hollywood.2 Vloženo 8. Září 2013 Sdílet Vloženo 8. Září 2013 Založil jsem toto téma,abychom mohly alespoň tady ponadávat nad okrádáním našich 4kolovích miláčků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hollywood.2 Vloženo 8. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2013 Tak jsem si říkal zatím auto bez úhon vydrželo provoz a ono ouha.Včera při mytí jsem zjistil,že nějakej primitiv si půjčil krytku na zadní tažné oko(viz foto).Nevím k čemu mu bude .Holt povaha nenechavích ručiček ,jedině sekat . Takže objednat novou a nějak ji zabezpečit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Září 2013 Sdílet Vloženo 8. Září 2013 Vlákno jsem přesunul. Mám pocit, že o tu krytku už někdo z kolegů na foru také přišel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hollywood.2 Vloženo 8. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2013 (editace) Editováno: 8. Září 2013, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 8. Září 2013 Sdílet Vloženo 8. Září 2013 U nas u baraku stoji taky rapid bez krytka a podle me se to nekrade ,ale spise se to nekde po ceste vytrati ona ta krytka tam zas tak dobre nedrzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 8. Září 2013 Sdílet Vloženo 8. Září 2013 No, me tam vydrzela 20tkm, ale dovedu si predstavit, ze treba pri parkovani nebo podobnych manevrech o ni clovek muze prijit - ze by tam drzela jak pribita se uplne rict neda. Jen abych dostal tematu vlakna - mne za 5 mesicu a 20tkm provozu Rapida nikdo nic neukradl a nic jsem nezratil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiKy* Vloženo 8. Září 2013 Sdílet Vloženo 8. Září 2013 Tak mne napadá. Pokud lze krytku ztratit při jízdě, tak co nahoře krytku provrtat a na těsno do otvoru nastrčit černě eloxovaný nýtek s diskrétně tvarovanou hlavou ... Nýtek nevypadne, krytka nevyjede ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 8. Září 2013 Sdílet Vloženo 8. Září 2013 No ja si tu krytku koupil na sve auto a pro jistotu jsem to zboku provrtal a prichytil stahovaci paskou. No ona ta krytka totiz pasuje i na roomstra jen tak to pisi at si nekdo neplete ze mam rapida . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loupeznik Vloženo 8. Září 2013 Sdílet Vloženo 8. Září 2013 Mě krytku take ukradli, nova mě stala 26kč a zabezpečil jsem ji paskou ted uz si ji nikdo neveme:D snad.... Vecer hodim foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 8. Září 2013 Sdílet Vloženo 8. Září 2013 (editace) ja ji naboural (couval jsem a byl tam betonovy květináček do výšky krytky - senzory to nevzaly) takze je na jedny strane skříplá, odřená a trochu naprasklá tak ji snad nikdo ani chtít už nebude Editováno: 8. Září 2013, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 9. Září 2013 Sdílet Vloženo 9. Září 2013 Ve vedlejší ulici kolegovi co má také rapida 4x 14" kryty kol Metis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 22. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2014 Taky se hlasim, dnes rano jsem si vsiml, ze krytka je pryc. Nezda se mi, ze by vypadla, drzela tam docela dobre, ale mozne to je. Po tom co mi ukradli skrabku na led se uz ale nicemu nedivim:-) Skorabka byla fuc do 3 mesicu od koupe. Krytka je pryc po roce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUMIHA Vloženo 22. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2014 Aj mne už zmizla krytka. Je veľmi málo pravdepodobné,že som ju stratil. Auto bolo 1 deň v servise, lebo mi chytráci pri kosení strunovou kosačkou poškodili lak na aute a obal spätného zrkadla a myslím si že mi to ukradli v servise, ale na 100% to neviem a ani som im to nevytýkal, lebo som to zistil až po 2 dňoch. Cena novej 1,20 €. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 22. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2014 Ja to hned nazacatku pojistil cernou stahovaci paskou.. provrtat krz tu krytk ua utahnout, v pripade potreby clovek smikne, ale nenechavce to odradi. Skrabku zatim mam stale.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 12. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2014 Tak ochranná krytka zadního vlečného oka je fuč. Pochybuji, že bych ji někde stáhl. Terénem jsem ten den nejel a ani u vyššího obrubníku jsem neparkoval. Koupil jsem novou za cca 30,-Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 12. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2014 V našem městečku byly nájezdy na loga a středové pokličky, takže u nás vše co mělo nový znaky jezdí bez nich (cca. 5 Rapidů, 3 Fábie a 1x Octavia). Už tu fetku chytli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 V sobotu u obchoďáku stál rapid bez antény, krytky vlečného oka, předního a zadního loga. Na kufru vryp na pozici 1 a zbytek takové tmavě šedé pěnové samolepící podložky z loga. Jsou to svi*ě, stejně ten znak, co si odnesl je mu skoro k ničemu, když je napůl zničený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 Ty krytky se kradou na všech autech - někoho táhneš, krytku odložíš a když ji hledáš, dostaneš ten skvělý nápad odrbat svého souseda Nicméně z četnosti zmizelých krytek je zřijmé, že to tam jen blbě drží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 Tento týden jsem koupil krytku tažného oka (v zadu) za 29Kč, nechápu proč to lidi kradou. Každopádně je ta krytka trochu jiná, než jsem tam měl původně. Teď už samovolně na 100% vypadnou nemůže.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mariacek Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 No urcite po republice chodi nekdo, kdo krade vsem Rapidum krytky za 29 Kc :-D :-D Při otřesech to prostě vypadne... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 29. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2014 To by me zajimalo jak mi "sama" vypadla skrabka za 60Kc z vika palivove nadrze, asi mesic po koupi auta :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 29. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2014 škrabka to je něco jiného, ta se hodí i majitelům Trabantu A to ty dvířka nejsou nijak zabezpečená? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 29. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2014 Teď už centrálem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sliver Vloženo 14. Duben 2015 Sdílet Vloženo 14. Duben 2015 Tak ani ne po roce mi zřejmě nějaká smažka sloupla znaky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 14. Duben 2015 Sdílet Vloženo 14. Duben 2015 (editace) vítej do klubu, taky pár měsíců po koupi bylo auto komplet bez znaku i na kolech Editováno: 14. Duben 2015, autor: Supermarine_Spitfire Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.