Lumicak Vloženo 10. Září 2013 Sdílet Vloženo 10. Září 2013 Ahoj, rád bych poprosil o radu! Občas, především tedy když jedu z kopce se zařazenou rychlostí, stane se mi že při sešlápnutí spojky jde spojka velmi lehce bez jakéhokoliv odporu a nejde vyřadit. Vypadá to jako by vůbec nedošlo k rozpojení spojky. Pokud spojku pustím pedál zůstane viset na podlaze, musím ho nadzdvihnout špičkou nohy a pak zase funguje normálně. Prvně jsem si myslel že je spojkový okruh zavzdušněný a proto dochází k těmto problémům ale spojku jsem již odvzdušnil a problém setrvává. Teď se tedy spíše přikláním k faktu, že je poškozený pístek umístěný přímo na převodovce sloužící k rozepnutí převodovky. Někdo mi tvrdil, že bude problém přímo se spojkovou lamelou, ale to se mi nezdá, to by dle mého názoru docházelo k problému při každém řazení. Nemáte s tímto problémem někdo prosím zkušenost??? Předem děkuji za kladné odpovědi!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.