Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Na jarné upratovanie a umývanie sa už aj ja chystám. Spojím to asi s prezúvaním.

Inak k tým kolesám. Aj keď mám scouta, u nás na Slovensku boli 16" v základnej výbave. 17" za príplatok. Škoda no...

• o 3 týdny později...
Vloženo

Tak to asi nebola eko jazda, lebo 900 km dám bez problémov aj na Fabii, a to mám menšiu nádrž. Najväčší dojazd ktorý som doteraz mal na displeji, bolo 1020 km.  :kol-31:

Vloženo

Bydlím na Valašsku a jezdím denně 60 km. 30 do kopce a 30 z kopce. Jezdím podle předpisů, nikam velice po cestě do práce i z práce nespěchám. Obec do 60 mimo obec 80-90 km/h. Prostě normální jízda... Maxík mim dlouhodobou ukazuje 5.0 l. Je jasné, že kdybych jezdil serpentiny, tak bych byl se spotřebou jinde, ale to bych nekupoval 1,2 tsi,ale nějaké tdi:-)

Vloženo

Tak to jezdíš opravdu velmi lehce. Já jsem zvyklý na relativně silný diesel a s manželčiným Roomstříkem jezdím jen občas a musím se opravdu hodně krotit abych se dostal k 5-ti litrům kór s v plném obsazení.

Vloženo

Vysávače na ČS majú väčšinou zúženú hlavu, tá sa do tých medzier dá natlačiť. :-)

Ak vysávaš doma, tak zase skús poprosiť pani domácu, aby ti k vysávaču pohľadala nástavec. ;-)

Vloženo

Ja som ale nikde netvrdil, že som mal priemer 4,4 litra. :-)

Já neříkám že si to tvrdil, já ti jen napsal průměr z toho co si uvedl.  A napsal že tomu nevěřím.

Najväčší dojazd ktorý som doteraz mal na displeji, bolo 1020 km. 

Vloženo (editace)

Len neviem, že na základe čoho si to zrátal, ak nevieš, že koľko paliva som mal reálne v nádrži. Vlastne viem z akého údaju si to zrátal, ale zrátal si to zle. A najzaujímavejšie na tom je to, že aj ty sám vieš, že prečo to je zle, lebo si do nasledujúceho vlákna dokonca aj prispieval, a napriek tomu tu hraješ blbého.

http://forum.skodahome.cz/topic/112603-kolik-jste-natankovai-max/

Editováno: , autor: e1.
Vloženo

Jenže skoro všechny nástavce jsou široký:-(chtělo by to vymyslet něco užšího....

Joo to jsou :-) tak já jsem ho třeba vzal a nad sporákem pěkně natavil až změkl stlačil ten konec a po schlazení drží nový tvar a mezi sedadly mám pořád čisto :kol-31:

Vloženo

hoši tak to udělejte jako se to dělá u luxování počítače. Potřebuješ brčko a kobercovku na konci hadice jí připevníš (respektive přilepíš kobercovkou), zapneš vysavač na nejnižší výkon a jsi vysmátý :)

• o 3 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...