Publikováno Září 3, 201312 r Kde zjistím, do kdy mám platné STK? Známky mi ze značky někdo strhl a doklad žádný nemám. Dá se to někde najít v nějaké databází podle SPZ? Děkuji. Adam
Září 3, 201312 r Tak tak, ve velkém techničáku máš dole razítko a datum z poslední STK. Nicméně, jestli známky na značce nemáš, tak okamžitě na STK s techničákem ať ti je tam podle něho dolepí
Září 4, 201312 r The Doktor koupil auto jestli se nepletu jako roční vůz asi před rokem.Ted má tedy asi 2 roky.U nových aut je první technická až po 4 letech.To by i vysvětlovalo,proč známky na značce nemá a ani jinde jiný záznam.Pletu se?
Září 4, 201312 r Známky se lepí i na nové auto při vydání RZ. Pokud nemáš v techničáku razítko z STK, tak 4 roky od první registrace vozu ( první vydání RZ) v případě nového auta, v případě dovozu 2 roky.
Září 16, 201312 r Auto jsem koupil nové za 4 roky na STK.Ale i ty první známky z auto-prodejny mají v TP razidlo o tom že auto prošlo STK
Srpen 23, 20178 r Jakou můžu mít prodlevu když pojedu na emise (zelená známka) a do jaký doby můžu pak na technickou(červená známka)? A až udělam technickou, tak mi bude platit od doby když mi dali červenou známku a nebo od doby když jsem byl na emisích? Upraveno Srpen 23, 20178 r od Mr.Pavka
Srpen 24, 20178 r Tys v poslední době ještě nebyl na emisích, co? Zelená známka samozřejmě existuje, vylepuje se na protokol z měření emisí.
Srpen 24, 20178 r Naposledy před pěti lety ještě se starým autem. Teď mě čeká první technická s Fabulí. Upraveno Srpen 24, 20178 r od Mr.Pavka
Září 4, 20178 r A jak se na motoru HTP (CGPA) měří emise? Naposledy sem byl s Twingem r.v. 94 a u toho se strkal teploměr do díry pro měrku oleje a chytaly se kleště na kabel ke svíčce. Plus samozřejmě trychtýř na vejfuk s čidlem výfukových plynů. Ale u "moderního" motoru HTP prej už jemom připojí nějakou diagnostickou zásuvku díky kterej si emisní měřící stroj zjistí otáčky motoru i teplotu motoru. Upraveno Září 4, 20178 r od Mr.Pavka
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.