Publikováno Říjen 1, 201311 r Zdravím. Nevíte někdo kde sehnat do Fabie takovou tu deku pod víko kapoty? Přikládám foto nevím jak přesně se to jmenuje.
Říjen 1, 201311 r No ja to poznam ale iba v ciernej farbe on to bude mat asi precalunene... kamarat to bral z OB http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-fabia-facelift/karoserie/skoda-fabia-kryt-do-kapoty-proti-hluku-original-id:7213.eshop ale maju to aj normalne v skodovke v predajni cca za rovnaku cenu
Říjen 4, 201311 r ja to mám i na 1.2HTP 2003. a oco na tom istom motore nemá (má tuším 2004-05 ročník, neviem presne). možno si to len predošlý majiteľ dokúpil, neviem...
Říjen 10, 201410 r Zdravím a chtěl bych se zeptat, jak má být správně při montáži tlumení ta příchytka vzpěry kapoty: je tlumení částečně nad ní anebo se vyndá a má se dát pod ní? Já ji vyndal, ale s tlumením mě nešla domáčknout. Ví někdo jak to má být správně?
Říjen 10, 201410 r Tu stávající tam nedáš. Musíš koupit příchytku pro provedení s tlumením kapoty. Po neděli sem když tak můžu napsat číslo dílu.
Říjen 10, 201410 r potrebuješ takúto príchytku 6Y0 823 397 209 alebo to vyriešiť takto,ako na istom ukrajinskom fóre
Říjen 11, 201410 r Chlapi díky moc za info, budu shánět tedy novou příchytku. Říkal jsem si, že to bude asi nějak řešeno, ale v balení, kde byla v igelitu díra, jsem ji neměl. Doplňovali mi pouze dvě obyčejné příchytky.
Říjen 11, 201410 r Současně s příchytkou jsem si objednal i pryžové uložení vzpěry kapoty, které mám již z větší části prořízlé.
Říjen 11, 201410 r Já jsem dal deku na O1 hluk tlumí a v zimě motor tak rychle nechládne, sníh netaje na kapotě
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.