Přejít na obsah

Zaslepení zámku dveří řidiče

Hravec

Doporučené příspěvky

ale ta záslepka je na O II , fabii, Yetiho (toto podvlákno pro O III)... ta záslepka na OII je normálně v etce jak jsem psal výše a krytka je na té stránce dole, jen je třeba ji nechat olakovat!

... O III má úplně jinak konstrukčně řešené kliky 

O II  

O III

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 4 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 3 měsíce později...

V tomto neporadím na 100%, ale... čo tak skúsiť pozrieť verziu pre pravostranné riadene? Predpokladám, že v GB nebudú mať zámok u spolujazdca a niečo tam bude musieť byť miesto zámku. Poprípade komplet prerobiť kľučku na RHD verziu ak je iná od LHD.

Odkaz ke komentáři

no to nevim, nicméně co vim, tak zámky se stále překonávají (mě takto vybrali O II - moje předminulé auto) a překonávat budou a problém je pak třeba s pojišťovnou, protože mnohdy v takovém případě tvrdí, že vozidlo nebylo uzamčeno.... a mnoho lidí to zijstí až kdovíkdy, jako já až po příjezdu domů, že mám vykradené věci v kufru i v autě, ale po tmě jsem to nepostřehl, a ani jsem neotvíral přihrádku před spolujezdcem abych zjistil, že je prázdná....

Editováno: , autor: Hravec
Odkaz ke komentáři

no jistěže bez poškození zámku, proto píšu že pak byl problém a to jak s policajtama tak s pojišťovnou - obojí mi tvrdili, že auto nebylo zamčeno tedy zajištěno...naštěstí se mi od známého od kriminálky od autařů podařilo sehnat vyjádření, že takové případy evidují... a že se do auta dá dostat i bez poškození zámků, mimochodem mi ten známí sděleil že se do O II dá dostat i když jsou zámky zaslepeny... přes kufr, nechtěl specifikovat, ale naznačil, že pokud je to v době těsně po zamčení,vozidla, jde ledascos...

Odkaz ke komentáři

omlouví

no to nevim, nicméně co vim, tak zámky se stále překonávají (mě takto vybrali O II - moje předminulé auto) a překonávat budou a problém je pak třeba s pojišťovnou, protože mnohdy v takovém případě tvrdí, že vozidlo nebylo uzamčeno.... a mnoho lidí to zijstí až kdovíkdy, jako já až po příjezdu domů, že mám vykradené věci v kufru i v autě, ale po tmě jsem to nepostřehl, a ani jsem neotvíral přihrádku před spolujezdcem abych zjistil, že je prázdná....

omlouvám se za dezinformaci - výše jsem opravil text z: mě takto vybrali O III  na: mě takto vybrali O II - moje předminulé auto - překlep v počti velkých I namísto dvou uvedeny tři

Odkaz ke komentáři

Ono je tez otazka, co je lepsi. Kdyz uz se rozhodne mi nekdo vybrat auto, tak budu mnohem radeji kdyz mi to udela bez poskozeni cehokoliv nez kdyz by mi vymlatil sklo, pri tom dost casto zkurvi i lak na dverich a to sklo dost casto jeste poskodi kuzi na sedadlech. S pojistovnou se uz imho nejak vzdycky domluvim. Nikdy jsem nemel s nimi nejmensi problem.

Editováno: , autor: mike_k
Odkaz ke komentáři

to by mě zajímalo jak bys jim vysvětlil splnění podmínky dle VPP že vozidlo musí být zabezpečeno, když nebude evidentně zřetelné co kdo překonal... bez překonání překážky nelze prokázat že bylo vůbec něco vykradeno, vím o čem píšu... ty musíš pojistiteli prokazovat příčinnou souvislost...

nicméně jistě záleží co to je za lupiče a po čem jdou...

mě ukradli cédéčka, servisku, sluneční brýle, nabíječku na mobil, svinovací metr, propisku a vizitky.. toto z auta a z kufru kde byla taška ze skvoše, kterou jen prohrabali a nic nevzali, ani raketu, neb by s ní na ulici asi byli více nápadní, z kufru vzali jen koplet síťový program, hever, klíč na kola,, trojúhelník, vestu, lékárničku a kupodivu i smetáček....

Odkaz ke komentáři

sorry za zasirani tematu, ale kdyz uz je o tom rec...vybrali mi takhle O2, vzali rezervu a vybrali prihradku. Nicmene zamky neposkozene, vubec nebyla zadna znamka nasilneho vniknuti, nic. Nechaval jsem pak zkontrolovat zamky v servisu a bez poškození. Jsem si jist, ze auto bylo zamcene, ale je to tvrzeni proti tvrzeni a pojistovna nezaplatila nic. Proti tomuhle asi neni obrana :(

Kdyz to same auto vykradli podruhe, uz to vzali univerzalnim klicem (sutrem) a protoze uz jsem tam nic neměl, vzali mi aspon kulicha zmrdi. Zabavny to pak bylo na policii, kdyz jsme do protokolu uvedli rozbite okno a kulicha Lacoste :)

Editováno: , autor: attim
Odkaz ke komentáři

nezasíráš vlákno, jsem rád, že tu má někdo podobnou zkušenost, tedy ne že bych to někomu přál, ale alespoň nevěřící tomáší budou vědět, proč mít zaslepené zámky...

samo šutru se neubráníš, ale ten co ví jak šutr nepotřebuje a pokud nebude mít auto zámky určitě do šutru nepůjde, půjde prostě k dalšímu autu....

Odkaz ke komentáři

Minimálně je to alespoň něco, ne? A jestli se ví, že se zloději do auta zámkem dostat umí bez jeho poškození, tak alespoň chybějící krytka je důkaz nějaké neobvyklé manipulace.

Já bych si jediný zámek na autě zaslepit nenechal. Tak jako utopíš mobil můžeš utopit i klíč a dálka pak fungovat nebude, vybije se baterka...Těch situací může být. Jezdím dost do přírody a ono přijet zmrzlej nebo zmoklej k autu stojícímu na kraji lesa a zjistit, že nemám jak odemknout...To je snad lepší se dohadovat s pojišťovnou, než takhle trvale sloužit autu. Už jsem taky přemýšlel kam s klíči když chci jít v přírodě plavat a nemám s sebou hlídače-na to jsou pak zlaté obyčejné klíče.

Odkaz ke komentáři

měl jsem ve všech autech se zaslepenýma zámkama už od dob Felicie udělaný magnetický spínač (otvírač) centrálu, pod čelním sklem v určitém místě přiložit magnet a auto se otevře, samo, to neřeší vybitou baterku, ale do auta se dalo dostat, u Felicie jsem magnet vozil pod víčkem u uzávěru nádrže (nezavíral se centrálem) u dalších aut v podběhu, nicméně jsem to potřeboval od roku 1995 co jsem koupil Felicii tuším že 2x... pokud by se vybila baterka, využít službu otvírání aut, co vím, zatím otevřeli všechno... i S classe bývalého šéfa...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...