Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravíčko kolegové,

sháním zimní clonu na přední masku u Superba I, po faceliftu (2006/11). Nedaří se mi najít, všude v e-shopech nabízí pouze pro supa pouze do 2006/08 a žádné faceliftové masky jsem nedohledal.

Poradíte, kde sehnat? :) (V jednom e-shopu mi řekli, že v čr to asi moc k dostání nebude, že prý v Polsku by se to dalo sehnat)

Děkuji.

Nejsou náhodou stejné ? Jinak kdyztak si ji skus od nekoho jestli ji ma nekdo v okolí ... Popripade já bydlim u Ostravy kdyby jsi bydlel blízko neni problem skusit :-)

• Autor

Nejsou náhodou stejné ? Jinak kdyztak si ji skus od nekoho jestli ji ma nekdo v okolí ... Popripade já bydlim u Ostravy kdyby jsi bydlel blízko neni problem skusit :-)

Díky moc za ochotu. Do Ostravy to mám dosti daleko.. :) Nicméně jak již píše brc.majkl, tak bohužel nejsou stejné. Obávám se, že si budu muset poradit sám a udělat nějaký po domácku vyrobený bastl... (Tomu se ale právě snažím vyhnout)

Jinak chválím, já jí mám (tedy sice předFL) a je to dobrá věc. Než se ta moje 2,5 roztopí, tak jí to trvá.

A zároveň to chrání chladiče. Dobrá věc tento vazmek z Polska...

• Autor

Bohužel se mi nepodařilo sehnat nic na FL verzi... Takže budu muset udělat něco svými vlastními silami... :-/ Prý těch vozů s FL bylo tak málo, že se polákům nevyplatilo dělat pro tuto verzi masku... :-/ šmejdi

Upraveno od Luďa
Necituj předchozí příspěvky

Nebo kup na zimu predface masku za tisicovku, do toho clonu za par kacek a prehazuj to :-) a mas to ez starosti. Jinak ja mam na zimuc clonu samodomo, kterou zasunu mezi naraznik a chladic a je zadelan otvor pro chladic i maska. Nutno ovsem rici, ze se v zime po meste skoro nepohybuju a bydlim na venkove. Minulou zimu nebyl zadny problem i pres negativni proroctvi zdejsich clenu.

Nebo koupit tu před FL verzi a přizpůsobit jí

Upraveno od SUP1

Hanys je od pernikařu a na fl se snad ani nedělala a PL to nemaj, flakni tam černou plotnu s pvc a maš klid,když ji tam chceš.

:palec2:  :smich:

Pro představu, jak vypadá před FL. Čím, že se to liší?

post-79770-0-22547300-1379064797_thumb.j

No cim asi, tvarem... :-)

post-49894-0-51845200-1335898771_thumb.j

No cim asi, tvarem... :-)

No tak jestli o tu clonu stojíš, vzal bych na před FL a přizpůsobit jí na Tvoje

• Autor

No tak jestli o tu clonu stojíš, vzal bych na před FL a přizpůsobit jí na Tvoje

Jsi ode mě asi 250 km :-/

Podle me je jednodussi a elegantnejsi dat pod masku nejakej na cerno nabarvenej karton. Celej smysl toho krytu je, aby to vypadalo hezky. A kdyz budete ten kryt jakkoliv rezat apod., bude to proste vypadat jako naprosty bastl a to podle me neni Superba hodno.

Ja osobne musim do prace hned u baraku vyjet takovy vetsi kopecek a tak topim, nez se dostanu na vrchol. Ale i kdyby ne - s vyhrivanim sedacek to nejake delsi zahrivani apod. nevidim jako problem.

Jsi ode mě asi 250 km :-/

Já Ti taky neříkám, abys jel ke mě, ale jak bys to mohl udělat :kol-32::kol-31:

Upraveno od SUP1

• 1 rok později...

takze na FL sa neda nikde kupit ? resp. podarilo sa niekomu ?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.