Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravíčko kolegové,

sháním zimní clonu na přední masku u Superba I, po faceliftu (2006/11). Nedaří se mi najít, všude v e-shopech nabízí pouze pro supa pouze do 2006/08 a žádné faceliftové masky jsem nedohledal.

Poradíte, kde sehnat? :) (V jednom e-shopu mi řekli, že v čr to asi moc k dostání nebude, že prý v Polsku by se to dalo sehnat)

Děkuji.

Vloženo

Nejsou náhodou stejné ? Jinak kdyztak si ji skus od nekoho jestli ji ma nekdo v okolí ... Popripade já bydlim u Ostravy kdyby jsi bydlel blízko neni problem skusit :-)

Díky moc za ochotu. Do Ostravy to mám dosti daleko.. :) Nicméně jak již píše brc.majkl, tak bohužel nejsou stejné. Obávám se, že si budu muset poradit sám a udělat nějaký po domácku vyrobený bastl... (Tomu se ale právě snažím vyhnout)

Vloženo

Jinak chválím, já jí mám (tedy sice předFL) a je to dobrá věc. Než se ta moje 2,5 roztopí, tak jí to trvá.

A zároveň to chrání chladiče. Dobrá věc tento vazmek z Polska...

Vloženo (editace)

Bohužel se mi nepodařilo sehnat nic na FL verzi... Takže budu muset udělat něco svými vlastními silami... :-/ Prý těch vozů s FL bylo tak málo, že se polákům nevyplatilo dělat pro tuto verzi masku... :-/ šmejdi

Editováno: , autor: Luďa
Necituj předchozí příspěvky
Vloženo

Nebo kup na zimu predface masku za tisicovku, do toho clonu za par kacek a prehazuj to :-) a mas to ez starosti. Jinak ja mam na zimuc clonu samodomo, kterou zasunu mezi naraznik a chladic a je zadelan otvor pro chladic i maska. Nutno ovsem rici, ze se v zime po meste skoro nepohybuju a bydlim na venkove. Minulou zimu nebyl zadny problem i pres negativni proroctvi zdejsich clenu.

Vloženo

Podle me je jednodussi a elegantnejsi dat pod masku nejakej na cerno nabarvenej karton. Celej smysl toho krytu je, aby to vypadalo hezky. A kdyz budete ten kryt jakkoliv rezat apod., bude to proste vypadat jako naprosty bastl a to podle me neni Superba hodno.

Ja osobne musim do prace hned u baraku vyjet takovy vetsi kopecek a tak topim, nez se dostanu na vrchol. Ale i kdyby ne - s vyhrivanim sedacek to nejake delsi zahrivani apod. nevidim jako problem.

• o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...