 Sdílet Vloženo 3. Září 2013 Copak ty nemáš velký techničák? Bez něj tě na STK stejně nepustí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 3. Září 2013 Sdílet Vloženo 3. Září 2013 Tak tak, ve velkém techničáku máš dole razítko a datum z poslední STK. Nicméně, jestli známky na značce nemáš, tak okamžitě na STK s techničákem ať ti je tam podle něho dolepí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 3. Září 2013 Sdílet Vloženo 3. Září 2013 nebo na kartičce o měření emisí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dusan.k Vloženo 4. Září 2013 Sdílet Vloženo 4. Září 2013 The Doktor koupil auto jestli se nepletu jako roční vůz asi před rokem.Ted má tedy asi 2 roky.U nových aut je první technická až po 4 letech.To by i vysvětlovalo,proč známky na značce nemá a ani jinde jiný záznam.Pletu se? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adoks Vloženo 4. Září 2013 Sdílet Vloženo 4. Září 2013 Známky se lepí i na nové auto při vydání RZ. Pokud nemáš v techničáku razítko z STK, tak 4 roky od první registrace vozu ( první vydání RZ) v případě nového auta, v případě dovozu 2 roky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dusan.k Vloženo 5. Září 2013 Sdílet Vloženo 5. Září 2013 adoks s těma známkama máš pravdu.Omlouvám se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Hübsch Vloženo 16. Září 2013 Sdílet Vloženo 16. Září 2013 Auto jsem koupil nové za 4 roky na STK.Ale i ty první známky z auto-prodejny mají v TP razidlo o tom že auto prošlo STK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 23. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2017 (editace) Jakou můžu mít prodlevu když pojedu na emise (zelená známka) a do jaký doby můžu pak na technickou(červená známka)? A až udělam technickou, tak mi bude platit od doby když mi dali červenou známku a nebo od doby když jsem byl na emisích? Editováno: 23. Srpen 2017, autor: Mr.Pavka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2017 Do 1 měsíce a platnost na červené nálepce/ VTP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukynn123 Vloženo 23. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2017 Zelená známka se už ale nedává, ne? Buď projdeš obojím nebo nedostaneš stk 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2017 Tys v poslední době ještě nebyl na emisích, co? Zelená známka samozřejmě existuje, vylepuje se na protokol z měření emisí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 24. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2017 (editace) Naposledy před pěti lety ještě se starým autem. Teď mě čeká první technická s Fabulí. Editováno: 24. Srpen 2017, autor: Mr.Pavka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2017 To nebyla otázka na tebe, ale na lukynn123. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 4. Září 2017 Sdílet Vloženo 4. Září 2017 (editace) A jak se na motoru HTP (CGPA) měří emise? Naposledy sem byl s Twingem r.v. 94 a u toho se strkal teploměr do díry pro měrku oleje a chytaly se kleště na kabel ke svíčce. Plus samozřejmě trychtýř na vejfuk s čidlem výfukových plynů. Ale u "moderního" motoru HTP prej už jemom připojí nějakou diagnostickou zásuvku díky kterej si emisní měřící stroj zjistí otáčky motoru i teplotu motoru. Editováno: 4. Září 2017, autor: Mr.Pavka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 4. Září 2017 Sdílet Vloženo 4. Září 2017 je to tak: sonda do výfuku a kabel do diag. zásuvky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.