Únor 27, 201411 r Na jarné upratovanie a umývanie sa už aj ja chystám. Spojím to asi s prezúvaním. Inak k tým kolesám. Aj keď mám scouta, u nás na Slovensku boli 16" v základnej výbave. 17" za príplatok. Škoda no...
Březen 18, 201411 r Sice jsem si vykroutil krk , ale jinak pekne cislo . Se mi jednou podarilo po eko jizde a hned natankovani jen cislo nad 900 a pak uz asi nikdy
Březen 24, 201411 r Tak to asi nebola eko jazda, lebo 900 km dám bez problémov aj na Fabii, a to mám menšiu nádrž. Najväčší dojazd ktorý som doteraz mal na displeji, bolo 1020 km.
Březen 25, 201411 r Máš moc pěkného Skautíka ! Ale musíš jezdit s velmi lehkou nohou. Kolik máš dlouhodobý průměr? Já mám dost kopcovitý terén kde jezdím, takže jsem rád ze celoročních 6L/100Km.
Březen 26, 201411 r Autor Bydlím na Valašsku a jezdím denně 60 km. 30 do kopce a 30 z kopce. Jezdím podle předpisů, nikam velice po cestě do práce i z práce nespěchám. Obec do 60 mimo obec 80-90 km/h. Prostě normální jízda... Maxík mim dlouhodobou ukazuje 5.0 l. Je jasné, že kdybych jezdil serpentiny, tak bych byl se spotřebou jinde, ale to bych nekupoval 1,2 tsi,ale nějaké tdi:-)
Březen 26, 201411 r Tak to jezdíš opravdu velmi lehce. Já jsem zvyklý na relativně silný diesel a s manželčiným Roomstříkem jezdím jen občas a musím se opravdu hodně krotit abych se dostal k 5-ti litrům kór s v plném obsazení.
Březen 31, 201411 r Nevěřím že ti to jezdí za 4,4litru. Ja som ale nikde netvrdil, že som mal priemer 4,4 litra. :-)
Březen 31, 201411 r Autor Kluci nemáte radu jak vyluxovat mezery kolem sedadel? Nějaký fígl? Kromě vytahování sedaček...
Březen 31, 201411 r Vysávače na ČS majú väčšinou zúženú hlavu, tá sa do tých medzier dá natlačiť. :-) Ak vysávaš doma, tak zase skús poprosiť pani domácu, aby ti k vysávaču pohľadala nástavec. ;-)
Březen 31, 201411 r Ja som ale nikde netvrdil, že som mal priemer 4,4 litra. :-) Já neříkám že si to tvrdil, já ti jen napsal průměr z toho co si uvedl. A napsal že tomu nevěřím. Najväčší dojazd ktorý som doteraz mal na displeji, bolo 1020 km.
Březen 31, 201411 r Len neviem, že na základe čoho si to zrátal, ak nevieš, že koľko paliva som mal reálne v nádrži. Vlastne viem z akého údaju si to zrátal, ale zrátal si to zle. A najzaujímavejšie na tom je to, že aj ty sám vieš, že prečo to je zle, lebo si do nasledujúceho vlákna dokonca aj prispieval, a napriek tomu tu hraješ blbého. http://forum.skodahome.cz/topic/112603-kolik-jste-natankovai-max/ Upraveno Březen 31, 201411 r od e1.
Duben 5, 201411 r Jenže skoro všechny nástavce jsou široký:-(chtělo by to vymyslet něco užšího.... Joo to jsou :-) tak já jsem ho třeba vzal a nad sporákem pěkně natavil až změkl stlačil ten konec a po schlazení drží nový tvar a mezi sedadly mám pořád čisto
Duben 6, 201411 r Autor Dobrý nápad, teď už jen někde sehnat tu násadu, protože kdybych začal tavit tu co máme doma, tak by mě žena sejmula:-D
Duben 8, 201411 r hoši tak to udělejte jako se to dělá u luxování počítače. Potřebuješ brčko a kobercovku na konci hadice jí připevníš (respektive přilepíš kobercovkou), zapneš vysavač na nejnižší výkon a jsi vysmátý
Duben 17, 201411 r Autor Tak jsem se dneska konečně dokopal k umytí a uklizení auta. Strávil jsem nad tím půlku dne:-D Vysávání jsem vyřešil přilepením hadičky na vysavač:-)
Červenec 30, 201411 r Autor Kluci myslíte, že by šly na ty moje sedmnáctky trochu vyšší gumy? Mám tam 205,40,r 17 a ty 40tky jsou prostě moooc nízké. Šly by tam nasadit gumy 205,50, r17? Díky...
Červenec 30, 201411 r Nasadit by to šlo , ale ale jsou dva ale 1. Dřelo by to 2. Tachometr by kecal takove blbosti zeby se i policejni hlidka divila
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.